Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Frida-

Frida- Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2025
    Пораки:
    430
    Допаѓања:
    780
    Те вика на кафе-одбиваш-он се повлекува со муабет не трошам време затоа што ова нигде не води (као донел одлука момакот) - и после три недели хелоу еве ме пак.
    Не оди. Не штима.
    И да не бил на корзо и да пробал само да манипулира со муабетот 'не води ова нигде не си сериозна', пак нешто не ми се свиѓа кај типов со последново негово од нигде-никаде појавување.
    Стај му блок.

На Nela678, _Vera_ и Tih-ana им се допаѓа ова.
  2. evinaevina8

evinaevina8 Истакнат член

Се зачлени на:
    13 октомври 2024
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    391
    Не е заинтересиран, да беше ќе те викнеше на кафе уште првиот пат. Го одјебала сега таа што ја сака и пак се враќа кај тебе како сигурна опција.
    Стај му блок.

На Tih-ana му/ѝ се допаѓа ова.
  3. curci

curci Нов член

Се зачлени на:
    23 август 2026
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    20
    odma pa vie block|(

4. natashaaz.09

natashaaz.09 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 април 2023
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    74
    Апдејт, и другар му и девојката отидоа вајда упм. Како што ми кажа му фанала како пишува у wanish mood со некоја келнерка у кафичот кај што иде. Тоа било разговор што исчезнува не се сејвнувал. И викал демек зашо драми, и пишал на здравје само на кафето што и било сликано. И тука сам себе убио, зашо на одмор со девојка му тој, ќе пишува на здравје? И оваа го бутнала само. Све му дала. Овие двајцата другари изгледа се жими таквото. И бившиот мој и нејзиниот. Али и две врски да се раскинат на одмор??:o Судбина ќе е или? :?:Али она е царица, вика ќе идам сеа ако треба до 5ти нов ќе си најдам тука не ќе гувеам.

Последна измена: 2 септември 2026
  5. Burevesnik

Burevesnik Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2025
    Пораки:
    237
    Допаѓања:
    219
    Тоа така се праве раскинува и си оде, нема шо да чека 5 да дојде или нешто друго

На Jana Sandevska му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Alek90

Alek90 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 ноември 2024
    Пораки:
    333
    Допаѓања:
    817
    Можеш да ја опишеш цела приказна во сценарио, добар филм ќе испадне. Или серија.

На Trexane, FlirtBerry, Nela678 и 6 други им се допаѓа ова.
  7. natashaaz.09

Се зачлени на:
    11 април 2023
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    74
    Па не сум јас ни па таа крива шо ни се случуваат траги-комедии. :D

8. DELFINA81

DELFINA81 Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2019
    Пораки:
    3.010
    Допаѓања:
    12.403
    Јас мислев почна школската година...ќе биде мирно...оно види сега , уште една љубавна прича у курац.
    Тужноо.(facepalm)

На Waverly Raven, bookslover, Mumoftwo30 и 2 други им се допаѓа ова.
  9. natashaaz.09

Се зачлени на:
    11 април 2023
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    74
    И шо е со цинизмов? Зашо вакви одговори? Од убавини ли пишуваме овде јас или трајанка петра? А и темава не е за тоа?Не пишав јас во образование, па да мислиш дека ќе е мирно дека 1ви септември било вчера.

На DELFINA81 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Witchy-style

Witchy-style Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2012
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    6.189
    Јас ова ќе го кажам: тие што викате дека лажете за да не ги повредите другите, всушност сами себе се штитите, не другите. Себични сте.Лагата кога тогаш ќе се дознае Дали мислите дека на вашата блиска личност што сте избрале да не ја повредите во некој момент и сте ја излажале, би и било драго да го дознае сето тоа месеци или години покасно? Не. Истата лага е, ама личноста е уште повеќе повредена затоа што сте ја излажале.

На Mumoftwo30 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Frida-

Frida- Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2025
    Пораки:
    430
    Допаѓања:
    780
    Која екипа еј :D:D екипа из џипа :D:D:D
    На крај сите сами одделно ќе се враќате

На Burevesnik, _Vera_ и natashaaz.09 им се допаѓа ова.
  12. DELFINA81

DELFINA81 Популарен член

Се зачлени на:
    18 ноември 2019
    Пораки:
    3.010
    Допаѓања:
    12.403
    Точно.Во право сиии.Само сакаме да знаеме што ќе се случи после 05.09.
    Да бидеме во тек барем.
    Секое добро ти посакувам и тебе и на другарката ти.

На natashaaz.09, Mrs. right и Burevesnik им се допаѓа ова.
  13. WarriorMind

WarriorMind Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2018
    Пораки:
    541
    Допаѓања:
    7.057
    Ништо што може да се случи ќе им се вратат на дечковците оти тие ќе им направат мили фаци ами мислиш ангелчиња а другарка и уствари ќе сфати дека воопшто ништо не ни видела. Хепи енд.

