Па ако те слуша за се шо ќе кажеш, шоќемуе да уклучува мозок?? Ти си тука. Мене мм не ме слуша, па сам си размислува
@Anaroz1 Де те молам објасни како се качуваш во новиот стан со бебето без лифт? И зошто се нафати така таму стан да купиТЕ? И маж ти да го оставиш зашо заслужуваш ЛИФТ!
Трето мислење по ред, бан ќе јадам ама тоа е. Нека ги спојат Мислам да се запознаеш и да не судиш пред тоа. Можеби се има "залепено" за тебе. А не за секоја. Може е и ѓубре де, ама не можеш да знаеш пред да го запознаеш. А чим живее у странство, уште поубаво. Ако не бива, нема да го видиш веќе
Не треба никој ништо да ми објаснува , јас мислам така , ти не , не значи дека сите треба како тебе да мислиме и дека твоето е исправно И прашав , што доколку заборавиш нешто а си веќе доле , треба пак да идеш до трети тоа не е мачење ?ок
Не реков на тебе лично бе да ти објаснува. Шо се палиш. За идни искуства. Нека сподели. Пак, шо се палиш?
За мене сигурно се нема "залепено". Прво, не ме познава во живо, второ, од три пати само пишувано не може да ме процени.
Мислев дека те има засвиѓано и дека муабетите се заради тоа Залепено, пошо ти така пиша дека имаш таков впечаток.
Ти не пишуваш нешто да споделиш искуство,други наведуваш на тоа како селска чешма , ако имаш нешто да кажеш кажи а не да пишуваш и цитираш колку да пробаш да исмееш некој и слично , без врска е. Чао
Хахахахах пробувам да доловам од членка шо лично ја знам ДЕКА НЕ Е КРАЈ НА СВЕТ. Тоа шо се заебавам кога размислувате примитивно, тоа признавам. Чао.
Да де, ама не за мене туку општо за девојка. Плус, ми кажуваше дека не можел да најде девојка, селото не било привлечна опција за момите, и тој е спремен на се само за да има некоја покрај себе.
Мене лично ова ми изгледа многу просто. Што сака да покаже со тоа, дека има пари или пати од комплекс дека нема доволно па да те придобие, не знам што е поентата на ова ама нема врска. Инаку ова не е понашај како да си негова веке, типот изгледа не е имал девојка и не знае како да и пријде и затоа ветува брда и долини. Се гледа дека сака нешто да почне по сериозно и да ја убрза работата за во иднина. Не ми е јасно уште не те знае, а превзема ризик да се врати од странство и да биде со тебе, што ако не му одговараш? Со таков може повеќе да се затуцаш искрено, ама еве дај боже да грешам. Пробај излези на некој дејт, види како се однесува во четири очи, прашај некои прашања, види како ќе одговори, сепак најубаво ќе си го процениш ти. Ако не ти одговара откачи го, не си троши време.
Убаво си проценила. Како попален на секоја девојка да е дечково. Мани го. Вакви манијаци не ти се потребни.