Kako da go vratam bivsiot епа мила си го изневерила.што сакаш да ти се заблагодарува.тоа си е твое што си била со други додека си одела со него.требало да се потрудиш никој да не те дознае.сега можеш само да се збогуваш од него.не верувам дека тој ќе премине преку ова.подобро и ти најди си некиј друг
Па што знам, земи живо пиле фрли в оган, така сите ергени ќе се вртат по тебе, не само тој што си го изневерила (2+ пати). Ако тоа не помогне, направи некоја вуду магија, со оние куклине и боди го со игла, може од болка ќе се согласи пак да идете. Или направи му магија, на полна месечина изговарај го неговото име половина час, запали пердуви од шатка, пепелта стави ја во чаша во која претходно си ставила вода од грбот на камила и дај му да пие по еднаш наутро и навечер, 3 дена по ред. Откако ќе добие амнеСТија, тогаш е твој, можеш да му правиш што сакаш. Пиши како си поминала, да не те мислиме. http://www.youtube.com/watch?v=8RUxcead_iE
Е како да ти помогнеме кога ти не учиш од грешките... Жими се , барем не го повредувај момчето повеќе. Два пати го изневерила, првиот пат и простил ама по втор пат никој не сака да изигрува будала. Извини, ама сама си крива, а и не верувам дека толку го сакаш чим 2 пати си го изневерила. Мислам дека не треба да ти прости, а ти уште еднаш помисли 2 пати пред да изневериш некој. Мене ова лично ми е глупост да бараш да ти се врати дечкото, а си го убила од изневерување.
Хахаха немој да збориш кога не си пробала, не ја разочарувај од старт. Нека си проба она се за секој случај
Znaci ova bese pred 3 godini i sega se cuvstvuvam po sozrean a i toj mi ima kazano deka sega koga me gleda kako da gleda druga licnost i sigurna sum deka ova nema pak da se sluci...a tia 2 pati izneveruvanja bea za edna vecer i toa pod dejstvo na alkohol za koe se kaam i do dense (od togas nemam staveno alkohol vo usta ) sum go skala i toa mnogu i uste go sakam a go izneveriv pod dejstvo na alkohol. i sega od togas sum mnogu smeneta i toj samiot mi ima kazano koga sega me gleda kako d agleda druga devojka P.S od togas alkohol nemam pieno a za magiite ne ne veruvam vo toa [mod-kirilica:1im9j2lc][/mod-kirilica:1im9j2lc]
без разлика колку време поминало неверството си останува.и јас сум изневерувала ама бившиот не ме фатил(освен еднаш јас сакав да ме фати бидејќи тој беше со мојата другарка).сакам да ти кажам дека сите правиме глупости ама се пазиме да не не фатат.и нареден пат кога изневеруваш прави го тоа покреативно и со доверлива личност.ем уживање ем дискреција.
уживај си хурем.јас не викам да не изневеруваш.само прави го тоа да не те дознаат и да не ти лепнат некоја етикета.инаку уживај си во животот.па и машките не се светци па да не ги изневеруваш
за етикета не верувам за тоа што сум немала толу мноху мочиња освен двајца и овие двајца со кои бев неверна
и да имаш тоа е твое право.не мораш за ништо да се правдаш овде.само да ти кажам дека имам многу покварени машки.да му се додворува некој згодна риба што мислиш ќе ја одбие?затоа уживај си