На Mumoftwo30, Mrs. right и Burevesnik им се допаѓа ова.
  14. Burevesnik

Burevesnik Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јули 2025
    Пораки:
    237
    Допаѓања:
    219
    Како и до сега

15. Witchy-style

Witchy-style Популарен член

Се зачлени на:
    30 јуни 2012
    Пораки:
    922
    Допаѓања:
    6.189
    Спаси се, ич не ти требаат вакви ликови, од небо се гледа дека ликот нема пари па се му смета дури и кога трошиш твои пари, камоли ако сте еден во брак е тогаш ќе јадеш леб и паштета и ќе видиш одмор само на сон. Несигурен е затоа што е финансиски нестабилен, и тоа може да доведе до огромни проблеми во иднина . Па и те навредува :o отерај го у пм и терај сама

На natashaaz.09 му/ѝ се допаѓа ова.
  16. natashaaz.09

Се зачлени на:
    11 април 2023
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    74
    Колку ќе е добро еве не знам, али ова искочи видовден по се изгледа. Му го фанавме пак тел на дечко и сакајки да прочепкаме дека му најде вениш моде. Е сеа зашо чепна у апликации дали Бог очи и отвори, му најде дека у 2024 јули последно користел Тиндер. Настана хаос девојчето е пред умирање. Не знам како да и помогнам. Плачеме и двете. ;(;(;( Шо одмор ќе беше овоа, да беше у мк валјда немаше да се дознае.

На Alek90 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Mrs. right

Mrs. right Форумски идол

Се зачлени на:
    20 ноември 2022
    Пораки:
    5.185
    Допаѓања:
    21.650
    После 05.09 ќе се деси следново:

Треба да и' дое, ама нешо касни, па поише од недела дена :worried:
    Ја фаќа паника, успаничено иде праи тест, коа тоа две црткииииии :o
    Му ја соопштува радосната вест, он ја глеа ко теле, у неверување шо ги снашло..
    Сепак и' вика дека добро е да имаат бебе, тоа ќе ги зближи :?:
    Уз пат ја руга зашо не му кажала да не свршува у неа |(
    Али ок, ќе се роди ново битие кое ќе биде плод на нивната љубов, со исти такви мили, нежни очиња кои греат :sun:

На ladyineon, DELFINA81, Mumoftwo30 и 2 други им се допаѓа ова.
  18. Mumoftwo30

Mumoftwo30 Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јуни 2023
    Пораки:
    5.721
    Допаѓања:
    20.191
    Пред умирање? Да бидам пред умирање за некоја будала? Абе вие не знаете што се вистински проблеми, па уште ќе била пред умирање. (facepalm)(facepalm)
    Помирете се со време и ти и другарка ти, греота е такви прекрасни дечки, да ги оставите. :puke:

На bookslover, Medea., natashaaz.09 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Nela678

Nela678 Истакнат член

Се зачлени на:
    11 септември 2022
    Пораки:
    116
    Допаѓања:
    188
    Бегај таму, да не ја урочиме уште ова и' фали. Оваа на најголемиот душман не му го посакувам. :shake:
    Ги читам мислењава поврзани со овој случај и им се чудам на луѓево како може толку многу на срце да ставаат и да си го трошат времето, да ги трошат најубавите години со некој што не вреде ни малце. Како ајде 6 години поминале, океј?? Ама што бараш уште со овој човек што очигледно е лузер?! :^)

На natashaaz.09 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. theowndemon

theowndemon расипана играчка Член на тимот

Се зачлени на:
    17 септември 2013
    Пораки:
    15.209
    Допаѓања:
    186.359
    @Фани12 не е реално да очекуваш дека број на секс по ден ќе остани ист како на почеток. Се запознавате, новото е возбудливо и од таму - почесто секс. Нормално е со тек на време поќе да сакате да уживате во своето присуство и + да имате секс по индивидуалните потреби него да исполните некаква квота. Следно, која е поентата кога и ти сакаш секс, во момент кога двата сакате, да велиш дека под казна нема уште некој ден, недела? Млади сте и двата, млада си и ти. Ама треба да пристапите меѓусебно (кон партнерот) со разбирање. Прво дека не е почеток на врската и новитетот е поминат, а то е то шо возбудва. Второ, на работа сте. Има лоши денови со нервози кои влијаат на либидо или замор. Трето, едноставно некогаш неќиш секс и сакаш само да уживаш во присуството на партнерот.

@natashaaz.09 сите имаме добри и лоши моменти. Ако си дозволваме во лоши моменти да го повредуваме партнерот тогаш не вредиме некој да остани со нас за добрите моменти. Не наградувајте лошо однесување кај мажи.

@Tih-ana еј, бар знајш дека е верен. Зошто се повлече кога најде нешто поинтересно. Сега нема нешто поинтересно па наеднаш he wants to hit that. Искрено, јас истата реченица би му ја вратила назад. Додатно, ако се налути зошто 1 не бев во можност да излезам со него и одма да се откажи - колку реално ми треба таков маж покрај мене? Девојки, вакви прашања поставувајте си.

Don't make stupid men happy
    ayra-starr-clock-it.gif

Некои луѓе мора да ги "дресираш" за да не си земат многу за право. :devil: Една ќе те блокира, друга ќе те блокира и ќе се движиш во еден од два правци. Првиот ќе велиш "у-а курви", "сакат внимание и да ги молиш", "ме блокна оти не сум некој богат со ауто" или "еби упорен" па прајш нов профил за заслед (вадење грешна поента). Или вториот правец, каде ќе сфатиш која шема на однесување не ти е во ред и ја поправаш па наоѓаш некој/а шо ти одговара.

На Tih-ana, WarriorMind и Buttermilk им се допаѓа ова.