Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Распрашај се бе девојче, дознај како се вика, искачај нонстоп на тоа место, прошетај малце низ тоа маало, мало е Скопје ќе го најдеш :D

На Little1 му/ѝ се допаѓа ова.
  2. aci2011

aci2011 Активен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    совет

подолго време ми се допаѓа едно дете и зивееме во исто малоо..кога бевме усхте основно бевме во врска неколку дека и раскинавме а за тоа бев ја крива ..зошто му реков дека не излегувам и после тоа одма излегов и не му се јавив..сега летово бев излезена в град со друштво и застанавме кај што беше тој застанат и дојде тој и излеговме од диското и се мувавме..и наредниот ден се видовме в мало дојде се поздрави и ништо не му спомнав за вцерата чекав тој да споме и пред на пицне тој на фалултет вечерта седевме в мало и правме муабети и беа мојте другарки и казувашњ кај треба да оди на ронден нешто такви ствари и кажуваше дека една вецер испиле мн со другарите и дека до однел другарот до дома и рече дека не се кае за ништо схто го направил ..ама несватив дали се работи за вечерта или за денот кога се муваме и посел му реков на една негова братуцедка да го праша за мене и тој му рекол нз тешко..незнам сега што да правам дали да го гледам усхте како спред тоа што го гледав или како другар :worried: :worried:

3. NiNaaaA

NiNaaaA Активен член

Се зачлени на:
    25 декември 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Луѓе, фала ви најмногу знаев јас кај кого да се обратам за вистински совет. Уште еднаш големоооооо ФАЛА за тоа што ме советувавте правилно. Го сретнав случајно во бифе го застанав се поздравив и му го честитав роденденот , а тој само ми се насмевна и 2 пати ми рече фала, фала. Јас целата се стопив.... и да ви кажам ќе ми беше криво ако не му честитав. Тој беше сам во бифето, а јас со другарка ми и таа почна да ме прашува од каде знам дека му е роденден?? од кој сум се информирала? ама јас се направив како да не ја слушам и ништо не и одгоровив. Кога се вративме во училница другарка ми на сите тие што ни се во друштвото-другарките им кажа ...ова она се поздравија, Нина го свиѓа на ******.....и сега сите знаат , а што е најтрагично мислам дека му имаат кажано и на него. Фини ми се сите другарки обично со такви се дружам , ама ич не знаат тајна да чуваат. Мислам, сето тоа е вистина ми се свиѓа, ама јас секако дека цело време негирам. Се чувствувам многу глупаво ...сите знаат и сега кога ќе го видам пак како да го погледнам во очи??? Како да се поздравам кога знае дека го свиѓам???... :|

4. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607
    Леле девојче дај жити се пишувај појасно.. јас ништо не сватив, ти се свиѓа или не типов? Ако ти се свиѓа go for it и онака веќе се имате мувано ..

5. Butterfly15

Butterfly15 Популарен член

Се зачлени на:
    24 јуни 2010
    Пораки:
    1.147
    Допаѓања:
    2.620
    И што ако знаат? Голема работа. Тргни тој срам, со него ништо нема да направиш. Сега ако знае можеби и тој ќе преземе нешто, нема да седи со скрстени раци. Можеби тоа го чекал, некој знак дека ти се допаѓа за да се фрли на работа. :)

На NiNaaaA му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.588
    Девојче ах девојче црвено јаболче, тој да не е педер па му рекол на другарот дека не се кае за ништо што направил, у пијанка све се дешава ама тоа е од срце да си знаеш и штом не е сигурен за тебе тогаш биди сигурна дека е сигурен за другар му за кој не се кае за ништо. :D
    Заебани се тие маалски муабети, тешки се и двосмислени, да не знаеш на што си бе :lol:

7. MysteriousGirl15

MysteriousGirl15 Активен член

Се зачлени на:
    28 декември 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Сака да се фатиме...

Феминки ве молам за помош што побрзо !!!Вака значи - има едно дете од другото одделение и онака другар ми е, и сега ме праша дали сакам да се фатиме... Амаа проблемот е шо јас сакам друг а овој ми вели дека многу ме сакал.... ве молам помагајте не сакам да му го скршам срцето а и ми рече утре на училиште ќе збораме :worried:

8. SOVRSENSTVO

SOVRSENSTVO Популарен член

Се зачлени на:
    20 септември 2010
    Пораки:
    2.790
    Допаѓања:
    1.557
    Сака да се фатиме...

