Ummm во целина, бидејќи сте толку фокусирани да испаднете морално супериорни што игнорирате сѐ друго? Тоа што може да си признае сама на себе и да напише на форум барајќи мислење наместо да изневери додека се лаже себе си дека било грешка како што прават 80% од луѓето е веќе добар чекор. Колку од луѓето се реално искрени со себе? Не сум ѝ во главата, не знам дали е минлива симпатија/хиперфиксација или заљубеност - што не верувам. За заљубеност треба повеќе од пиење кафе на пауза.
Dobro vecer na site Mi treba sovet itno ako moze Pisete mi lp ke vi objasnam za Sto SE raboti VE ZAMOLUVAM ITNO E Fala odnapred
Некои луѓе прекинуваат 10-годишна врска поради емоционално неверство. Некои луѓе остануваат во брак и покрај присутно плус физичко неверство и одат на правење второ бебе. Ова не е глумење морална супериорност. Туку едноставно различни луѓе со различно wired мозок, различни граници и различни прагови на толеранција за тоа што за нив е dealbraker и крај на еден однос. Едноставно има разлика дали некој наметнува морална супериорност или другата страна сама вака си го перцепира, како таков
Па и јас сум искрена, ств обожавам да дискутирам со луѓе кои ме отупуваат. Еве како на пример со тебе сега