Еве .. пред неколку денови побарав совет и добро вчера го решивме тоа ми се извини што така ми рече и ми кажа дека овие 3 дена е многу нервозен т.е петок, сабота и недела .. значи навистина беше нервозен, нерасположен, не му се зборуваше со мене и слично. Јас читав дека може постојано да е нервозен или нерасположен (ако има нешто) .. и некако не го чувствувам толку близок како порано. Не знам дали е во мене проблемот само така си замислувам или навистина има нешто ..
Сигурно е период,нормално е да се случува тоа во една врска,нема постојано да биде се како што сакаме ние за жал. Но ако така сака дај му малку да одмори и не го гуши ако тој така вели.Дај му малку слобода,да диша,можеби има некој проблем со школувањето,со родителите дома,финансии,другари... Ако сакал да те изневери ке го сторел тоа до сега илјада пати без око да му трепне и сигурно ке си дознала ако не од него од некој познат. Мислам дека нема место за паника. Почекај и други совети
Ххаха како ми се стаифте сите. Што се деси се деси.Не се каам поради тоа зашо на ниф ја им раскинаф и зашо они уште сакаат да бидат со мене. Поентата беше шо бараф совет,шо да праам понатака а не да го менјам минатото.
Несакам да бидам толку лесна во освојуванје.-.- Здраво девојки.Моментално сум нова и ве читам многу често и еве решиф и ја да си направам акаунт.И да побарам совет од вас. Мојот проблем е во тоа што многу момчинја можат многу лесно да ме придобиат.КЈе ми казат едно те сакам и јас готово подклекнувам и одма ме освојуваат. Не сум била со многуу до сега али сите што ми се свигјале сум била со ниф. Незнам како да направам момците потешко да ме освојуваат а сепак да не се откажат од мене! Извинете што бе ѓнавам. Некој совет ако може бе молам.Благодарам однапред.
^ Едноставно изгради си став дека следниот дечко ќе ти биде оној кој ти го сакаш. Бидејќи самата си кажуваш на што потклекнуваш, следниот пат немој. Биди порешителна и по своја. Тоа секогаш му годи на другиот и правиш да си интересна.
Да врската е озбилна имаме односи веќе 5ипол месеци..............прв ми е и не ми забранува да излегувам да се дружам ама то да не биди само навечер и имама милион пати праено муабет и ми вика дека му било страв дека че ме изгуби.........а му имам милион оати доказано дека е така и не тој па си тра по свое.............
Батерфлај и они на некои начин имаат ПМС , само шо не признаваат Ни ние во тие денови не сме китки , нели ? Ете ти кажал што е работата , види како понатаму ќе се одвиваат работите ХелпМи не знам кој е проблемот , кога праша и самата знаеш која е причината за тоа . Паѓаш на те сакам . Е сега гледај да ти кога ќе го слушнеш тоа те сакам не потклекнеш , едноставно е
Сношти направив една глупост а можеби и не е нешто страшно ама ај да го споделам со вас. Синоќа ја имав првата 'караница' со мажот ми а во брак сме само 2 Недели. Значи никогаш ама баш никогаш не сум го одбила за ништо во полето на секс. И синоќа незнам што ми текна и му реков дека не му давам ова вечер само заради тоа што не ми е кејф а уствари сакав да видам само како ќе реагира. Ми рече Ок како сакаш ме бакна и ми рече Добра Ноќ. После 1-2 Саато јас го будам и му велам дека сакам да имам однос. Тој ми се развика и ми рече зарем сега кејф ти стана и се заврте на другата страна. Утрото не ме ни пробуди кога стана, а обично се ме буди, а кога се врати од работа само ме бакна и ми рече одам да се туширам. Епа сега си го барав ама не сакам да ми биде лут. Што да направам?
Ајде вака, мајка ми немој да мислите дека е изоставена од сето ова. Со неа сум најблиска и разговарам секојдневно на вакви теми, итн, итн.. Знам, најглупото и најсмешното прашање што некогаш сум го поставила беше тоа на овој форум, во оваа тема. Во ред, има и нормални деца и секоја им чест, ама кај нас нормалните се ненормални, а мене ми беше доста од омаловажувањето до сега и очајнички сакам да се вклопам во некое друштво. Навредите до сега несомнено влијаеја многу на мојата психа. Не сакам така да продолжи. Не ја знаете средината во која живеам, така? Не ми го знаете минатото. Јас ви благодарам на советите и обидите да ме вратите во нормала, ама нема враќање назад. Толку од мене на оваа тема. Љубовта не е за малечки, ќе ве послушам.
Епа сама крива си. Сега извини му се, ако мислиш можеш и причината да му ја кажеш, а не од кејф. И толку. Не дозволувај за глупости да се карате, сепка брак е не е мала работа.
Девојки ми треба еден совет...Во врска сум веке две години и до пред некое време се беше океј мислам знаевме и да се скараме ама онака не нешто сериозно,ама во последно време работите се сменија.Незнам зошто ама мислам дека ме изневерува порано никогаш му се немаше случено да не ми се јави на телефон кога му вртам сега никако не го слуса телефонот или нема батерија,чудно се однесува како се исто да му е,телефонот не го остава пред мене да не му го цепкам..... Незнам може си правам филм ама ве молам дајде ми некој совет како да постапам
колку што знам ја не е тоа добар знак со телефонот,а може и да му е само период,па да му помине,а порано ти го чепкаше тел. негов?
Не му го чепкав ама онака знаеше да го остави на маса и да го земам јас да видам колку е саат нисто не ви викаше а сега нон стоп му е во џеб,ама му звони некогаш не се ни јавува пред мене.... и пред некое време еднаш му до дофатив телефонот ама случајно (му беше испаднат од џебот без да примети) тој ко побудален уште да се стпаше со мене.....
100 % има нешто во телефонот што не треба да го видиш, верувај од искуство ти кажувам, начекај момент кога не е во него и провери, сигурно ќе најдеш нешто.
најискрено мислам дека крие нешто,треба некако да стигнеш до тој телефон и да бидеш сигурна,и сите сомнежи ке ти се расчистат, ,ако те иневерува и ако не сака да е со тебе ке се скаравте.а дечково сака 2 столици .ама да не падне на земја
И мене така ми правеше на почетокот и еднаш кога заспа му го земав телефонот и најдов една забавна порака што му ја пратила една „типка“ демек почесто му праќала а тој ја игнорирал, додуша од негова страна не најдов никаква порака, али како и да е, јас сум сигурна дека ако провериш ќе најдеш нешто...
Тоа ми е и мене дека тој сака на две столчиња да си седи....туку ајде ке му стигнам некако до телефонот ама тоа е малку невозможна мисија во последно време туку дајте ми некој совет како да се однесувам со него.Неможам да се правам дека се е во ред кога му вртам не ми дига ке ми се јави за 15-20 мин еј не го слуснав телефонот....
тоа му е како трофеј,пораката што ја чувал,не дека му се свигала или нешто,туку трофеј,и мојот така една вечер заспа и му го свртив тел ,пораката беше стара ,и кога го прашав зашо не ја избришал одговорот,,јас не ни знаев дека е таму ,избришија он мојот секој ден го проверува