Живи глупости, не ти текнало една недела е сега под казна ќе чекаш уште една. Оваа размислување е многу лошо. Можеби он потоа те става под казна и до кога ќе се казнувате така ? Тоа што си ти дебела, бидејќи ти така си се нарече си нема врска. Научи да си го сакаш телото какво и да го имаш и да имаш поголема сигурност во себе па тогаш нема да имаш ваков проблем. Сексот не е средство за казна или награда ! Тоа е најголема грешка доколку се користи така.
Добро е фала Богу што не сте имале работа со човек кој што ве убедува и хипнотизира дека он се прави за вас, дека се е погрешно тоа што прави дека не му цените ништо. Што кога е во арните е најљубезниот, кроток, мил, да те гледа со милни очи. Да се тресе над вас кога сте у океј однос и да не можете да разграничите што е добро а што не. Знам дека ова не е нормално и деновиве овињ не можам уште да сфанам кој човек е. Ужасно е све ова, и знам дека можда и стручна помош ми треба. Да ми беше и мене лесно 6 год ли ќе пројдеа? Тек па од кога ќе се вратиме како ќе мие ? Фала ви на сите сепак.
Зошто бараш совети ако остануваш со него? At this point може и сама ди уживаш да си понижувана психички малтретирана? Штом после се остануваш со таков најверојатно ти одговара.
Одамна се жалиш за типот и никако да ти дојде памет да го откачиш. Тој ли е тој што те излажа дека нема да има собиранки за снаа му и новороденото бебе, што заследува други девојки, го мрзи да те земе од автобуска станица и ред други глупости? Што совет бараш?
Од една страна се жалиш, па после ќе се избациш со самозалажувачка поезија ,,една мила фаца што има, сонце е, очи што душа греат, прегрижлив е", мислам побогу Петра...
Сите и кажаа дека треба да се тргне од него и да му раскине, али најверојатно она е решила со глава ѕид да бута и најверојатно ќе продолжи со него. Незнам некои луѓе што треба да им направат за да се тргнат и раскинат од партнерот. Крај на крај па и адвокатите треба да живеат и да имаат работа, иначе онака како ќе живеат ако на време се спречи.