1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Elenadjalo

Elenadjalo Активен член

Се зачлени на:
    15 март 2025
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    5
    Изгледа не може да најде, не знам, стално напоменува како бил разочаран во љубовта порано и вели дека е многу осамен оти нема жена и деца, и јас повеќе се осеќам како да излегува со мене заради тоа што сум жена а не оти стварно му се допаѓам.

2. Polyincognito

Polyincognito Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2020
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    11.633
    @Elenadjalo Пред 2 месеци прашуваше за истото. Дека на повеќе пишувал, ама единствено ти си му одговорила.

Штом од тогаш впечатокот ти е ист и воопшто не се променил, move on :*:

3. mom to be

mom to be Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2023
    Пораки:
    1.180
    Допаѓања:
    2.019
    А ти што чуствуваш кон него,какви се твоите намери.Сериозна врска?Нормално е да се осеќа осамен,голем дел на тие години сакаат веќе да имаат жена,деца.Те брза во нешто?

На Katie90 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Elenadjalo

Elenadjalo Активен член

Се зачлени на:
    15 март 2025
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    5
    Мене ме копка тоа што сеуште не спиел со жена на овие години не ми е ова нормално, да не има некој проблем.

Немам сеуште чувства ама ептен се приврзав за него, по цел ден гледам во тел и очекувам пораки од него.

Не ме брза тој за ништо, не спомнал ни за врска, и се си мислам да се повлечам од него ако му е стало ке иницира нешто повеќе.

5. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    14.219
    Допаѓања:
    83.562
    А да го прашаш и да разговарате отворено? Не е мал па да крие ако има некој проблем. Комуникацијата е клуч за се.

6. SekojDen_poseben

SekojDen_poseben Истакнат член

Се зачлени на:
    12 октомври 2022
    Пораки:
    12
    Допаѓања:
    5