Здраво девојки, стварно не знам каде да се обратам можеби пишувам само да си ја олеснам душата, ме остави без сон ова што ми се случи… Излегував со еден дечко нешто повеќе од месец дена. Го познавам уште одамна и ми се свиѓаше долго време и бев баш среќна на почетокот што ете почнавме да излегуваме. Но, уште пред првото излегување нешто ми падна чудно, бидејќи не сакаше да излеземе јавно на кафе, туку некаде приватно каде што нема никој. На висока функција е, па изговорот му беше дека не сака приватниот живот да им го сервира на тацна на сите, што до некаде и го разбрав пошто во ова место луѓето едвај чекаат да видат нешто за да оговараат, па си реков добро… Почнавме да излегуваме, многу беше фин, добар, грижлив, не се обиде да ми направи ништо во смисла нападно на почеток, значи баш супер лик. Пошто многу луѓе го знаат тука се распрашав и сите ми кажаа дека е предобар човек, многу се труди работи никој лошо не видел од него. Но сепак, некоја интуиција нешто ме копкаше.. Но тоа е, понесена од страста и емоциите почнавме да имаме и секс. Се до ноќеска, не знам од која причина се реши да ми каже.. Почна одоколу да ми врти како сум била предобра личност, како ништо не можело да оди добро во неговиот живот секогаш морало да има пречка бла бла.. Вртеше може добри 15 минути за на крај да ми каже како имал женска, па изгубил чувства за неа и таман кога сакал да и раскине татко и починал, па од жал не и раскинал и така бил уште со неа сега додека се опорави ама не ја сакал и не се гледале често, 2-3 пати неделно, ама биле во постојан контакт. ЛУЃЕ ВО ШОК СУМ!!! Цело ова време ИМАЛ ЖЕНСКА. Не можев ова да го замислам ни во најголемиот кошмар луѓе. Сум била изневерена претходно и точно знам како е, а сега доживеав јас да сум швалерката?? Немаше никаков начин на кој што можев да дознаам, немаат слики, никој не ми кажа, ни тој самиот. Се чувствувам како најмизерното и најнискоморалното суштество на светов. Се чувствувам како да сум го направила најголемиот можен грев. Не сакам во огледало да се погледнам. Навистина не знам како можеше мене ова да ми се случи, не престанав да ја мислам девојката и да барам прошка од Бога. Не можам да спијам, паничен напад ме фати, зарем е можно ова…
Па уште кога не сакал јавно да пиете кафе јасно е овде дека нешто крие и не сака да го видат со друга. Бааш тие од типот фини предобри се најголеми лажговци.
Акп ти е за утеха , ти си слободна девојка , тој е говедото кое е во врска . Тој е виновен , не си ти . И знам дека тука многумина ќе те нападнат , ама сепак , тоа што не сакал јавно да одите на кафе и слично , да сомнително е , ама е на финкција па си нашол добар изговор , нема слики со девојката , никој во околина не ти кажал .. Јебига се случува . Јас сепак стојам на тоа дека не си ти виновна , туку оној кој го изневерил партнерот со трета личност .
Месец дена време му требало да и каже дека има друга, а којзнае што и има кажано пак на другата женска. Колку вешто се кријат некој.
Затоа велам , девојчево не е виновно , само не промислила убаво , веројатно бидејќи и се допаѓал дечкото . Тој е виновен , бидејќи скривал дека има девојка , згора на тоа ја изневерил таа девојка , девојчево го искористил и после месец дена му текнало дека таа девојка постои , па му кажал на девојчево . Страшно !
Или сега сака да прекине со неа па и кажува како имал друга женска па не сакал да и раскине од жал чиста манипулација според мене. Нормално дека не е виновна.
Смири се прво. Оди некаде излези, прошетај, разбистри ги мислите. Мисли на позитивни работи и гледај да го заборњвиш. Блокирај го од сите социјални мрежи и блокирај му го бројот и после обиди се да го заборавиш и да не мислиш на него.
Тоа е твоја грешка, се надевам си ја научи лекцијата. Наивна веќе си испаднала такада веќе исто ти се фаќа. Ако сакаш искочи да те разочара и во живо (ако воопшто дојде) и да престанеш да се замараш конечно.
На секој ова може да ни се случи. Излегувај, уживај со друштво, пушти музика..Не си ти за ништо виновна едноставно не знаеше. На време си се спасила .
Се запознав со еден дечко, излеговме два пати на дејт, убав впечаток ми остави како личност. Е сега има нешто друго што ми боде очи. Често нагласува како не му е убаво што е сам без девојка, разочаран бил во љубовта како ќе издржел сам толку време во странство. Ете вика те најдов тебе, на добар пат сум. Од друга страна зборува како не сака авантури, туку бара жена за озбилен партнер. Вечерва пишавме и вика како ти се ноќите без дечко, викам зошто баш ноќта , вика ноќта е кралица на денот, на тебе ти фали ли девојка вика Да. Не знам што да мислам и правам, по муабетите ми остава впечаток како да чека само за некоја да се залепи колку да не биде сам. Ме изнервира стварно вечерва со муабетот, мене нигде не ме спомна.
Во странство живее, ама викаше наводно ќе напуштел летото сега кога ме нашол мене. Сакал да си дојде и да створи фамилија.
После два состаноци ќе напушти се?Види како ќе се одвива комуникацијата понатаму.И прашај го што планира да прави и што ќе работи откако ќе се врати.После да не биде да те убедува да ти смениш држава.Освен ти ако не сакаш нормално.Според ова што го напиша не е ништо толку страшно да се нервираш.Ако имаш чувство дека бара само девојка,а не тебе прекини комуникација
Само гледа да се омажи инаку зошто би брзал толку.. Запознај го по добро па дури тогаш стапувај во брак..
Изгледа бил фин се додека те легнал, и замисли девојка му сегашна/бивша не и раскинал од жал, ама грам совест и одговорност немал, излегувал со тебе и имал секс, наместо од жал да и дај сочувство на девојката и поддршка. За мене овој човек е копук, со тврдо К на крајот!
Е добро де му било жал за девојката да и раскине но и му се сексало на човекот. Можам да замислам ваков човек во брак.
Си седел батката на две столици додека можело.. е сега повеќе не може и мора една страна да избери.. па ти од кај знаеш дека се две столици може 3,4