Еве јас ќе го кажам @Ecaecushka , тие муабети шо ти ги зборел се типични муабети на некој шо си бара само секс. Плс, не си го губи времето веќе со него.
Зошто толку се разочара значи? Добро бе, вие полнолетни сте, имате право на глас и све по ред? Како можете толку емотивно да се инвестирате во Ојле од Дојле што сте го виделе пар пати или ич пати? Имате ли некои лични критериуми што треба да исполнува тој Ојле или кој и да е, битно било дечко да се има и да се омажите за него? Не ве разбирам жими се, ако сте полнолетни. News flash - не мора да му се допаѓаш после неколкукратна комуникација. Не мора ни тој тебе да ти се допаѓа. Не значи дека не сте вредна како личност, значи само дека не сте соодветни еден за друг. Поради 1 000 001 можна причина. Просто е, не е лично, математички е невозможно дека можеш да пасуваш со било кого. Важи и за мажи и за жени.
И си го пишува нејзиното име со неговото презиме во тетратка. Знам, и јас го правев тоа. Во 7мо одделение.
На една клупа стара дрвена Една тајна е зачувана Во срце мало стојат букви две X и Y се сакаат зар не?
Се оладил оти два пути сте се виделе, а не си му дала па сеа уште и два месеци плус да си губи време со тебе а путка да не види? Се омрсил сеа со некоја друга , и нема веќе што да губи време со тебе. Али те држи на стенд бај оти ние таквите што не даваме од одма, за мужење сме биле. Ќе сме ги чекале ко Пенелопа чедни на пенџере додека они се враќаат од сеење трипер у локалната биртија и слични срања. Тури му курот. Блокни го. Најди си ново дете.
Не сме имале ништо уште, не сме се ни бакнале, после 1 месец од двете видувања рековме дека сме во врска. Само се допишуваме. Ми вели последна шанса си ми ти, не знам дали ќе најдам друга со која ќе имам толку сличности како со тебе што имам. И сакал побрзо да ме вери за да не сум отишла со друг.
Ова вашево мене ми звучи на поголема љубов и од таа меѓу Ромео и Јулија, што ќе ти е да се слушате или гледате преку камера, најдобро праќај му слики од каков веренички прстен сакаш да ти купи
Еднаш само ми се има јавено и тоа кога сеуште не бевме во врска, а за камера ми побара пред да се запознаеме. А сега кога сме во врска ништо. Стварно е глупаво, за заеднички живот ми зборува а уште не ми се јавил.
Не те навредува оваа изјава на длабока љубов "последна шанса си ми"? П.с. не сте во врска. Прво дур читав мислев дека имаш 13 години, ама ако размислам подобро на 13 години поразумно се размислува ... Со среќа во животот девојче. Внимавај на себе.