Љубовни проблеми и совети

Discussion in 'Врски' started by bilkata, Dec 4, 2009.

1. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Мајка му ќе му даде :rofl:

Zvezda5, Gosh and Mumoftwo30 like this.
  2. nextredstyle

nextredstyle Форумски идол

Не прифаќај местенки.
    Другарка ти не може да знае сè ни за нејзините роднини, па камо ли за комшиите кога не живее со нив 24/7. Сите можат да глумат финоќа пред народот, а да се гадови зад затворени врати.
    Овој е мрзелив и може да те користи. Можеби во тебе гледа прилика да му изиграваш банка или благајна.
    Не ти треба тип по секоја цена. Подобро е да си сама отколку со погрешен.
    А, крај краева не е единствен маж на планетава. Ќе си бараш друг.

3. Billy Idol

Billy Idol Форумски идол

Ако некоја враќа пола збор, враќа од куртоазија, тогаш се прекинува разговор, не се вложува време во таа конверзација.

Ама ако чекаш некоја ексклузивно само со тебе да пишува, а не знаеш како да водиш базичен разговор, е јбг, ќе дочекаш. :)

4. eliesaab

eliesaab Форумски идол

Што е најјако има вакви мажи, ама ај и тоа што го имаат не е од нив заработено него буквално од..подземј.., ова де, паднато од небото.

5. Panda00

Panda00 Истакнат член

Да си жив и здрав. :bow:

6. baby-star

baby-star Популарен член

Денес мажите мислат дека девојката е таа која ќе му испрати пријателство, таа ќе превземе иницијатива да пише, праша. Истата таа ќе го однесее принцот на мама на ручек, таа ќе му клекни да го побара за маЖ, таа ќе му роди деца на дибекот, таа и нему ќе му биде мајка, а дефектот само поради тоа што е со маШко меѓуножје ќе ги ужива сите екслузивни права! Важи ај!

7. MrsBrown

MrsBrown Истакнат член

Овој па мушка шугарбејби.
    Не ти треба таков гребатор, ќе си најдеш подобар сигурна сум

Zvezda5 likes this.
  8. hermosa

hermosa Популарен член

Може е мрзелив,или неснајден моментално.Ама ,нека има свое јас и да го откачи ако не и одговара

Zvezda5 likes this.
  9. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Уште еднаш ако идам на дејт да ме утепате. После долго време кандисав ајде, имаше и слушање допишување, се, и излеговме. Муабет врви се најнормално, третман ко кралица ми направи. Со манири со све, отварање врата на кола носи на дејт со стол повлекување абе се се. Она шо ми се допадна бев опуштена и своја, се зезав на свој начин исто и он осеќав како да си кликнавме. И се излажав секако! Од утредента, го нема ни добро утро ни добар ден, неколку дена минат нигде го нема. Се прашувам кај погрешив аман? Се си беше најнормално, јас работам он работи, не може да се вади дека е зафатен а пред да ме изведе не беше зафатен? Значи не. И ми пука филм оти и така ретко излегувам, му викам ај собери храброст па ми кажи кој к'р ти е ова понашање. Ми вика, искрено да ти кажам многу убаво ми беше пријатна си за друштво стабилна сериозна и на моменти откачена ама ми е страв да не те повредам. А не ме ни допре, и викам ок добро. И тоа, не е некој проблем повеќе сакав да се испукам некаде, како и да е веќе дејт не. Аман.

Angie1432 and Gosh like this.
  10. Mrs. right

Mrs. right Форумски идол

Пичкар, е тоа е копуков.
    Глупак.

Фејк џентлмен, ќе те повредел бе |(

Мажи ли се, куртони ли се шо ли се.

Се изнервирав од муабетов.

Претпоставувам возрасен е, не е некое детенце.

Ама бар искрено ти кажал, без лажна надеж давање подолго време.

На маживе им е страв од љубов, не се они спремни за предизвици и обврски.
    Така да поарно мирни нека седат, и не знам шо идат по дејтови, шо ем си го трошат нивното па и туѓото време.

11. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Да, а знаеш шо мислам, види. Кај мене малку е специфично, јас сум со позадина, имам и дете. Он не, ерген. Да не се исплашил оти напомнав дека немам намера да раѓам допрва, а он сигурно у иднина ќе сака и свое дете, што го разбирам нормално. Ама можеше отворено и тоа да го каже, он мене ми се обраќаше у множина, ќе одиме ваму таму ќе гледам да има паркче лулашки да не му е досадно итн, го вмешуваше син ми у секоја реченица, као ме прифатил како пакет. А еве претходно пред година ипол скоро две, имав врска у покушај, тогаш беше друг случај. И он беше со позадина како мене и со дете, со него друг муабет беше. Е сега, врската не успеа меѓутоа си останавме пријатели ден денеска си живееме нормално :)

Adidas888 likes this.
  12. Zvezda5

Zvezda5 Истакнат член

Има ли некое машко на овој форум да каже што се случува со денешните, не знам дали мажи е превеќе комплимент ? Ова не е нормално ! Општо од темава што прочитав и мене што ми се случи ,дека машко не работи ( во меѓувреме дознав дека од брат му позајмил пари за до продавница да купи за јадење) . Кога ќе ме праша некој ,зашто сум сама и немам дечко јас темава ќе му ја покажам. Ова е се, освен нормално

13. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Види, мажите не излегуваат на дејт со намера да ја венчаат девојката понатаму. Така да, не е тоа.
    На овој му се немаш допаднато. И те откачил на културен начин.

14. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Да, исто мислам. Само одглуми дека е демек ок додека траеше дејтот и после бек ту ријалити. А и можеби мислеше дека ќе ме легне, виде не бива и се откажа :?:

Zvezda5 and Adidas888 like this.
  15. Adidas888

Adidas888 Форумски идол

Да, може и тоа.

MiloMalo likes this.
  16. Amellie13

Amellie13 Форумски идол

Оди со сосема минимални очекувања на дејт, или кога ќе почнеш да се допишуваш со некој. Не знам што се случува, но многу тешко е станато да запознаеш некој на нормален начин. Сум имала супер разговори со момци што ги снемало другиот ден само така. На дејт не сум била од лани, ако рачунаш дејт едно кафе.
    Некако поприфатливо ми станува дека можеби не е толку лошо да е човек сам, ако имаш работи кои те прават среќна. Маж сега ти е само како непотребен стрес.

17. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Апсолутно си во право, и да, под дејт кафе и сок беше, ништо повеќе. Сакаше на вечера да сме оделе предложи но не сакав и тука останавме поседовме... А и за другото си у право, дефинитивно ми е подобро сама :inlove:

Amellie13 likes this.
  18. starboi

starboi Активен член

abe ne mu se raboti:P

19. Mrs. right

Mrs. right Форумски идол

Не знам дали е ко што кажа членката, дека не си му се допаднала, можеби и не може да се носи со таа одговорност што имаш дете и што не планираш пак да раѓаш.
    Знаеш, за вакво нешто реално треба посебна особа, секој ова не го може, свесна си и ти.

Излеа типот не бил свесен у што треба да се впушти, и на што да се нафати. Немаат капацитет ете, не можат сите, не сакаат сите.

Пробувал он културен да биде ама не му идело, па се повлекол.
    Не знам ни колку сте комуницирале.

Само сличен на тебе, у таква ситуација што е, иначе другиве тешко да се нафаќаат.

Не биди песимист, стварно не знаеш што може да се деси и каде да те одведе животот.

MiloMalo likes this.
  20. starboi

starboi Активен член

чудак овој некој