Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Засега ништо не прави, не избувнувај додека не дознаеш нешто поконкретно, потрудисе да дојдеш до телефонот за почеток...

2. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    испијани го да биде магаре :devil: нека заспие :D па ти ке си ја извршиш мисијата,и мој совет не му звони,нека се запраша зашо не звониш како шо си звонела,па после него нека го јаде :D :devil:

3. Mija

Mija Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    25
    Не немора да го правам магаре :D сега за викенд некој ден сигурно ке спиеме заедно ќе му го изпазам телефонот и ке го проверам обавезно ке видам што има скиено таму

На daddys.princess му/ѝ се допаѓа ова.
  4. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    пораката баш и таква беше, како за трофеј да си ја чуваш „те сакам, те обожавам, незнам што“, тоа била негова бивша мувачица која наводно подолго го масирала со пораки, повици ама тој ја игнорирал, не ми кажал зашто не знаел како ќе изреагирам. Од тогаш навака не го скрива тел, го остава на секаде и не се штрекнува кога ќе го чепнам :)

5. daddys.princess

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    абре какви се бре овие машкиве со кејф да ги искршиш,шо памет имаат :D :rofl: само за такви работи ги бива за друго ништо

6. Mija

Mija Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    25
    Абе за на никаде се :D :D

7. daddys.princess

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    ма они знаат дека ако намислиме нешо и ке го направиме,го криел он тел не го криел пак ке си најдеме начин,па не не знаев дека е таму аха не знаелл????трофеј.мојов не го ни крие ни се стрекнува,збори пред мене,и усте пред да го прашам сам си кажува кој бил и зошто го барал,ми кажува кај ке оди шо ке прави,ама сака и јас да го правам истот сака да го прашувам дали да одам ваму таму,а он не прашува само ке каже одам таму,он е мн лјубоморен знае колку ме притиска и затоа и тој ми кажува мене се без да го прашам,барем има осет :D

8. Mija

Mija Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    25
    Абе супер е така ама сигурно ни нема што да крие ....мора јас да се докопам до телефонот да испроверам се живо и диво :D

9. daddys.princess

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    немој ич да му се секираш,знам дека не е така лесно,ама ако тој е гад гад ке си остане,и на крај со ке ти е таков?па утре ако ти биде маж,сакаш да те вара?кој другому гроб копа сам пага во него
    и ако во случај најдеш нешто,немој одма да кажеш,дека најде,прво мачи го биди кучка :devil: ,биди ладна,криј тел и ти,не му звони често,излези сама на вецер со другарки не го барај иц таа вечер,и шутни го на крај ако има нешто,не простувај,тој со варал ке вара

10. Mija

Mija Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    25
    Фала за советот директно ке премине во реализација :) Инаку нема шанси да му простам ако направил нешто такво само незнам дали ке издржам да не го направм лом одма ама ке пробам :D Фала за советите уште еднаш :* :* :*

11. daddys.princess

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    па ке видиш после кое куче ке си дојде со наведната глава :D :D :devil: ама ако не издржиш ако избувниш ке знае дека ти е мн криво,па кога ке научи дека си видела и дека знаеш и дека нишо не си релка ке го боли повеке,срекно :* :*

На HelloKiti му/ѝ се допаѓа ова.
  12. HelloKiti

HelloKiti Активен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2011
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    12
    сигурно има нешто во телефоно шо не сака ти да го видиш...........си знам по мене јас пред да се фатам со дечко ми се шемевне и не ми го даваше телефоно.............и по некое време ми призна дека имал женска............ми се крена косата и му бев лута 3 месеци и нешто............ама напрај се за да се смириме...му се смирив ама и ден денес му го плескам то пред очи.............а во твојава ситуација можи да е обратно а и немаора.........привери нема да ти штети............ :*

13. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.767
    Секој има право на приватност, ама да избегнува воопшто да не му го чепнеш телефонот е навистина дебилно ако не му веруваш на некој по 2 години врска. Ниту маж ми ми го чепка телефонот ниту јас го чепкам неговиот телефон. Освен слики да си ѕирниме. Дури и кога некој не бара си ги подаваме телефоните а не си креваме освен ако не ми каже да кренам јас. Ниту тој ми ја отвора поштат,ниту јас неговата. Секако дека после ќе ја видам и види,сметки јака работа. Ама мора да се има доверба пред се, дека ако се нема се оди во спротивен правец. А да си седнеш ти со тој дотчниот и да си го прашаш каде гледа дека оди вашава врска? Па да видиме што ќе ти рече.
    А како што ми мириса, има тука некоја замрсена работа од негова страна. Затоа прашај го, да си знаеш на што си.

На Mija му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Mija

Mija Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    25
    Така е во право си јас порано никогаш ни немав желба да му го чепкам телефонот ниту поштата ниту facebook-ot ама одкако тој почна да си го крие телефонот некако ми стана слумливо.А и инаку разговарав со него околу ситуацијата и ми вика дека сум станала претерано љубоморна и дека немало потреба да сумјам во него....

15. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.767
    Распрашај се, или пак ако успееш да му го дигнеш телефонот некако да видиш, или пак следи го не знам што да ти речам. Ако е сериозна врската и сакаш да ја спасиш. Иако горе наведеново воопшто не го оправдувам,сепак Desperate times, need desperate measures. Ако сакаш да си смирена, провери, само биди внимателна. Не знам што друго да ти дадам ука.

16. NATALIJA89

NATALIJA89 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    43
    А мене тука ми мириса на неверство,може да оправдам за батерија,ама тел да не го слуша и да се нервира штом ќе му го допреш тел.тука нешто се крие.Јас така еден бивши уловив,тел стално му беше тел.на тишина,не слушаше ако се јавам,епа преземи нешто не дозволувај да се вади на тој штос демек си ти љубоморна,а он шо-цвеќе за мирисање.А и ми остави впечаток дека не сте многу блиски баш,или грешам?! :?:

17. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172

Се е во ред тоа со довербаТА но ако нешто не штима би било убаво да се провери на време . И сум за да се провери телефонот негов. Друго е кога без причина се чепка во нечија приватност, ама ако веќе има некаде чад подобро е да се провери да не има и огин на местото ;) .
    Мој совет после јак секс ке сака да спие и зимај тел и у вц ;) Ја така еднаш се уловив до тел. Др начин освен ако не останете некаде заедно цел вечер и преспиете заедно и да му го грабнеш ;)

На Mija му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Mija

Mija Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    25
    Не бисли сме многу, уствари можам да кажам бевме дека сега јас во последно време(од кога почна да се случува ова со телефонот) неможам да бидам блиска чувствувам дека почнав да се одалечувам самата неможам да го гкледам со исти очи кога чувствувам дека нешто мати.А сакам да си ја спасам врската не ми е се едно што ке се случи и плус го сакам ама неможам да дозволам на главата да ми се качи ;)

19. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    И јас бев во таква ситуација пред некое време и на крајот излезе дека тоа се само глупости во мојата глава. :D Но не мора да значи дека и кај тебе ќе е така. Знаеш како велат: Верувај, но ПРОВЕРУВАЈ! Или зборувај со него прашај го што се случува, или земи му го телефонот и види што има толку тајно во него што не ти дава да го допреш. Не можеш да знаеш во што е проблемот додека не провериш или додека не зборуваш со него. А колку време одите ?

20. Mija

Mija Истакнат член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    87
    Допаѓања:
    25
    Веке две години сме заедно ама ова се случува последнава недела порано не беше ваков :(