Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.938
    Допаѓања:
    81.607
    Мене ништо тука не ми е чудно. Те почитува. Само внимавај да не е опсесивен, да е попустлив не е страшно.

На franca и Unknown_7 им се допаѓа ова.
  2. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    523
    Допаѓања:
    2.172
    Од една страна убаво е што сака се да реши, да немате проблеми во врската..

Од друга имам лошо искуство со ваква врска. Сакаше да бидам најавен на нејзините соц. мрежи иако одбивав, ме тераше, не сакаше да следи ниту едно друго машко и ми беше чудно мислев дека и е траума од претходната врска, ја убедував дека не е така ама џабе.. Ми беше малку чудно, ама ме убеди некако дека имам девојка која никогаш ама баш никогаш додека е со мене нема да погледне друг, често ми изговарање една реченица "Ако сакаш да одиш со друг партнер, прво заврши со едниот па после барај друг". На крај дознав дека со месеци е со мене и со уште еден во исто време во врска, незнам кој со кого изневеруваше, тој не ни знае дека паралелно имала врска со мене, едно време сакав да му кажам, ама си реков нека си тераат и онака тој е малку полоша верзија на неа, на неа и реков ама не послуша ќе си види со време... Дали и порано некогаш се случило истото незнам никогаш не глумев детектив верував до крај како и секогаш. Инаку од сосема друг инста си пишувала со него...

Незначи апсолутно ништо ова, можеш да продолжиш уште малку да видиш што како, за сигурна да бидеш , ако имаш сомнеж, само не се затрескувај веднаш, анализирај малку..

На franca му/ѝ се допаѓа ова.
  3. bicycle

bicycle Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2019
    Пораки:
    5.045
    Допаѓања:
    41.541
    @franca сум те помешала, да.

Инаку, биди среќна што си запознала таков човек што сака да ги решава проблемите наместо да бега од нив.

На franca му/ѝ се допаѓа ова.