Доста долго време сте заедно и ова да трае константно. Ваков проблем некаде имав на почетокот на врската. Он генерално следеше се живо и диво по инстаграм околу 3 илјади профили заследени тргајќи од профили на нептун, дм, фитнес модели жени мажи, познати фаци, домашна странска сцена свашта нешто. Јас од сам старт му кажав дека мене ова на ништо не ми личи пола од нив кажуваше дека нема поим кои се . На два пати му имав кажано, еднаш му го побарав телефонот да проверем се нешто пред него тука додека гледа и му реков ако најдам една конверзација, рекација на стори или било што станувам и си одам не најдов ништо и му реков дека во моментов и јас прифаќам се и сешто и додадам се и сешто на инстаграм ќе играме исто па ако траеме траеме ако не тоа е тоа. Во моментот беше љут според него јас тогаш терав инает, кога стивна после еден час му кажав дека јас не гледам дека он мене ме вреднува ниту ме почитува ако му е поважен инстаграмот нека продолжи. Јас цели 24 часа исподадов непозанти и испоприфаќав се нешто, на крајот виде дека некои работи се навистина се непотребни после тоа сам си бришеше листа. Денес немам некоја навика да проверувам што и како следи може чат пат да прашам за некој/а ако ми искочи а ја има он, ниту па му земам телефон и чепкам скришно знам на блиц во некој момент некогаш да му кажам да ми даде ако нешто ме интересира да видам. Мислам помина тоа време, поминавме доста работи ниту па сме мали да некако се нервирам за инстаграм. Може затоа што имам пресилна интуиција и ако нешто осетам тогаш ќе испитувам. Мој совет е ако ова е единствен проблем не вреди да фрлаш толку долга врска во вода. Верувам дека не сте заедно од навика дека постои и љубов и почит и разбирање. Обиди се со најсериозен разговор да му дадеш до знаење дека те повредува и нештото навистина ти смета и не можеш да го прифатиш. На крајот пробај го и ова моето прави го истото и ти кажи дека и ти на ист начин ќе постапуваш нека види дали е океј но ако е нешто непроменливо и за тебе неприфатливо тогаш па и стави крај не си го губи времето повеќе.
После ќе бара куќа да и направи, па скапа кола да и купи, па министерка да биде пошто со рецепционерка не се собираат пари за лукс живот или со 700 евра општинска плата.
Ако сакате да сте заедно и да пробате да функционирате понормално одете на психолог на групна терапија ако ви помогне добро ако не секој свој пат.
Абе сеа ако нуди зашо да не Куќата на 3 спрата, под 3 никако, со ЛИФТ, едно Порше у гаража, и на одмор на Малдиви секоја година. Треба да се живее живот А кујната голема да била прочитав, значи домачица да будем Шо е ова маживе нишо не нудат од тоа Нормално ќе го остаи
Имаше една порака викаше вака: Жена сака 4 работи: Лисица околу врат Мечка во гаража Лав во кревет и Мајмун што се тоа ќе го плати. Не гледам дека те цитирав, ама ако се пронајде... Сори, не е мој проблем тоа.
@Anonimnna5 Дали имаш разгорано со него дека не ти одговара да живеете таму? Дали имаш ти предлог каде би живееле?
Па таму ок ајде , ама начинот ми смета , на пример му викам не ми се свиѓа кафеава боја ми вика ок , понатака ќе се среди и тоа (намерно речено ) сега за апарати за во кујна ми вика за мрзеливи луѓе било не знам што такво однесување ми смета демек сме 18ти век па тоа било за мрзеливи луѓе и не било основна потреба немам коментар, како некоја незаинтересираност, сите мажи ли се такви да не ги интересира ништо за домот ?
Мора да имате некој компромис и двајцата и ако планирате да живеете заедно убаво да ги разговараате овие работи. Ако не ти се допаѓа кафеава боја ќе се реновира тоа, сега зависи од финасиска ситуација во каква сте, кога е реновирано... А за апаратите не знам чудно некој да не сака.. И не не се сите мажи не заинтересирани.. Мора да разговарате и да видите што понатаму, ако не бива разделете се..