Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Dekoo

Dekoo Популарен член

Се зачлени на:
    16 јули 2020
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    1.255

Прво не знам од каде ме стави у таа група со тоа *Вие* ама не е ни битно.

Еве, ти си имала колега, ти слободна он слободен и сега ти е маж. Супер. Ја сум имал девојка па сега е жена на колегата :)))

Муабетот ми беше (и не знам што толку се вртат работите) дека и те како постојат афери кои што најчесто започнуваат на работното место и дека сосема оправдана реакција е на мажот на форумџиката од погоре а не тука ко што претставуваат некои демек срамота, несигурен бил, инцел бил, ваков бил, таков бил..

Еве и АИ што вика на темата: Most affairs (roughly 85%–90%) begin in the workplace, as it provides consistent proximity, shared goals, and emotional connection. Other common settings for initiating affairs include social media (reconnecting with old flames), the gym (specifically between trainers and clients), and among pre-existing social circles or acquaintances.

Се разбираме сега?

2. Frida-

Frida- Активен член

Се зачлени на:
    9 декември 2025
    Пораки:
    224
    Допаѓања:
    314
    Абе не бараат некој да им одговара, бараат да легнат некоја :) Мажите одсекогаш праеле комбинации и ќе праат, каде ќе упали таму. Дечкото не бара врска.

Во однос на неверствата и пријателствата на работно место, постои и едното и другото и тоа не го измислија генерација зет ниту милениумците туку постоело од секогаш а ќе го има и даље. Прочитав некој спомна неверства по фабрики, ко божем нема по државни установи, медицински, приватни сектори итн.. Не може да се врзе неверство со професија, едноставно човекова природа и емоционална зрелост и различни ситуации. Моногамијата е ретка (не нормализирам изневерување но и не паѓам во несвес затоа што е често и може да се случи и треба да сме зрели и да се носиме со тоа - или прифаќаш или ставаш точка, ноу хард филингс). И не би паничела за слики во телефон.. повеќе би ме секирало ако сопругот ми реагира на нешто такво, моја реакција би била 'да не си имаш маже мувата на капата па ја ишкаш на мене?'.

Последна измена: 21 февруари 2026 во 21:25
    На TwistedSister, Lavender4, Mumoftwo30 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    21.838
    Допаѓања:
    201.536
    Ааа, добро, штом АИ вика, се разбравме:D
    Исто и тие на концертот на Колдплеј:wasntme:
    Ние, невидливото мнозинство, што одиме на работа за да имаме леб дома и толку- и мажи и жени, сме тоа-невидливо мнозинство, не постоиме.
    Не знам што било со девојката, сега жена на колегата, ама не проектирајте ист филм цело време, јер што ќе проектирате , тоа ќе гледате. Пошто јас немам намера да не одам на работа, оти таму и мажи работеле замисли и 90% од аферите таму се дешавале (да дополниме-со или без фотки од колеги на дебилниот, овај мобилниот).

На Lavender4 и Mumoftwo30 им се допаѓа ова.
  4. Dekoo

Dekoo Популарен член

Се зачлени на:
    16 јули 2020
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    1.255
    Прво никој не проектира, зборувам од искуство и од тоа што сум видел.
    Второ не знам што ти е поентава што пробуваш да ме ставиш у некоја група а моиве постови од погоре ама врска немаат со тоа али ти си знаеш.
    Трето хехенцава се излитени во недостиг на некој асален аргумент.

5. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    21.838
    Допаѓања:
    201.536
    Кој асален аргумент бе друже?
    Ми прекажуваш муабет од АИ со која цел?
    Дека жени не треба да одат на работа, пошто таму мажи има?

На Stark му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Dekoo

Dekoo Популарен член

Се зачлени на:
    16 јули 2020
    Пораки:
    687
    Допаѓања:
    1.255

А кој рече дека жените го прават само тоа? Кај пишав такво нешто?

7. Frida-

Frida- Активен член

Се зачлени на:
    9 декември 2025
    Пораки:
    224
    Допаѓања:
    314
    Што се закачивте не разбирам. АИ ви вади податоци врз основа на тоа каде денес човек проаѓа најмногу време. Во канцеларија нормално...

На Dekoo му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    870
    Допаѓања:
    3.691
    Ја направивте девојката како да кажа дека имала афера со колегата а не негови слики.
    Ниту знаеме какви се и зошто биле сликани тие фотографии..
    И нејзината реакција со превртување очи на нешто што го повредило не е океј, ама која е и поентата да и го проверува телефонот.. Дете е, па мора надзор?

И не знам како секое одење на работа е ризик од неверство и дека секој сака нешто со колегите. Ако вие колегите не ги гледате како колеги туку како потенцијални љубовници, не сите ги гледаат исто.
    Замисли некој запознал партнер на работа и му бил колега и партнер, двајца сингл луѓе и сега сите сакаат нешто со колегите ама дека не се сингл мора љубовници. ;)
    И да секоја слика во вашиот телефон од некој што не ви е партнер значи неверство. |(

Последна измена: 21 февруари 2026 во 23:07
    На Biljarkata и Frida- им се допаѓа ова.