Извини ама немаш 19 години за вакво однесување. Што е тоа самата себе да се газиш, да не се почитуваш? И дали си сигурна дека вие бевте во врска? По пишаново, него му одговарало вашето гледање ама он не рачунал дека е во (сериозна) врска.
Да но јас вистински го земав при срце тоа дека не сум го разбирала, плачам без престан. Тој незнае да цени навистина ништо. Од мене не бил разбран. И сеа ќе ме врега за ништо, тек утре ден? Да беше друга по 5 недели ќе прекинеа.
Кај си пишува со разни девојки си го фатила а којзнае колку пати не ди го фатила,кај е клошар тежок ти да му плаќаш вечери и уште за твои пари лично да ти збори не си нормала што трошиш место он да се понуди да плати.. Па уште го снемало две три недели и покрај се пак си со него? Дечково е примитивен клошар не ти треба таков,не де погазувај себе си. Плус за сите наоѓа време а за тебе не??? Откачувај одма бе девојче што ќе си губиш најубави години со клошар што не може една вечера да плати да си дозволи, што ќе биде понатака ако сте тој ако не е способен за вечера тогаш сигурно уште и до неговите живее на 35 да живееш со твоите е брука невидена.
Не мила плаќал најчесто он се. Но сега мења работа и немаше плата. За се др 80% он плаќал. Нема збор. Али све џабе тоа , не ми значи ич ама ич. Другоово е дно.