Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Apash

Apash Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2024
    Пораки:
    131
    Допаѓања:
    207
    Вака да ви кажам наместо да се расправате со прашањето кој со кого живее... земете двајцата ПРВО најдете ДОБРО ПЛАТЕНА работа, ЗАРАБОТЕТЕ, потоа или КУПЕТЕ СТАН или ИЗГРАДЕТЕ СИ СВОЈ ДОМ.. By the way еве сега општините имаат мерки за ослободување од плаќање на комуналии за млади до 40 години..
    пс. не ги полнете ЉУБОВНИТЕ ТЕМИ со СОЦИЈАЛНИ прашања..

На IronMom му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Just_a_kid

Just_a_kid Популарен член

Се зачлени на:
    21 јануари 2021
    Пораки:
    694
    Допаѓања:
    2.388
    Јас не би продолжила со некој кој уште на сам почеток ме лаже.

3. IronMom

IronMom Активен член

Се зачлени на:
    Сабота
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    98
    Ако стварно тролате и измислувате вакви приказни, стварно немате попаметна работа во животот. Бедно.

4. Mr.Limonko

Mr.Limonko Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2025
    Пораки:
    926
    Допаѓања:
    4.015
    Мене не ми делува како да трола, само без да знае ништо конкретно прерано суди дека ако сега живее со неговите секогаш ќе бидиде така..
    Може прерано е да размислува каде би жевееле ако останат заедно, не се венчаат утре, ама убаво е да разговара за тоа каде и како се гледа во иднина..

На nextredstyle, Just_a_kid и IronMom им се допаѓа ова.
  5. IronMom

IronMom Активен член

Се зачлени на:
    Сабота
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    98
    Ниту јас не можам сега да препознаам кој трола, ваљда тие што се подолго тука би знаеле подобро. Ама да, прерано се суди, а и многу е рано на ова да се размислува, премногу нападно е некој уште на први дејтови да го прашуваш каде планира да живее, ама па од друга страна ако не ти одговара можеш одма да прекинеш, да нема лажна надеж ни за двајцата.