Ти благодарам Навратив во мислата на тој период и гледајќи на назад и така било, секако негово право си е и валидни се и неговите чувства поркај моите.
Здраво. Имам пишувано лани летото излегов од токсична врска. Од тогаш наваму сум слободна, иако ми пишуваат не сум излегла со никого. Пред 2 недели бев на излегување во друг град и се запознав со братот на една другарка. (не толку блиска другарка, повеќе како пријателка познаничка, таа е повеќе блиска со друга моја другарка.) Всушност со дечкото сме биле пријатели на социјалните мрежи, но прв пат се запознавме во живо. Е сега овој викенд дојдоа во мојот град двете другарки со уште едно девојче и тој со другари ама не бевме на иста маса. Дечкото имал долга врска но раскинал изгледа лани. Забележав дека ме погледнува и ми се насмевна, и кога отидов дома ми имаше лајкнуванп на инстаграм. Е сега јас ме сум дете, годините ми одат накај 30 и знам дека ќе ме контактира. И мене ми се допадна, онака ми остави некој позитивен впечаток. Но во мојата глава постои на некој начин една бариера. После последната врска со бившиот која не заврши славно, си бев ветила сама на себе дека нема веќе да се плеткам со некои што нивните блиски ми се познати. Би сакала барем едно кафе да испиеме со дечкото, можеби и само пријателски, не мора ништо да значи. Ни сепак имам и некоја доза несигурност и срам. Јас сум разведена, немам деца.