Јас сум ист, толку многу ми е живчано чатање што неможам да поднесам, и враќам со најкратки одговори, а во живо и по тел, гинис во зборење нека пишат
Сум кажала и пак ќе кажам, секогаш и засекогаш: маж што ве сака СЕ ќе направи за вас, апсолутно СЕ, и ќе се јавува прв, и ќе наоѓа време за вас, вие ќе сте му секогаш приоритет, ќе направи се за вие да се чувствувате посебни, светот за вас ќе го преврти, ќе дојде и на 5 минути за да ве види, топло-ладно нема да си игра со вас, ниту еднаш нема да дозволи да се почувствувате повредени и нé сакани! Се останато се игри и приказни за мали деца!
Sega gledam u koja tema sum pisal ja mislev opsto se zbori za kolku si komunikativen. Za u vrska sum ali vaka generalno ne bas.
Devojko glavata gore i teraj dajle.Znam deka ne e lesno cetiri godini da gi prebolish lesno no zivotot ide ponatamu.Vo slicna sitacija na tvojata bev i jas
Потполно точно,но едно заборави да напоменеш, дека фидбекот ако го нема и од женската страна, џабе МАЖОТ што ке се труди и прави све, кликот ако го нема од двете страни џабе.
Amin ! Mnogu e ednostavno, i kaj zenite e isto. Koga nekoj ni se dopagja i nie davame vnimanie, komplimenti i prioritet ako gledame deka konekcijata ima perspektiva da prerasne vo nesto seriozno. Se ostanato e trosenje vreme, filer za popolnuvanje osamenost, toplo ladno ili mlaki odnosi za begstvo od dosada, krevanje ego, samodoverba itn. Koga dvajca se sakaat si se biraat eden so drug.