Стварно девојче, читам и се чудам. Златни деца се, едни мили очиња ко ќе трепне со трепките одма е подруго. Греота што им прават на момчињата, ќе ги оставаат златни деца, Ама јас се мислам дека девојкава што е полна проблеми измислува дека и се дешаваат на другарката. Мислам се нејзе и се случува сето ова. Ја корости онаа " за другарка прашувам ".
Во колку саат е новата епизода? Во ова продолжение проверете емаил, можеби не исклучил и пораките што ги праќал на тиндер на емаил му стигале, точно ќе дознаете какви муабети правел! Со нетрпение го очекувам продолжението
Ако читаше се уназад, ќе знаеше дека првично го пишав тука мојот ужасен проблем шо се деси. А девојкава за која што пишувам ми е само пријателка, девојка е на другар му (парот со кој штп сме заедно на одмор.)
Читам јас цело време. Чудно нели е , првин тебе ти се случува еден проблем па оп одма на другарката. Еве види си и уназад што имаш пишувано. Јас мислам дека се тебе ти се случува, не велам дека измислуваш. Ама бидејќи те советуваат да го оставиш а ти очигледно си бараш само валидација дека си во право ги делиш проблемите демек и на другарката и се случуваат. Ок еве ти признаваме во право си. Седи си со него, шо фино момче е.