Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Apash

Apash Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2024
    Пораки:
    214
    Допаѓања:
    342
    Мислев дека ова го има само кај дечина од по 14-15 години.. срамота е во 21 век да има вакви глупости.. од град од село.. пс. Селата се почисти и посредени од градовите.. јас барем колку што знам..

2. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    4.013
    Допаѓања:
    10.726
    Незнам колку години имаш, но знам како се чувствуваш.Мене тоа ми се случи, запознавав тип малку сум со затворен карактер и го одбивав иако тој упорен .После неколку недели,почна да ме вреѓа,да ме понижува,и останавме заедно и се така ми правеше.Сега многу години подоцна,и јас најдов маани на него и сфатив за кој сум се замарала.Подобро сега,отколку подоцна да страдаш и да се изненадиш.Сфати дека за некого ќе си убава,за некого најубава и може не толку убава .Тоа не е до тебе,а до нивните барања а машките се по малку груби суштества.Не ја прави истата грешка како и јас,зажалив што се газев за тип кој не заслужуваше ,,поубава,,од мене .Откако мина време како се разделивме,разбрав нова си нашол и неа ја навредувал .Таков си е типот ,а твое е дали ќе го прифатиш тоа во животот.Но знај дека тоа не е убаво ,ќе ти ја разниша самодовербата и секоја будала што ќе ти каже не ја земај здраво за готово.Луѓето викаат така,каде има многу ветувања,понеси мала торба(тоа значи дека не треба уште од почетокот да очекуваш премногу ).Тој маж не ти треба во иднина и друг ќе си најдеш.

3. Crnookata

Crnookata Популарен член

Се зачлени на:
    29 септември 2017
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    1.470
    Грешка си,и кај возрасни ги има.