1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Се зачлени на:
    30 јануари 2022
    Пораки:
    7.618
    Допаѓања:
    34.522
    Мани го, те лаже. Мислел дека ќе има секс со тебе одма, и кога видел дека нема ништо, се откажал.

На Jana Sandevska, Grasia, Mumoftwo30 и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Zvezda5

Zvezda5 Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јули 2023
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    32
    За жал истово го мислам. Не верувам дека е истиот ,ама со сличен се имам запознаено дури сакаше да се запознае со моите (фала богу па не го запознав ) , исто ме викаше касно да се видиме наводно лето, топло било. Си подразмислив еднаш си реков стој кај е нормално 23:00 да ме вика некој, кога ќе се сетам колку ми беше тешко ,не сум била нормална. Дефинитивно е лажго.

На Grasia, Mumoftwo30, Billy Idol и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Zaljubena26

Zaljubena26 Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2017
    Пораки:
    2.336
    Допаѓања:
    31.550
    Барем на први состаноци е логично кога ќе излезете некаде да седнете на јавно место и во некој понормален период. Работава испаѓа како типов скришно да искача подоцна и само во кола. Рачунај дека може и да има некоја па затоа така прави. Веројатно сакал само секс по некои темници. Не настојувал оти чекал да види твоја реакција. Видел дека нема да го добие тоа што го сака и затоа се повлекол. Батали го и не троши нерви.

На Grasia, Mumoftwo30 и Billy Idol им се допаѓа ова.
  4. MrsBrown

MrsBrown Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2024
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    504
    Овој бара секс и не го занима врска со тебе.
    Понашањето му е индиферентно и те зима здраво за готово, батали го и уживај во животот.
    Имам слично искуство, јасно е се.

На Grasia му/ѝ се допаѓа ова.
  5. WarriorMind

WarriorMind Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2018
    Пораки:
    475
    Допаѓања:
    6.860
    На прв, втор или 3 дејт, мада воопшто на било кој по ред дејт во кола НЕ ОДАМ. Не ме интересираат никакви изговори па време дали имало, па финансии дали имале, за едно кафе од 70 денари сто посто се има.
    Не ја разбирам логиката на 20+ години да се пикаме по ќошиња и темници.

На baby-star, Grasia, Mumoftwo30 и 6 други им се допаѓа ова.
  6. butterfly6223

butterfly6223 Популарен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2012
    Пораки:
    473
    Допаѓања:
    1.393
    Да го игнорираш. Покана за дејт во кола во 23 часот, не фала. Не му враќај веќе на пораки и никако не му вели ништо.

7. MrsBrown

MrsBrown Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2024
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    504
    Или да му каже доаѓа, и да не се појави.
    Нека троши бензин дегенот.

8. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 јануари 2017
    Пораки:
    4.838
    Допаѓања:
    63.510
    Who the hell излегува во 23/00 часот на дејт. :drunk: Ни општо не би излегла тогаш. Мислам преочигледна е работата. На исто ниво со тие што ти пишуваат во 1 ноќе.
    Не е воопшто заинтересиран, ако е немаше така да се однесува со тебе. Батали го и чувај си ги нервите.

На Grasia, Mumoftwo30, Gosh и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Medea.

Medea. Истакнат член

Се зачлени на:
    26 декември 2022
    Пораки:
    689
    Допаѓања:
    1.828
    Зошто број не дте си размениле? Да не има он девојка па си бара некоја настрана.. Зошто во 23 да те вика? Нека те викне во нормално време и зошто во кола ? Ми дава вајб како да те крие и дека очигледно за секс му е ..

На Grasia и bicycle им се допаѓа ова.
  10. Grasia

Grasia Нов член

Се зачлени на:
    Вчера
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Фала ви на сите за одговорите :l:
    Но зарем би ме барал и распрашувал за мене која сум по другари ако сакал само секс? Ова не ми е сфатливо а се на тоа алудира...:( кога го прашав како ме нашол рече некој другар ме знаел што сме се следеле. Не можам да поврзам тоа во живо како ме има гледано со месеци, па и неговите другари а колку само незаинтересирано се однесуваше откога стапивме во контакт...