За жал истово го мислам. Не верувам дека е истиот ,ама со сличен се имам запознаено дури сакаше да се запознае со моите (фала богу па не го запознав ) , исто ме викаше касно да се видиме наводно лето, топло било. Си подразмислив еднаш си реков стој кај е нормално 23:00 да ме вика некој, кога ќе се сетам колку ми беше тешко ,не сум била нормална. Дефинитивно е лажго.
Барем на први состаноци е логично кога ќе излезете некаде да седнете на јавно место и во некој понормален период. Работава испаѓа како типов скришно да искача подоцна и само во кола. Рачунај дека може и да има некоја па затоа така прави. Веројатно сакал само секс по некои темници. Не настојувал оти чекал да види твоја реакција. Видел дека нема да го добие тоа што го сака и затоа се повлекол. Батали го и не троши нерви.
Овој бара секс и не го занима врска со тебе. Понашањето му е индиферентно и те зима здраво за готово, батали го и уживај во животот. Имам слично искуство, јасно е се.
На прв, втор или 3 дејт, мада воопшто на било кој по ред дејт во кола НЕ ОДАМ. Не ме интересираат никакви изговори па време дали имало, па финансии дали имале, за едно кафе од 70 денари сто посто се има. Не ја разбирам логиката на 20+ години да се пикаме по ќошиња и темници.
Да го игнорираш. Покана за дејт во кола во 23 часот, не фала. Не му враќај веќе на пораки и никако не му вели ништо.
Who the hell излегува во 23/00 часот на дејт. Ни општо не би излегла тогаш. Мислам преочигледна е работата. На исто ниво со тие што ти пишуваат во 1 ноќе. Не е воопшто заинтересиран, ако е немаше така да се однесува со тебе. Батали го и чувај си ги нервите.
Зошто број не дте си размениле? Да не има он девојка па си бара некоја настрана.. Зошто во 23 да те вика? Нека те викне во нормално време и зошто во кола ? Ми дава вајб како да те крие и дека очигледно за секс му е ..
Фала ви на сите за одговорите Но зарем би ме барал и распрашувал за мене која сум по другари ако сакал само секс? Ова не ми е сфатливо а се на тоа алудира... кога го прашав како ме нашол рече некој другар ме знаел што сме се следеле. Не можам да поврзам тоа во живо како ме има гледано со месеци, па и неговите другари а колку само незаинтересирано се однесуваше откога стапивме во контакт...