Е како бе 18 години, а уште во одделение учиш???

9. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Сака да се фатиме...

Па намерно пишала 18, ваљда мислела само за полнолетни е форумов. :lol:
    Бежи таму дејче безобразни работи се прават овде. :P

Не, шала.
    Ти забатали го овој што ти понудил врска. Не значи дека секој што ќе ти понуди врска, или ако ти рече дека те сака, одма да му се влеташ в прегратки и сочни француски бакнежи. (разменување плунки) :D
    Уживај си, пливај си, и сакај си го тоа другото момче.
    Може и со него ќе испадне нешто, што знаеш. ;)

10. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Сака да се фатиме...

Де, ништо озбилно не сака детето..дај му раче. :D

11. MysteriousGirl15

Се зачлени на:
    28 декември 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Сака да се фатиме...

Абе не сум 18 ама мислев дека е за над 18 форумов :D
    Да, знам дека не значи дека секој што ќе ми понуди врска, или ако ми рече дека ме сака, одма да му се влетам в прегратки, ама прашањето ми беше како да го одбијам а да не го повредам ?? :/
    ахахахах тој другиот 8мо е така да - ништо xDD

12. Radiance

Radiance Истакнат член

Се зачлени на:
    10 август 2011
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    170
    Сака да се фатиме...

Како и да го одбиеш ќе го повредеш лол. Собери храброст и кажи му дека друг сакаш =)

13. WomanInRed

WomanInRed Истакнат член

Се зачлени на:
    13 мај 2011
    Пораки:
    1.605
    Допаѓања:
    1.607

Па речи му дека искрено сакаш да го задржиш како пријател, и да те свати дека не сакаш да си поиграш со него кога не можеш да го гледаш поинаку освен како другар и дека така е подобро. Кажи му дека можеби во моментов е повреден и дека не му е баш сеедно што ги слуша овие зборови ама подобро е да бидеш сосема искрена со него , понатаму ке свати дека правилно си постапила и не си му дала лажна надеж...Со среќа

14. MysteriousGirl15

Се зачлени на:
    28 декември 2011
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    0
    Му кажав дека го гледам само како пријател.. Одма се налути и ми рече - нејќам појќе да ме гледаш како пријател, не ми треба пријателка како тебе... И после ми напиша - те молам барем да се смуваме..
    Значи незнам како не сваќа дека го нејќам :|
    И шо сега, јас ко сакав еден од мојот клас му кажав и дознав дека не ме сака, ама ете и сега се дружиме... Овој сега ми вели дека ме сака, му кажвам дека го гледам само како пријател и одма се лути :worried:

15. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    добро е тоа што не сакаш да го повредиш,али ако не го сакаш не го сакаш,што се замараш дали ке се лути,не можеме да им угодуваме на сите ...мислам нема потреба да правиш проблем од ова ,ти си го кажала своето па он како сака :)

16. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    и јас си имам љубовен проблем.... си фатив дечко :D

17. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341

Неее ти имаш љубовни главобољи ;)

На maja.kostovska му/ѝ се допаѓа ова.
  18. daddys.princess

daddys.princess Истакнат член

Се зачлени на:
    30 октомври 2011
    Пораки:
    988
    Допаѓања:
    319
    сега не ти е сеуште проблем со тек на време ке ти стани и тоа голем :lol:

На maja.kostovska му/ѝ се допаѓа ова.
  19. maja.kostovska

maja.kostovska Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јануари 2011
    Пораки:
    288
    Допаѓања:
    192
    хахаха ... шала на страна ... сеа за сеа е супер еное е почеток има време за главооболки :DDD

20. sunrise17

sunrise17 Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2011
    Пораки:
    78
    Допаѓања:
    17
    I jas imam eden ljuboven problem pa bi sakala da go spodelam so vas , mnogu sum tazna i razocarana od ljubovta , se muvav so eden skoro 4 meseci i prekinavme pred 4 meseci i premnogu mi fali , gledav na sekoj nacin da ostaneme prijateli , pa go pokaniv na rodenden i dojde , i resivme da ostaname prijateli , no ja ne go gledam so tie oci , pred nekoj den mu pisav sakav samo da go pozdravam i mi rece devojko samo prijateli ke bidime ... mn sum taznicka :(
    [mod-kirilica:1zkbturj][/mod-kirilica:1zkbturj]