Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. scream1

scream1 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    5
    Сакам да кажам...

епа сега за многу девојки овде кје бидам смешна ама тоа е! вака имам дечко и се ок скоро 3 години сум со него . ама јас се заљубив повторно ни помалку ни повеќе во нашата гордост Дамјан. :( ова е вистина заљубување не се работи за некое чувство безвезе туку вистинаска љубов. имав можност да бидам на иста маса со него преку еден пријател на мојот татко , тоа се случи другиот ден откако дојдоа од литванија. верувајте јас се заљубив. не е шега ова!!
    што да прааваммм ве молам се кажувајте само не ми се смеете! :( :( :(

2. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    Не седи на интернет недела дена, не читај весници и не гледај ТВ
    За некое време ќе ти помине :D

На MacaLove му/ѝ се допаѓа ова.
  3. scream1

scream1 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    5
    ама лелее |(
    јас сум сериозна. јас никогаш не сум побеснала ваака по некој. и кога беа натпреварите јас не го сакав, ама тој е посебен кога го слушав како збори срцее :inlove: леле нозете ми се сечеа. беше кратко амаааа шо да праам неможев да сторам ништо да спречам да ме спобудали дамјанче. а и немал женска , така прочитав :P

4. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.926
    Па ако ти чукаат толку , тогаш раскини му на дечко ти и најди го Дамјан :)

5. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Еј жено ај опрај се.Сериозна била,жими трепкиве. Имаш 3годишна врска,и си видела кошаркар и ајдеее одма ,имало посебно нешто. Многу сте незрели,човек не смее утакмица на телевизија да ви пушти :x

6. scream1

scream1 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    5
    очекував ваков коментар. и нагласив дека не се работи колку да се избрукам тука на форумов, туку некој совет. нз дали на некој му се случило нешто вакво но мене ете.

7. MacaLove

MacaLove Популарен член

Се зачлени на:
    5 јануари 2011
    Пораки:
    2.399
    Допаѓања:
    6.337
    Па наравно дека ќе очекуваш,читаш ли што пишуваш? Не викам дека не треба да се палиш,океј сањај си го,ама нека ти остане на тоа,а не овде го сакам не знам што. А дечко ти?Не го сакаш?
    Убаво вика Душица,раскини му ако го сакаш Дамјан.

И другарка ми Џастин Бибер го сакаше,ама ете он Селена ја фати,и се откажа оваа толку.

На Artemission му/ѝ се допаѓа ова.
  8. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    На сите ни се случило такво нешто, не само тебе ;) Тоа не љубов како што си мислиш и ќе помине за некое време :)

На Cynthia и LivingGlam им се допаѓа ова.
  9. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.672
    И јас сериозно ти одговорив, батали што се смеам :D

На Dushica-sk му/ѝ се допаѓа ова.
  10. unique123

unique123 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 април 2011
    Пораки:
    312
    Допаѓања:
    374

Да мене ми се има случено. Се заљубив во Леонардо ДиКаприо и му праќав писма по пошта. Јас имав 13 години, а ти имаш 17.

И не туку така се заљубуваме во некој. Љубов се ствара во една врска која се негува. Ова твоево има друго име се вика- затресканост.

11. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Момент на привлечност.
    Сега ука бука е, и затоа го имаш тоа чувство.
    Ај кога ќе почнат ракометарите можеби и во енкој од нив ќе се заљубиш.

Шала на страна, собери си го паметот, за некое време ќе се пукаш од смеа. :D
    Аако мислиш дека имаш ете шанси, пробај си преку на чичкото комшијата, прв братучед, деверот.... ама овој 3 години што е до тебе? :^)

На thelittle17 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. scream1

scream1 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јуни 2011
    Пораки:
    52
    Допаѓања:
    5
    Јас навистина ви благодарам за искрените мислења.
    Доволно беше ова, и ќе ве замолам да не се дискутира за моето мислење.
    ви благодарам на сите :)

