@Devojkata55 Сосема нормално е да бараш некој од твојот социјален круг. Тоа дури е и паметно, за да избегнеш исфрустрирани мажи кои имаат помалку. Но, би ти рекла исто така малку позрело да гледаш на работите и да го промениш пристапот. Треба да гледаш и партнерот да биде некој способен со кој утре заедно сами ќе може да го одржувате тоа финансиско ниво, бидејќи пари лесно се трошат. Ако бараш домазет, без никакви други критериуми, лесно може да завршиш со паразит. Ако бараш домазет, за да цело време му покажуваш надмоќ, љубовта лесно ќе згасне
Не сакам ни да бидам со било кој, имам некои критериуми и не прифаќам помалку од тоа. Во врска со градот и работата некако не ми се менуваат. Очигледно тоа му била намерата или не му се допаднало нешто кај мене откако ме запозна подобро, но повеќе веројатна ми е првата опција. Еднаш додека беше тука седиме и вика што ќе правиме сега ќе се гледаме ли само, ајде да имаме пак секс. Му викам ти за секс ли дојде само, ништо не одговори.
Според тие постапки ќе сфатиш каков е, што побрзо го покаже вистинското лице тоа подобро за тебе да не си го губиш времето со таков.