Ако си завршила пред 10г школо очекував да си малку по паметна, а не патетична. Не ти е крив тука никој што ти не знаеш да си решиш некои твои патетики во глава. Наместо да си по напредна во размислување ти си затуцена и прашуваш дали да му вратиш на порака. Скоро 30г си, како што прерачунав. Луѓето на 30г размислуваат веќе за сериозни работи, а не дали на порака да му врати или дека те убива помисла дека не те сакал или незнам што. Дај порасни.
И да биде така немаш корист ти од тоа. Најди си некој тебе што ќе те почитува а ако гледаш што би бико ако би било нема крај.
Нормалните мажи или се зафатени или ако се слободни не следат 5000 женски профили па кај упали упали.
Нормално е луѓето да учат од своите грешки. Доколку е среќен со нова девојка или повеќе и дава внимание може учел од претходните грешки. Јас имав дечко од Крушево кој тврдеше дека нема да живее на друго место, иако работеше и живееше во мојот град. Од петни жили се искина да го преместат во Прилеп а со тоа да живее во Крушево. Не најдовме заеднички јазик не само за ова за многу работи слични како твоите. Еве го сега среќно женет во Скопје Ич не ми е жал што не го направи тоа за мене, ама ич. Едноставно не сме функционирале. Така и вие. Вие може не функционирате а не дека со други луѓе исто ќе биде. Затоа се новите шанси со нови луѓе. Знаеш ете каде е грешката со нов човек ќе биде подобро.
Што ви е бре вас? Јас дали тука некого окривив дека некој од вас членовите е крив? Што туку измислувате. Форумов не е за тоа направен? И шо дека сум 30 години скоро кога ми е прва врска не сум имала досега искуство со ваков човек и си имам мака. Не се исмевајте , најлесно е тоа, но животот е тркало не знаеш што може да ве снајде.