1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. FlirtBerry

FlirtBerry Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2025
    Пораки:
    1.582
    Допаѓања:
    5.751
    Ако си завршила пред 10г школо очекував да си малку по паметна, а не патетична.
    Не ти е крив тука никој што ти не знаеш да си решиш некои твои патетики во глава.
    Наместо да си по напредна во размислување ти си затуцена и прашуваш дали да му вратиш на порака. Скоро 30г си, како што прерачунав. Луѓето на 30г размислуваат веќе за сериозни работи, а не дали на порака да му врати или дека те убива помисла дека не те сакал или незнам што. Дај порасни.

На Unknown_7, Sweetymk, Adidas888 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. WarriorMind

WarriorMind Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2018
    Пораки:
    549
    Допаѓања:
    7.088
    И да биде така немаш корист ти од тоа. Најди си некој тебе што ќе те почитува а ако гледаш што би бико ако би било нема крај.

На Helena125 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Hoping

Hoping Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2021
    Пораки:
    776
    Допаѓања:
    1.931
    Нормалните мажи или се зафатени или ако се слободни не следат 5000 женски профили па кај упали упали.

4. tanjita

tanjita Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2010
    Пораки:
    1.551
    Допаѓања:
    4.829
    Нормално е луѓето да учат од своите грешки. Доколку е среќен со нова девојка или повеќе и дава внимание може учел од претходните грешки.
    Јас имав дечко од Крушево кој тврдеше дека нема да живее на друго место, иако работеше и живееше во мојот град. Од петни жили се искина да го преместат во Прилеп а со тоа да живее во Крушево.
    Не најдовме заеднички јазик не само за ова за многу работи слични како твоите.
    Еве го сега среќно женет во Скопје :D
    Ич не ми е жал што не го направи тоа за мене, ама ич. Едноставно не сме функционирале.
    Така и вие. Вие може не функционирате а не дека со други луѓе исто ќе биде.
    Затоа се новите шанси со нови луѓе. Знаеш ете каде е грешката со нов човек ќе биде подобро.

5. Helena125

Helena125 Активен член

Се зачлени на:
    26 септември 2026
    Пораки:
    29
    Допаѓања:
    12
    Што ви е бре вас? Јас дали тука некого окривив дека некој од вас членовите е крив? Што туку измислувате. Форумов не е за тоа направен? И шо дека сум 30 години скоро кога ми е прва врска не сум имала досега искуство со ваков човек и си имам мака. Не се исмевајте , најлесно е тоа, но животот е тркало не знаеш што може да ве снајде.