Еве сега му реков не сакам рецепционерка фала на понуда , бараат чистачка кај тетка ми во а1 примаат и ми рече , не, тоа е тешко јас нема да ти дозволам чистачка да бидеш да чистиш и да се мачиш ,си мислам па сељак што не кажеш нешто за кај тебе ??? Има луѓе значи може , а ваму се занесува немало да ми дозволи чистатчка ( стварно делува како да се зезам ама не тролам)ако мислите така прескокнете , не ми се верува какви се мажите денешни .. Нема да ми верувате ама знам дека може пошто нешто е близок со градоначалникот и да има над него може други ама вака ????плус во оваа општина оглас нема 10години ми тој кога го примија немаше оглас
Тој може да даде мислење,одлуката е на тебе.Ти треба да знаеш која работа е за тебе.А дали е тешко или лесно ќе видиш откако ќе пробаш.Секоја работа има тежина и одговорност
Година и нешто , мене на почеток кога се запознавме ми кажа каде работи и ми рече дека може да ми среди за и јас да најдам нешто полесно а сега ништо не ми спомнува во врска со тоа ,намерно му пратив ова тетка ми што ми пишала за чистачка и ми рече , не може тоа да се мачиш демек ...си мислам..па рецепција е повеќе мачење три смени , со секакви странци , ти носат секаква валута на пари сум пробала тоа и ми беше тешко и системот на пц за рецепција е многу тежок ,за тоа не му пречи за ова ми била не можело ,он не е лош добар е и убаво се однесува со мене ама ова !!! разочарување се извинувам што ви сметав фала на сите за советите
Дали ти нему можеш да му кажеш: Најди ми работа во општина и да му кажеш што ТОЧНО сакаш? Само вртиш одоколу. Или си бараш рачка да раскинете оти сељак е тој за тебе. Почит на ниво. Јас не знам како не можете да бидете директни со партнер. Пола од советиве во темава што се бараат, ќе се решат ако отворено се разговара и се кажува сè што пречи, што се мисли, што се сака.