1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. franca

franca Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2014
    Пораки:
    1.601
    Допаѓања:
    4.339
    Заклучок од темава ; сите да си раскинете и мирна глава :D

На Annath, Panda00, Tih-ana и 5 други им се допаѓа ова.
  2. Angie1432

Angie1432 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 април 2019
    Пораки:
    8.416
    Допаѓања:
    45.414
    Има и мажи што ќе се налутат ако пробаш да разговараш или па ќе го искористат тоа како повод за уште повеќе да се повлечат. :D
    Како и да е, никој никому не чита мисли и не постои друг(ако збориме за здрав и фер) начин да искажеш незадоволство освен да кажеш директно. Но сепак мислам дека ако сака да е поприсутен ќе се потруди повеќе и нема да бидеш во ситуација да се преиспитуваш...пак, мое мислење, под влијание на мои искуства, не мора да значи дека и тука е точно. Затоа, искомуницирајте кој каква онлајн комуникација преферира. :D

3. Abel

Abel Популарен член

Се зачлени на:
    23 мај 2020
    Пораки:
    3.742
    Допаѓања:
    9.365
    Зависи што значи СЀ за секој од нас. Пораки, чатови, дрндање инстаграми и фејсбуци и вибери, праќање срценца се за мене последно дупче на свирчето, во комуникација со целиот свет, не само со партнерот. Приказни за мали деца се муабетите дека човек има само еден приоритет во форма на еден човек и една врска (освен партнерот, постојат деца, родители, пријатели), а приоритетите немаат врска со почитта, со вниманието ич. Не очекувам партнерот да прави СЀ за мене, тоа ми е нарцисоидна тенденција, очекувам да планира со мене и да ми биде поддршка додека јас си ги правам работите сама. И најважното, постапките кои ги очекувам од партнерот, ги очекувам и од себе кон него, така да ќе си се најдеме секогаш на половина пат, нема потреба од апсолутни вредности. Ќе покажам и јас внимание и љубов така што ќе се јавам прва. Едноставно е.

На Angie1432, Vikktorr, Mumoftwo30 и 2 други им се допаѓа ова.