Не е дека нема време да одговори, тој период беше дома. Наместо да се допишуваме јас него го чекам со саати да ми врати....бидејќи тоа во периодов ни е единствен начин на комуникација. Не можеме и по цел ден да висиме на слушалка.
Вибер има опција да те прикажува онлајн кога некој ти звони а ти не го користиш мобилниот тој период. Никој не должен 24/7 да ви враќа на пораки и веднаш во секундата кога ќе му пишаш порака.
А кој рече дека некој е должен веднаш да врати во секунда? Членката пиша дека со саати и немал вратено. Не знам што ви е поентата и да 2те да се расправате тука и да се докажувате. Секој збор го сфаќате буквално. Пак се враќаме на тоа што го пишав оригинално. На сите телефонот ни е до нас. Колку и да работиме никој не работи цел ден без престан. Како што кажа и самата, постои нешто што се вика пауза. Така што пак ќе кажам, ако сакал да и врати - ќе и врател, а не да ја остава цел ден со саати да чека.
Се извинувам пак јас , од некој број на Вибер најверојатно другар му (бидејќи јас го блокирав) ми пратил слика дека резервирал сместај во Скопје на 26 март , пишува дека е резервирано Дали да излезам , како ќе ме гледа ако излезам ? Бидејќи не сакам наивна да испаднам
@TheRedRose нека разговара со него за тој проблем, ние може да погодуваме која е причината. Ако нема комуникација меѓу нив, џабе е. Ако не и враќа со часови, треба да биде одлучна и да го праша. Вака само себе се измачува. На нејзино место, ќе зборувам со него пред да барам совет тука. Ама тоа сум јас.
Добро а ако навистина дојде бидејќи ми прати дека резервирал ?дали ќе е паметно да излезам и да држам дистанца
Да излезеш и држиш дистанца? Со овој што те матка 6 месеци? Тој пак нема да дојде, а и да дојде ич не треба ни кафе да пиеш со него, не па да се прашуваш дали дистанца да држиш.
Колку метри/километри да е дистанцата? Не знам за вас ама ќе умрам, пресмесшно стана Теленовела ли се снима тука?
Доста. По можност кафе пиење у различен кафич, најдобра дистанца. Или он дома, она дома како до сега.