На душа ги зел родителите.. со вакви глупости богами тешко родител да преживее..Да разберам дека дете мое украло нешто или вакви девијантства има да се одрекнем преко новине..
А дали настанот одма го пријави?Дали беше на гинеколошки преглед,токсиколошки резултати од крв.Ако во твојот град го ингнорирале случајов,оди во Скопје раскажи се.И пријави и за тоа што се случува во полицијата во Пробиштип.Ако имаш сила и јавно излези
Abe ne zboriv ja so psihijatar on kaza nemoze bez podnesok prijava da mu ode doma u stano a za TOA so kazuvas majka mu umre od toa so me mene siluval zenata mozocen slog dobila odma
Не те сфатив искрено,ама како тоа психијатар да оди кај него дома??Остави мајка му,татко му.Гледај ти да си истераш правда.Пријави во Скопје
А докажи имаш за силување и дрогирање?Ако имаш како може да нема налог.Ако нема тој инспектор ќе бараш друг
Ко онај Васил Јованов што ја изгази девојката во Скопје, 5 пати гонет за дрога 2 пати банка опљачкал 3 силувања повеќе криминални дела има од години..
Da ama mi kaza edna psiholog zena od kumanovo da dojdam kaj nea da I platam za razgovor ama psiholozi ne se zadolzeni za prijava notesi nema vrska se e kradenje lopusi I vukojebina.
Ќе те замолам на кирилица пишувај и смири се па напиши за да те разбереме.. Кога го пријави, веднаш по силувањето? Дали имаш доказ дека те силувал, од гинеколог, токсини во крв, ако си имала модрици од насилство доказ и за тоа? Овој не треба од затвор да излезе не се откажувај и ќе го пикнеш таму, нема што да ти е жал што е сирак и за мајка му и татко му, насилник е.. Дали си полнолетна прво и тој дали е полнолетен? Најди адвокат за почеток, мора барем да најдеш начин барем да му изречат забрана за приближување.. Сменете дома брава..
Нели спомна прееска дека те возел до правен факултет.Сигурно повеќе имаш знаење на темава,отколку ние.Да психолог може да ти помогне да се излечиш од траумата,ама нема друга должност.
Да ја сменивме бравата полнолетна сум мислам кажав имам 22 години и да бев на гинеколог ама ми кажаа дека е застарено делото незнам и не ми е жал за него пошто дојде дома кога ми ги украде работите тој ден мама ми кажа за да ме убие мене тоа му е единствената цел...
Како гинекологот процени дека е застарено делото?Кога беше то на преглед,веднаш по настанот?една велиш од таксито ти ги украл работите,па од дома ти ги украл.И како мајка ти процени и ти го кажа тебе ова дека сака да те убие???Зошто да те убие?
Колку застарено??Не те разбирам искрено.Ништо не ми е јасно.Кога беше ова пред колку време?Извини можеби си вознемирена,ама ништо не ти е поврзано