Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Munchmallow20

Munchmallow20 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 декември 2021
    Пораки:
    6.279
    Допаѓања:
    27.162
    Ако одиш на дејт, значи си заинтересиран за ТАА личност. Точка. Не си ветил уште ништо ама ако не си ни заинтересиран и одиш со повеќе па кај упали упали, значи си нестабилен и само трошиш туѓо време.

Па погоре уште со бутик и блузи споредуваш, господе мили. Да, еве зелената блуза многу ми се налути што си купив уште една црна.

Јас на првиот дејт имав симпатии, бев заинтересирана за сегашниот дм. И како со некој друг да излезам ако во него ми е паметот, него го мислам, сакам со него да пробам?

На arwen93, Alex31, senjorita-v и 2 други им се допаѓа ова.
  2. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    2.325
    Допаѓања:
    11.165
    И чекај, дали овде коментираме за случајот со Bluesea?

Типот има a whole another girlfriend :drunk:

Не знам како ова пробавате да го нормализирате :bug:

На arwen93, Ugly Duckling и Munchmallow20 им се допаѓа ова.
  3. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јули 2018
    Пораки:
    17.846
    Допаѓања:
    135.596
    Кретен.
    Добра испаднало што си го видела. Да не те залажува повеќе.
    Речи си дека си се спасила и терај си даље.

На senjorita-v му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    14.179
    Допаѓања:
    83.206
    Ако ти изгледа како добар и сè во ред, излези повторно. Тоа што некој е долго време сам не значи дека има некој проблем со него. Но, вториот твој пост нешто друго кажува.
    Ова значи дека не бил заинтересиран стриктно за тебе, туку си гледал девојка да си најде, пробувал, па каде ќе упали... Што можеби и не е дотолку лошо за да прекинеш веднаш. Некогаш и од такви случајности се раѓа нешто поголемо, ете со тебе сте се поклопиле во некои работи. Биди внимателна, гледај како ќе течат работите, не очекувај веднаш премногу. Со оглед на неговата возраст, не знам ти колку години имаш, можно е тој да брза и да гледа поскоро семејство да створи, но така набрзина, без вистинска љубов и емоции, после куп проблеми можат да донесат.
    Не би рекла дека е просто. Јас не би се налутила ако добијам таква замерка, навистина не ми се потребни слики од колеги во галерија. Ако сликам, ќе им ги пратам и ќе ги избришам, знам добро дека секој друг маж со кого има малку поголема блискост, може да е причина за немир кај партнерот, како што и мене не би ми било сеедно. Не дека сликите значат блискост, ова општо го кажувам. За сликите веројатно има помислено дека постојат некакви симпатии кон колегата, а чувствата на партнерот не се нешто на кое се превртуваат очи.
    Незрело однесување. Правилно си постапила што си го избришала.

Зошто ти се обвинуваш себеси? Ништо лошо не направи, тој седи на повеќе столици. Ништо страшно, само еднаш сте излегле, ќе го заборавиш за брзо време.

5. Dekoo

Dekoo Популарен член

Се зачлени на:
    16 јули 2020
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    1.252
    Имам бивш колега што работевме заедно едно 4-5 години, имаше 3 врски, ТРИТЕ му беа почнати со колешки (патем имаше девојка пред првата што ИСТО му беше колешка за друга колешка.

Ова е за едно работно место, да не почнам да се распишувам што све имам видено, поготово на тим билдинзи, мене ми се повраќа, а не па на други.

Тоа дека се само колеги е истото со само другар/ка ми е.

Крај краева, не знам што е тешко за објаснување и сфаќање кога да била обратна ситуацијата, момакот ќе испаднел курвар, швалер и што ти не.

Ае

6. Youknow

Youknow Популарен член

Се зачлени на:
    3 јануари 2014
    Пораки:
    2.389
    Допаѓања:
    4.703
    швалерки машала овие од по фабриките жеништава ршум прат:D смачено му е од работа и да се оладат де

7. mom to be

mom to be Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2023
    Пораки:
    1.112
    Допаѓања:
    1.836
    А од каде знаеш дека се од по фабриките?Малку е просто да се земе работна позиција како статистика за пример.Демек работното место ќе му смени на некој што е таков.

8. arwen93

arwen93 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2017
    Пораки:
    1.033
    Допаѓања:
    1.616
    Мене ми се има случено слично ко на @Bluesea одамна, искочив со еден дечко на дејт не се ни бацивме а муабетите ми даваа serious relationship vibes. Се допишувавме и слушавме секој ден што ми даде впечаток дека води кон нешто сериозно. Мислев дека ме почитува затоа не го прави првиот чекор. Еден ден го видов си го шета кучето со друго девојче гушнати ме виде доаѓа до мене се поздравува и ми вика “да не си мислиш нешто братучетка ми е” му реков “мхм да она ти е братучетка а јас нафта пијам” он рече “абе стварно зошто не ми веруваш?” викам “океј ти верувам”. Тоа беше последен пат кога го видов. Си пишуваше типот монолози, од мене доби само игнор. Дејт за мене секогаш значело потенцијална врска освен ако и двајцата не сте се договориле поинаку и не сте си дале до знаење дека се гледате за нешто друго. Да одам со него на дејт а да знам дека вчера се лигавел со друга? Па само од помислата ми се повраќа.