1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. bicycle

bicycle Форумски идол

Се зачлени на:
    3 ноември 2019
    Пораки:
    5.273
    Допаѓања:
    42.571
    Растури си го бракот за мамино синче, еве не знам (facepalm)

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. theowndemon

theowndemon расипана играчка Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    15.200
    Допаѓања:
    186.296
    Ако партнер ме вреѓа, ми вели дека е време да раскиниме - раскинувам. 0 толеранција за некој шо сака со такви драматични тантруми да ме влечи кон него. Одечко црвено знаменце. Нахнадно, 6 години заедно и неќи да се слика и објавува со тебе?! I do like my men a little obsessed и можда е лошо, ама не можам да замислам партнер да неќи да се "пофали" со мене. Ќе се осеќам како да ме крие, како да не гледа иднина.

Е са да не бидам клише со "раскини", ќе ти речам прво прашај се себеси каква иднина гледаш со некој кој толку лесно те вреѓа? Следно, би рекла прашај го него каква иднина гледа со тебе. Ако гледа иднина со тебе - прашај го се ова шо пиша: зошто не те објавува, зошто постојано бара рачки за карање, зошто те вреѓа. Ако не гледа ... знајш.

Ако ти сега си среќна со својот избор, зошто уште по толку време те интересира дали осеќа нешто за тебе и зошто не профункционирало? Еве да бидам искрена, за бившиот од пред 10+ години едвај се сеќавам дека бил чоек, а не па да јади од мене раскинот, причините за раскинот и животот негов после мене.

На natashaaz.09, Mumoftwo30 и Amellie13 им се допаѓа ова.