Веројатно си во право. Се надевам дека и кај нас ќе биде таков случајот. Инаку заедно сме 2ипол години, можеби не е којзнае колку долга врската, ама не е ни малку време поминато еден со друг.
Добро мозок имаш ? ! А го користиш ? Овој те *бе во здрав мозок не само меѓу нозе . Девојко разбуди се ! Не сфаќаш дека се заебава со тебе ? ! Ало те сакал немало ни да те остави ! А како второ која е таа логика да има женска т.е таа со која те изварал и си ја носи дома како официјална , кој знае какви планови има со неа . А ти како гревче чекаш на повик сфаќаш сеа во каква позиција те ставил ? ! Ти си таа втората за една ноќ енд натинг мор верувај ми . Да планирал со тебе ќе му раскинеше па ќе му се вратеше ама па зошто кога има на лагер некоја која му се дава на изволте фор фрее ...
Лажење Чуствувам дека не е искрен . Ме подлажува и често лагите се ситни ,мали и знае да каже дека не треба жената да знае се ама тоа ме нервира и полека бесот се префла на други безначајни работи до голема караница. Дали да се занемари оваа особина?
Лажење мислам дека не треба да ја занемариш таа особина кај него,кога он те лаже за ситни ствари замисли за поголеми
Лажење и јас мислам дека не треба да ги занемариш, подобро реши го тој проблем сега додека не пораснале тие негови мали лаги
И после 3 години...ИСТО! Значи...го сакав едно дете...ме сакаше...го имавме тоа те сакам ме сакаш...бевме сеуште мали да сватиме дека сепак тоа било вистинска љубов..( Небевме во врска ниту се смувавме. Ќе ми пишеше порака во 6 саат сабајле НЕМОЖАМ ДА ЗАСПИЈАМ МИСЛЕЈЌИ НА ТЕБЕ ... И поминаа 3 години...тој продолжи со животот ама јас не. После 3 години тој сега пред 1 месец фати женска, кој сите знаат дека го има поминато цел град , јас останав сама. После 3 години сеуште го сакам. Изгубивме секаков контакт но сепак се гледаме секој викенд пошто излагаме во ист кафиќ. Се пулиме еден во друг по цела вечер иако тој е со женска му излезен...поминува по 10 пати до масата каде што ќе бидам излезена... Морав ова да ви го кажам неможам повеќе да чувам се во себе ... ќе пукнам И да...мислите дека после 3 години во МАШКО срце сеуште останало љубов кон едно женско?
И после 3 години...ИСТО! Демек женската сегашна што му е поминала цел град. Барем јас така сфатив. Типична женска утеха за кога симпатијата или бившиот ќе ја замени со друга
И после 3 години...ИСТО! За кого како после 3 години за мене НЕ! Барем ја мисла дека требат да си реален кон себе а не само да се залажуваш...ја знајт цел град...пошто и цел град ја имат поминато...иначе не е дискусијава за тоа... Сакав прво да кажа некому пошто ми беше тешко а второ да праша нешто што е реално а не само да се залажува сама себе )
И после 3 години...ИСТО! Хахахах, прво да се изнасмеам зошто кога го чистам постов, со гласот на Каролин од Бурни времиња читам. прво да кажа, да праша... Второ, ако те сакал, ќе најдел начин да е со тебе, без разлика на се. Тоа е тоа.
SarCh сметам дека кај него не постојат никакви чувства према тебе,ако ги има зошто би бил со друга,а не со таа што ја сака?
Ако може некој совет.. Се заљубив во еден, му кажав се, дека многу го сакам, а тој ми рече дека неможе да сака бидејки е повреден.. Но не сакам по никоја цена да се откажам, премногу сум заљубена, морам да успејам во тоа.. Што да правам, како да постапувам со него, за се да биде океј? Што да правам за да го привлечам, едноставно да ме засака .. смешно ама....... љубов.. I've lost my mind Поздрав
ах љубов.што се не правиме за неа.остави времето да си покаже.си му кажала што чувствуваш со тоа си го завршила својот дел.останатото зависи од него.некој нешта едноставно не зависат од нас.во меѓувреме не се замарај.што биде нека биде.занимавај се со нешто што те исполнува.поздрав
Фала, тоа и го правам веке, а иначе не оставам така, за нешто што сакам мора и да се потрудам, не треба се да остаам така на времето мислам?
верувај од искуство ти кажевам.тоа што е твое ќе си дојде.меѓутоа ако тој не ти е судбина што и да направиш залудно ќе биде.ако навистина му се допаѓаш сигурна сум тој ќе те побара,ако не остави го.не вреди залудно да се измачуваш.после криво ќе ти биде.најдобро уживај си во моментот,излегувај,забавувај се и не мисли што ќе биде понатаму.
Jа во случајов те сфаќам. Се што ке те посоветувам е , да не бидеш напорна, биди тоа што си. Пред него покажувај се таква каква што си, истакни ги твои позитивни страни, и манири, се што имаш во себе, пред него. На таков начин би видел дека не си тука за него со цел да го повредиш ко некоја си ... Биди до него, подржувај го и слично... Ако видиш дека на крај нема плод од сето тоа можда е подобро и да се тргнеш, али тоа со тек на време ке си видиш да не кроиме сеа иднина
Фала многу, ке направам така.. ( иначе се работи за тоа што премн. сум заљубена и малку е тешко да се правам дека не е така, ама морам.. ))