13. Gea

Gea Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    1.056
    Допаѓања:
    11.605
    Точно е дека еуфоријата малку повеќе владее поради се што направија во Литванија и на сите им се привлечни кошаркарите, но твојата желба не е нереална,веќе си седела со него на маса, па зашто да не се случи и да те прошета за рака.
    Друго ми е муабетот, треба сама со себе да расудиш,дали се работи за моментална заљубеност која е брзо минлива или повеќе немаш чувства кон дечко ти.Ако е она второто, тогаш дали ти ќе си ја оствариш љубовта со Дамјан или не, воопшто не е битно, зашто таа врска со дечко ти секако ќе се распадне поради не постоење љубов.
    Меѓутоа, ако сеуште имаш чувства кон дечко ти,тогаш не прави подвизи за кои подоцна ќе се каеш.
    Не е едноставно да бидеш партнер на позната личност.Далеку сме од Холивуд и НБА, но неговото време е сега, кога ужива популарност и кога било какво врзување не му е ни на крај на памет.Ама, некоја среќничка пак ќе му биде девојка, можеби ти ќе си таа.Зборуваме за човек од крв и од месо кој живее во Македонија,не е преку океанот.
    Претпазливо само и ти посакувам да ти се исполни желбата.
    А нека не те плашат поминатите години со дечкото, не сте во брак,затоа и постојат врските.

14. soco

soco Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    185
    :o а паѓаш во транс по него ?????????// ха,ха,ха И јас на времето го сакав Момчило Бајагич Бајага можи ти ич да не го знајш :D едно време и Владо Јанески ми се бендисуваше и ко ќе го видев на телевизија ке зркнев дури еднаш керка ми ко беше мала година две ко излезе Владо на ТВ пред сите викна,, еве го овој мама што го сакат ,, пред свекривами, свекорми и маш ми ха,ха,ха,
    А мажот ми е и поубав и повеќе си го сакам од двајцата и до мене си е е скогаш , а овие само на ТВ ха,ха,ха ама кога и да ги видам и двајцата ке ми украдат некоја воздишка и толку .
    П.С. Јас не те карам ич зош народот рекол ,,не трчај по славејот на гранка држи си го врабецот во рака !,, дан ги изгубиш двајцата ! самата треба да си сватиш !

15. Missy16

Missy16 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 април 2011
    Пораки:
    181
    Допаѓања:
    17
    луѓе можеби глупаво прашање и не соодветно во оваа тема,ама кога сме тука кај мување ова она дали мислите дека може машко да се напали само од мување или пак не?неам искуство па ради тоа ве прашав сеа ако на некој му е смешно прашањево тоа е др раб

16. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Може! Еве на мојот дечко доволно му е само да го допрам :D

17. soco

soco Истакнат член

Се зачлени на:
    12 март 2011
    Пораки:
    418
    Допаѓања:
    185
    :D :D ти секоја вечер не забавуваш ! :D :D :D машките се палат само да поминит покрај ни векоја ,,шмизла,, :D инаку ако осеќа нешто спрема тебе зошто не би се напалил само со мување со тебе?

18. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Боже како може да се имаш заљубено во човек,со кој си седела само на маса мене тоа не ми е јасно,како се заљубуваат луѓето само од гледање?па тоа не е љубов бе тоа е некој моментален занес или некое убаво чуство позитивно кое го добиваш од личноста која седи до тебе или наспроти тебе или со разговор ти е пријатен тоа све може да биде освен заљубување а уште помалку вистинска љубов |( по што го осети тоа?си била со него интимна сте се гледале има направено нешто за тебе по што?и згора на тоа имаш 3 годишна врска :?: мислам дека те убива монотонијата и очајно сакаш да побегнеш од неа само тоа е

19. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Твоето не е љубов, туку опсесија. Навистина е така. :)
    Поминувај повеќе време со дечко ти и ќе видиш дека ќе ти помине. Не си ја расипувај врската заради вакво нешто. Па сите сме се "вљубувале" во некој славен, не е ништо страшно... И да, еден ден ќе се смееш на ова.

20. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    скреам1
    бараш совети не ти се допаѓаат и потоа бараш да не се коментира на твојот пост :) па ова е јавен форум кога споделваш нешто треба да бидеш спремна на секакви мислења и да на тоа дека ти неможеш да речеш повеќе да не се коментира можеш само самата повеќе да не ги читаш мислењата ако не те интересира