1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Sweetie444

Sweetie444 Активен член

Се зачлени на:
    2 септември 2025
    Пораки:
    20
    Допаѓања:
    23
    Здраво девојки, стварно не знам каде да се обратам можеби пишувам само да си ја олеснам душата, ме остави без сон ова што ми се случи…

Излегував со еден дечко нешто повеќе од месец дена. Го познавам уште одамна и ми се свиѓаше долго време и бев баш среќна на почетокот што ете почнавме да излегуваме. Но, уште пред првото излегување нешто ми падна чудно, бидејќи не сакаше да излеземе јавно на кафе, туку некаде приватно каде што нема никој. На висока функција е, па изговорот му беше дека не сака приватниот живот да им го сервира на тацна на сите, што до некаде и го разбрав пошто во ова место луѓето едвај чекаат да видат нешто за да оговараат, па си реков добро… Почнавме да излегуваме, многу беше фин, добар, грижлив, не се обиде да ми направи ништо во смисла нападно на почеток, значи баш супер лик. Пошто многу луѓе го знаат тука се распрашав и сите ми кажаа дека е предобар човек, многу се труди работи никој лошо не видел од него. Но сепак, некоја интуиција нешто ме копкаше.. Но тоа е, понесена од страста и емоциите почнавме да имаме и секс. Се до ноќеска, не знам од која причина се реши да ми каже.. Почна одоколу да ми врти како сум била предобра личност, како ништо не можело да оди добро во неговиот живот секогаш морало да има пречка бла бла.. Вртеше може добри 15 минути за на крај да ми каже како имал женска, па изгубил чувства за неа и таман кога сакал да и раскине татко и починал, па од жал не и раскинал и така бил уште со неа сега додека се опорави ама не ја сакал и не се гледале често, 2-3 пати неделно, ама биле во постојан контакт. ЛУЃЕ ВО ШОК СУМ!!! Цело ова време ИМАЛ ЖЕНСКА.

Не можев ова да го замислам ни во најголемиот кошмар луѓе. Сум била изневерена претходно и точно знам како е, а сега доживеав јас да сум швалерката?? Немаше никаков начин на кој што можев да дознаам, немаат слики, никој не ми кажа, ни тој самиот. Се чувствувам како најмизерното и најнискоморалното суштество на светов. Се чувствувам како да сум го направила најголемиот можен грев. Не сакам во огледало да се погледнам. Навистина не знам како можеше мене ова да ми се случи, не престанав да ја мислам девојката и да барам прошка од Бога. Не можам да спијам, паничен напад ме фати, зарем е можно ова…

На Dekoo му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Crnookata

Crnookata Популарен член

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    1.451

Па уште кога не сакал јавно да пиете кафе јасно е овде дека нешто крие и не сака да го видат со друга.

Бааш тие од типот фини предобри се најголеми лажговци.

Последна измена: 3 март 2026 во 02:51
  3. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    5.004
    Допаѓања:
    26.186
    Акп ти е за утеха , ти си слободна девојка , тој е говедото кое е во врска . Тој е виновен , не си ти . И знам дека тука многумина ќе те нападнат , ама сепак , тоа што не сакал јавно да одите на кафе и слично , да сомнително е , ама е на финкција па си нашол добар изговор , нема слики со девојката , никој во околина не ти кажал .. Јебига се случува . Јас сепак стојам на тоа дека не си ти виновна , туку оној кој го изневерил партнерот со трета личност .

4. Crnookata

Crnookata Популарен член

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    1.451
    Месец дена време му требало да и каже дека има друга, а којзнае што и има кажано пак на другата женска.
    Колку вешто се кријат некој.

5. CrazyGirl15

CrazyGirl15 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јуни 2011
    Пораки:
    5.004
    Допаѓања:
    26.186
    Затоа велам , девојчево не е виновно , само не промислила убаво , веројатно бидејќи и се допаѓал дечкото . Тој е виновен , бидејќи скривал дека има девојка , згора на тоа ја изневерил таа девојка , девојчево го искористил и после месец дена му текнало дека таа девојка постои , па му кажал на девојчево . Страшно !

Последна измена: 3 март 2026 во 04:05
  6. Crnookata

Crnookata Популарен член

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    1.027
    Допаѓања:
    1.451
    Или сега сака да прекине со неа па и кажува како имал друга женска па не сакал да и раскине од жал чиста манипулација според мене.
    Нормално дека не е виновна.

На CrazyGirl15 му/ѝ се допаѓа ова.