Ало нормален е клошаров? Каква зафрканција е тоа .. Штом се осудува уште од почеток вака кознае колку е отиден.
Тоа нема никакво значење, има профили на личности со фамилија, профил ко на чесна сестра, а ти праќа во порака вулгарности и никакво понашање. Нема значење тоа верувај.
Ај да прашам што е со машкиве, или што фора е тоа, мене не ми е позната, и неможам да разберам, прво ти пишува, лајка што ти знам, ти прави нормален муабети некое време и одма почнува да алудира индиректно на односи односно најглавното ти праќа полов орган слика?? Дали си бара одговор за секс, дали те тестира со тоа и дали има некоја фора што треба да му врати девојче на тоа?? И што е со машкиве со такви слики не ми е јасно. Или пак знаат дека ќе добијат корпа па нема што го праќаат тоа.
Јас сигурно сум старомодна, ама ако некој ми прати такво, одма би одел на блок и нејќам да му го видам органот па таман последен на светот да е. Бог да чува
Пишење пораки е чисто губење на време. Ке му се јавиш на телефон или ќе ти се јави ќе си направите муабет то шо треба или ќе се видите во 4 очи па макар било и на кратко. Разговорите преку порака и разговор во живо се целосно различни. Не секој сака да пиши пораки.
Мене ова ми личи дека си бара секс без обврски. Така ти е таа проста фора што уште се користи, лајкови, пишување ња,ња глупости и одма ај да се плеснеме. За 30 годишен малку ми е детско да си бара такви пријателки. Бегај од такви недозреани, мислам пак ти на крај си одлучуваш.
Ми треба мислење за едно момче кое долго време го мислам, дечково не живее тука живее во странство, но на подолги периоди се враќа, веќе се знаевме 3 години но годинава се откри некое жарче да го наречам, покажа голем интерес кон мене, но како тип е срамежлив, затворен, повлечен, сите околу мене примети ја и ја боцнуваа работата да биде нешто, после некој период ме бакна фино пристојно од никаде на само, па после некое време повторно, дојде време си замина но не комуницираше со мене освен во заедничка група на социјални мрежи, па направив чекор на два пати во приватна порака јас пишав, муабет добар како си што има ама тој никогаш не возврати да пише еднаш прв и сега незнам тек треба да дојде летен период ама не ми се трга од мисли не знам стварно….
@Panda02 Според мене, Не е заинтересиран, барем не за ништо подлабоко и посериозно. Фактот што не се потрудил ни 1% да иницира комуникација и покрај твоите приватни пораки, е поприлично јасен сигнал Би рекла да си ја насочиш енергијата кон себе ова лето и дружење со луѓе, наместо на него
@Panda02 Најважно е да не си го сфаќаш ова лично, ниту да му се замараш Заслужуваш некој кој едвај ќе чека да ти пише и да те види Впрочем, така и ќе знаеш дека некој навистина е заинтересиран, ќе биде конзистентен, јасен, ќе планира дејтови, нема да си збунета и нема да мора да му ги дешифрираш постапките Уживај си во летото и ќе наиде тоа што е за тебе
Или е премногу срамежлив или воопшто не е заинтересиран за тебе. Трето нема. Пробај малку подиректно, за да знаеш на што си.
Не бил срамежлив да те бакне а уште не сте во врска, а бил срамежлив да пише порака. Колку и да е срамежлив ти кога си му пишала ако бил заинтересиран немал да дозволи да ви престане комуникацијата..
Ти благодарам на мислењето Истото си го помислив, враќа на пораката ама според мене бадијала кога не иницира и тој прв некогаш да пише.
Да, враќа на пораката од култура, но ако бил навистина заинтересиран самиот ќе пишел, колку и да е срамежлив. Мое мислење дека и бакнувањето се случило под притисок на околината во смисла сите околу него го наведувале да направи некој чекор со тебе, знаеш муабети од типот ,,супер пар ќе бидете, види нешто направи со девојчето…” и слично и овој пробал, те бакнал, но потоа увидел дека не е заинтересиран толку и оттаму таков однос. Што е и во ред, негово право си е. Како што си е твое право да не се замараш ич и да си најдеш некој што одвај ќе чека да ти пише и да те види, некој што го заслужува твоето внимание.