Ах леле. Да бев трол бар ќе ми беше раат душава. Господ ми е сведок дали сум трол. Камо да бев ќе речам.
Добро де, ниту прв, ниту последен, без нервози. Ако нема попаметна работа, а и малце да се размрда форумов
Наместо да се правите паметни и одредувате кој е трол подобро ако имате совет дадете кога веќе толку знаете отколку мудрување, no one gives a fuck who you are.
Најди си занимација да не мислиш на проблемот.. Пример ќе ти кажам во слична ситоација зедов да си ја измалтарам визбата и сета сила ја потрошив.. какво неспиење легнував во 10 станував во 10, капнат унорен, ем проблемо заборавен ем визбата измалтарена.. Најди си и ти по можност физичка активност.. нешто со што ќе се измориш физички..за да не мислиш на проблемот..
Без да се навредиш, нема потреба од пораки, немам капацитети за толку комуникација. Анонимен е форумот, можеш слободно да пишеш тука што ти тежи.
Пробувам ама тек кога ќе задремам ме напаѓа… Ужасно се осеќам. Пробувам на лошите ствари да се сетам да си помогнам. Ама џабе у моменти некои. 7 дена последно спомени, појадок. кафиња будење заедно. Шетање. Ама па тој нели мисли вака? Ме мисли ли он. Башка мојата љубов грижа и посветеност е неизмерна во однос на неговата. Разочарувањето е огромно и боли.И се што тој правеше ми беше испрезентирано као нормално и прифаќав дека не е big deal. Сите викаа веќе со една нога у брак сум. Ама ваљда Бог ме чувал од лош брак? Ќе се омажам понатаму се надевам.
Имаш мнооогууу слободно време.. и се оптоваруваш со тоа.. ако ти се мислите во нешто друго нема да те оптоварува толку.. Наместо да мислам на нешто што ме разочарало ќе мислам како да сработам нешто попрецизно или некој проект побрзо да го стасам..