Ми пишува од друг број на Вибер последно што му вратив е , ако бидам слободна ќе излезам за тогаш и ми пишува дека му е жал така што испаднало само лике ставив ,не зборам како порано А, што мислите ако дојде да излезам на еден час и да го баталам да му вратам за ова или не ?
Ако се случило еднаш-два пати океј, ама ако се случува често не. Блокирај. Никој не е должен да е 24/7 со нас, ама ако некој ти значи може да му пишеш кратка порака, во гужва сум те барам.
Ми потече мозокот од овие глупости. ИЗЛЕЗИ АКО ТИ СЕ ИЗЛЕГУВА, АКО НЕ НЕ ИЗЛЕГУВАЈ, толку ли е тешко да ти се објасни? Ова ми изгледа на тролање или членката е 15 годишна па до толку да не разбере дека некој ја мотка.
Малку е 1ч во живо за 6 месеци допишување, барем 2ч треба да пиете кафе или прошетате некаде. А бидејќи дечкото доаѓа од друг град и ќе се стави во голем трошок, можеш ти да го платиш кафето.
Фала на сите и извинете што темава се наполни со моите коментари , фала на тие кои ме сфатија и не ме сфатија ,сепак ќе видам што ќе направам , ќе се однесувам како да не ми е гајле и тоа е.
Не биди глупава да те мотка како сака, ако толку сакаш да го видиш сега ти постави му услов да дојде до тогаш и тогаш. Ако стварно сака да те види ќе најде време и ќе дојде.
Сите ти кажаа, некој ако сака да дојде да те види, ако му значиш ќе дојде уште 2/3 ден, а некој што сака да си игра мајтап со тебе ќе те мотка не 6, 66 месеци, а ти наивна ќе му веруваш.
Беше условот поставен до февруари да дојде и он да да ќе биде па кола му се расипала па се разболел и ми рече а зашто сум го ограничувала....сега за март рече резервирал веќе така да не знам секако не го гледам со исти очи веќе
Од февруари уште не дошол?? Штом до сега не дошол нема ни да дојде, мајтап си тера со тебе. Блокни го таму и не се замарај.
Не сакам да замарам и онака цела тема се напуни со мојот проблем искрена да бидам и јас чекам да видам дали стварно ќе дојде или тек тогаш ќе биде крај засекогаш ! И се покажа какво ѓубре е , ама од инает сакам да излезам доколку дојде и јас да се однесувам незаинтересирано