Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. mom to be

mom to be Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2023
    Пораки:
    1.111
    Допаѓања:
    1.825
    Па не секој исто реагира.Лично и мене би ми сметало тоа најискрено:DНе би била најсреќна да најдам неколку слики кај мажот ми од колешка и со колешка.Имате право и двајцата никој не е виновен ни ти ни тој.

На WarriorMind и TwistedSister им се допаѓа ова.
  2. Bratot

Bratot Форумски идол

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    5.486
    Допаѓања:
    18.673
    Не е лошо.

3. arwen93

arwen93 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2017
    Пораки:
    1.030
    Допаѓања:
    1.604
    Не е лошо.

А за што сте се сликале? Нешто поврзано со работа, на патување, на искачање? И мм се има сликано со колешки од работа ама во интерес на работата за да пратат на шефот како доказ некој волонтерски проект беше на терен и тоа воопшто не ми сметаше можеби сеуште му стојат сликите не ме ни интересира искрено. Зависи и какви се сликите, каде се, за каква намена. Не е big deal, ама ако сакаш реален одговор стави се на негово место и прашај се дали тебе би ти сметале исти такви слики во негов телефон он и колешка.

4. WarriorMind

WarriorMind Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2018
    Пораки:
    444
    Допаѓања:
    6.769
    Сликите се онака за нас.
    Не не ми смета да има слики со колешки. Тоа јас не можам да го разберам. Дали јас сум проблем што не гледам ништо лошо во целата ситуација