Сега му се јавувам баш во налет на нервоза, му викам добро гласовна порака ти праќам во 20:04 минути, ете го него за 10 минути ми праќа дека е на брзинска пауза со колегата негов (воедно другар), става реел и ми кажува е во меѓувреме зборев и со другаров од странство ќе доаѓал за брзо вака така. И му викам немаше лу време 3 минути да ги слушнеш гласовните и одма: ти не разбираш човек кога работи, тебе ти е досадно дома па правиш драми.. мноогу ми е манипулација
@Tamarkaa што уште бараш ти со него? Слугинка си му? Таков човек не се менува, бегај и не си го троши времето.
Молам? Ти вика "копиле"?! И ти сеуште трчкаш за него? Луѓе златни шо не ќе видам овде ама и да сте дечиња зелени не си го дозволвајте ова бе...
Јас сум од Скопје се допишувам со еден дечко од поодалечен град , се фин овака , самиот ми викаше во декември кога почнавме да пишуваме дека ќе дојде не му е проблем далечината ,ќе доаѓа и сл , тогаш кога рече да дојде не знам што беше , рече уште не му пуштиле плата ,дали може наредна недела викам ок , ама тогаш јас се разболев и никој не спомна за доаѓањето после тоа , после не цел месец ми кажа дека на мајка му купил обична кола од 1.500евра си мислам нели немаше пари ? Ама ај , после рече после празниците да дојде дека снег мрзнело ај ок помина тоа пак ништо му реков извини јас не сакам да губам време ни твое ни мое ,кога планираш да дојдеш ми рече да помине мрзлото време е сега ,му реков добро, ако до Март не дојдеш јас ќе престанам да ти зборувам ми рече добро така нека биде јас не сакам да те изгубам дечково многу убаво се однесуваше со мене никогаш не се расправаме ,се согласуваме за доста работ, меѓутоа мене пречудно ми е ова однесување во врска со доаѓањето, дојде февруари он ништо пак во врска со доаѓањето, кога му спомнав ми вика колата ми е на поправка на работа имам многу работа му реков јас мислам да не збориме веќе и ми рече добро ќе дојдам трети Март вторник со авион ако треба ок? Викам па на работа си тогаш вика ќе земам ден еве сме утре 1 март ништо во врска со тоа пак не збори, можеби е таков за ова време допишување како што го приметив ретко кажуваше работи некои вака , ама како да постапам ако дојде и трети Март и не дојде ? Навистина ми одговара дечково тоа ми е највеќе криво ,за што и кој губев време пола година скоро , зашто ми викаше дека не му е проблем да дојде а се допишува од друга страна со мене еве не сум паметна да сфатам . Највеќе за ова пишав , бидејќи се ближи денот а тој ништо не спомнува , дали е паметно јас да не го посетувам за доаѓањето а доколку не дојде , како да постапам ?
Значи ништо ни му пишувај ни му се јавувај, чекај до вторник да видиш шо ќе биде, ако пак те извиси, кажи му чао пријатно и готово.
Ќе прекинеш да му пишуваш, оти секогаш изговори ќе наоѓа. Да се срами, вајда не се срами. Колку години е? Поверојатно ми е да те матка, време си попунува.
Во што ти одговара кога не прави ништо, не се ни труди да дојде да се видите? Исчезни за него, не мора ниту да му објаснуваш зошто. Кога машко сака, планини ќе помести за тебе, овој само си игра.
Еххх, му годи вниманието.. Имаш доста причини зашто сака некој да е у комуникација со тебе, тоа само он знае. Вака се сакате ли, има симпатии, чувства некои, зближување?
Затоа повеќе од еден месец не се допишувам , ајде добро не си напишала од кој град е , си му дала и повеќе од потребно време , ти си требала да прекинеш после тоа кога ти пишал после снегот (па еден снег што имаше , освен на планина ако живее ), таква другарка имав , три години можеше да се допишува а да не се гледа ,искрено не можам да ги сфатам овие луѓе ,ама да знаеш дека ги има ,не барај причина да ти каже не му викај дека лаже , ќе те убедува , ако не дојде ќе му пишеш , дека е лошо од негова страна така што направил и дека сакаш некој што ќе цени нормална и фина девојка и ќе е маж кој стои до своите ветувања а не кукавица ,ништо друго ,ќе те убеди пак нешто па ќе затераш година , не месеци
Ви благодарам девојки , ама знаете како е , да се допишувате со некој дење /ноќе , да биде се ок , конечно да мислите дека сте сретнале некој нормален кој нема да ве разочара, дури тој еднаш ми имаше пишано кај сум била сето ова време , барал таква како мене и сега што ? Скоро пола година игнорирав други машки дека се допишував со него за вака да ми се врати ? И сега моментално пишуваме , ама ништо не спомнувам , дали мислите можеби не му се свиѓам па не сака да дојде , ама што тогаш се допишува , немам коментар многу сум разочарана
@Stefani95 Подалеку од луѓе што само само пишуваат, а не сакаат да се запознаат и одржаваат контакт преку пишување и ветуваат само дека ќе се запознаат. Не прашувај гаталец туку паталец.
Ајде вака директно, дали мислиш дека на некој кому му се свиѓаш и те чекал цело ова време како што кажува, ќе му треба пола година да дојде да те види?! Не си го губи времето со ликот. И да дојде да се видите, не е вредно да му дадеш шанса. Веројатно не е сингл.
Тој на почетокот многу ми викаше да дојде ама се случи што се случи и престанавме да зборуваме за доаѓањето, девојка нема тоа сигурно бидејќи еднаш кога го прашав кога може да ти ѕвонам ми рече кога сакаш и преку ден и навечер не е проблем и преку камера да се видиме , се разочарав,не знам зашто ова мораше вака да испадне
Прв тој самиот ми викаше дека не е проблем да дојде ќе доаѓам , па во последна недела рече плата не пуштиле ,ама тогаш он кога можеше јас се разболев и престанавме да збориме на таа тема ,веќе напишав после тоа не спомна да дојде јас реков до овој месец ако не дојде да не збориме веќе ми рече зашто ме ограничуваш па после кога реков ќе престанам да зборам рече 3 март ќе земе ден да дојде и еве ништо во врска со тоа не збориме.....
На некои машки им е доволна потврдата дека се видени и прифатени од женско. Самодоверба 0, а потреба за внимание огромно. Нема логика, ама така е. Батали го, не си губи време.