Оо колку се имав нервирано, тука ме знаат со проблемите Ќути, трпи, нервирај се, моли го господинот, кревај му егото, за шо? За трошки. Море клоца и ајт
Возрасни особи преку 30 години, да не научат да се поштуваат, да не научат што е добро, а што лошо за нив, да не научат да прават подобри избори на љубовно поле, при толку лекции кои им ги задавал животот, еве не знам.. Да си млад и неискусен, да не знаеш се' уште што сакаш од себе и од животот, да разберам да сакаш да експериментираш и да купуваш искуства.
Ми звони дечково да се јавам упорен е , ми пишал прво дека не сум во право штп се лутам и дека отј е крив ама иа време за се да ми објасни и дека стварно овој период му е таков кај што не може да дојде ама да почекам секако ќе се запознаеме му пишав, ако некогаш доаѓаш во мојот град пиши ќе излеземе како пријатели на кафе ...што му е сега што ми пишива романи и ми звони еве не знам Види, од страна се е полесно остави го батали го , ама јас одбив 300 прилики додека се допишував со него и како да останам рамнодушна на се еве сега он ме бара и ми пишува и ми звони и признава дека е крив ама ми вика време да сум му дала
Па чекај де ти уште малку, еееее си чекала до сега, шо ќе ти биде ако почекаш уште 10, 20 години. ЖЕНО, типот сака уште да те матка, ништо друго.
Не не, знаеш шо е најлесно? Да му се дозволува да те влече за нос, ете тоа. Терај шо да ти кажам, иди со глава у ѕид, тебе ќе те боли.
А добро ли му пишав така ако неогаш дојде во мојот град да се јави ќе излеземе на кафе до тогаш да не ми пишува
ми пишал како пријатели само и прашалник бог да чува сега ме намести дека сум сакала тој да доаѓал само за да сме биле пријатели
Во недела оваа тема треба да иде под клуч, јас сфаќам дека е досадно ама убаво е времево надвор ко за недела
Ми стои на некоја стара поискусна членка со лажен профил, мене таквите одма ме заобиколуваат, ко оваа шо прави, за да не ги фатам во тесно
Баш и да не ми се случеше вака со дечково , сепак фала дечки ,таква сум осетлива и емотивна не сме сите исти одма да се откажеме од некој Не знам што да кажам. Жал ми е за тебе што си поминала полошо ,ама јас цел живот немав никој на кој можев да му верувам , мислев за овој дечко дека он е тој
Не знам колку години имаш, сите што ти пишавме сме возрасни и сме поминале низ ова што го опишуваш. Кога сме помлади сме наивни ама верувај дека некогаш е подобро да учиш од туѓите грешки, ќе се поштедиш себеси од патење. Прва лекција, не се приврзувај многу кон некој со кој не си поминала време туку само си се допишувала. Луѓето се различни на социјални мрежи и во живо. Втора лекција, цени се себеси и не дозволувај лошо да те третираат и манипулираат. Трета лекција, не е готово со твојата среќа и со твоите шанси, ќе има нови и подобри прилики.
Не можеш да се откажеш од нешто што го немаш.Тој што сака да дојде ќе премине и граница а не 100км.Тој цело време бара причина за да не дојде.Ти верувај во што сакаш твоја одлука
Толку е , блокирав нема каде да ме најде , заврши тоа што се надевав 6 месеци дека ќе биде , таква ми била среќата никогаш да не најдам некој и само да ме лажат, фала
Аман бе прибери се.Никогаш нема да најдам некој,овај последниот беше од милјарда на планетава.Пушти,ќе дојде и тој ден.Некогаш вреди да почекаш и да имаш трпение(скоро секогаш)