Сакам да побарам совет за следново. Со дечко ми сме заедно веќе 2 години се е супер ме почитува ме сака и се разбираме добро само едно нешто не ми се допаѓа. Тоа што работи и што нема доволно време за мене, се гледаме 1-2 пати дневно. Сме разговарале на таа тема но нема промени. Ми вика да одам кај него да живеам ама тоа што живее сам во толкава куќа не ми се свиѓа. Му зборам дека он нема потреба да работи и дека мојата плата е доволна за да живееме заедно но не прифаќа и вика дека не било така. И другото е што пред 1 месец направив една грешка со еден дечко што ми се пушташе, некако имам чувство дека дечко ми знае за тоа и од тогаш однесувањето му е многу по ладно. Доаѓа да се видиме и сексаме и толку си оди без да каже ништо односот му е променет многу. Не сакам да го изгубам Како да го променам, несакам да оди на работа повеќе како да му кажам дека се каам за тоа што го направив и дека нема да се случи пак. Што ако тоа биде крај. Ве молам за совет Благодарам однапред
А како мислиш дечко ти за нос да го влечеш тој да не работи а тебе куќата голема ти била.значи сакаш да ги вчечкаш партнерите за нос од тебе да чекал па ти ако работиш толку како ќе се гледате или слуга ти треба а не партнер треба да поработиш малку на себе не да се олади море и ќе здувне како те трпи незнам
Секој е со обврски, по колку пати во денот очекуваш ти да се гледаш со дечко ти? Ако те сака дечко ти, да дознаеше оти си била со друг сигурно не би бил повеќе со тебе, ама нему очигледно му одговара гледање само за секс.
Ми се случи по грешка јаоо не сакам да исмејувам никој ама изгледа ова по грешка ми се смее по грешка се из........е да не ме сватиш криво се однесува за @Lina97
Јас работам 8 часа тој е повеќе од 10 часа а плус тоа мојата плата е доволна за семејство. Иако ми вика де толку му се неделните теошоци но секој може да се спушти на земја и да живее скромно
Е нема овде е Балкан дадо петелот дома ќе ти пее а тоа со грешката стварно не ти требало кој маж море ќе ти опрости
Верувај на прав пат си сите ти простиле значи бурна прошлост?а што ако се најде некој што не простува? Јако ти го држи егото??многу мушкобањасто делуваш па и маж би разбрал.многу мажествена женска си Ко да ги поседуваш партнерите умишљаш
1-2 пати во денот ти е малку?И ти така запоставена направи грешка од недоволно гледање.Да не оди на работа?Што да прави??