Сеа коа ќе размислам можеби и подобро вака шо испадна. Секако не сум ѓубре да се внесам у врска со некој шо би имал планови и посакува свое дете своја крв а јас да му го оспорам тоа оти стварно ем не можам ем и не сакам, касно ми е, нема шанси. Боље ќе си најде слободно девојче и готово
јас па се запознав во живо се ова она до дејт не дојде затоа што, не одговара на пораки а ја прашав претходно дали има некој рече Не.
Не се разочарувај. Едноставно не бил за тебе и не сте биле на иста бранова должина. Машките се многу едноставни по тоа прашање. Ако им се свиѓаш ќе знаеш од старт. Можеби имал некои очекувања од тебе и видел дека немате исти планови, па се повлекол. Подобро е што одма ти кажал, да не ти го губи времето. Што е твое ќе си дојде, не се откажувај.
Што и кажал? Членката има напишано дека само престанал да и пишува додека таа не го прашувала па тек тогаш да и каже .
@Zvezda5 @Panda00 и тоа на буткање испадна, морав да се наежам ко паун и дури да му речам собери храброст (пичка ти мајчина си викам у себе) и кажи отворено... Инаку немаше ни да каже, може и ме излажа ама, како и да е, гајле ми е
Дај бе не замарај стварно со овие твои профили. Ми се смачи на секое да пријавувам. Толку да немаш акл да не сфатиш шо ти е проблемот, напорен си. Која ќе ти пише бе и нема да те блокне, коа ја бомбардираш со глупости?
Битно е дека сега си знаеш со кого си имаш работа и дека не треба да си го губиш времето. Заслужуваш подобар и ќе си го најдеш.
Епа како ќе фатиш дечко без дејт? Ќе мора некогаш и негде да излезеш. А овој или има некоја друга, а ти као резерва или има мешто кај тебе што не му се допаднало или не испаднало така како што очекувал и планирал.
Другар, еве скоро две години раат ми беше главата. Ќе терам по старо, не ми е зор за дечко ич, верувај...