Little-girl Jaс искрено на твое место не знам што би правела.Не сум се нашла во таква ситуација до сега но доколку со тебе сака тој навистина нешто зошто не пробаш? Да сакал со другите ке имал нешто досега и без твоја дозвола. А замисли да била некоја од твоите другарки на пример?Таа би искористила шанса и воопшто не би се двоумела brunete Зошто се измачуваш?Раскини му,па нека дознаат родителите,а не знам и зошто си криела од нив. Не дозволувај да те уценува во никој случај. На сила убавина не иде па што сака нека е.
Па вака... Хаха не знам од кај да почнам... Едноставно му немам никаква доверба, многу пати ми докажал дека не е човек на кој можам да му верувам. Дечкото решил со колегите да оди на викенд во Охрид. Да не ми направеше работи кои ми ги има направено немаше да има никаков проблем, но вака нема да бидам мирна. Од кај да знам што ќе прави, со кој ќе биде... Правевме муабет и му кажав дека не ми се допаѓа неговата идеја дека немам доверба во него кога не е со мене и тој почна да ми врти муабет дека нема ништо лошо да биде, бла бла. Не знам веќе што да правам со него.
Кога немаш доверба во некого не гледам причина зошто би била со него во врска, па само да те мачат сомнежи и да неможеш да си уживаш во врската како што треба. Одамна си требала да прекратиш ако веќе немаш доверба во партнерот, тоа би било подобро одколку да се измачувате и двајцата. Неможеш ти да му забрануваш да оди исто како што и тој тебе неможе да ти забранува. Или гледајте некако да си ја подобрите довербата или прекинете ја врската. Не е фер спрема двајцата да се оптеретувате со вакви работи.
Теа ете сега се договорил да оди онака на викенд, а што ако мора да оди службено и никој не го прашува за тоа? Мора да се има доверба, да знам дека секогаш има сомнежи ама доверба мораш да имаш. Како си со некој во кој немаш доверба? Ти си требало да одлучиш што ќе правиш со него од кога ти ги направил тие некои работи, а не сега да му ги плескаш и да се вадиш дека ради тоа немаш доверба.
Brunete ако мислиш дека не го сакаш,тогаш секој ден е измачување за тебе и без разлика што кажува тој ако раскини му,па ако му каже на твоите вие веќе нема да сте заедно и тоа тој што ќе го каже нема да држи вода. Тој тебе те одбил со својата љубомора како што гледам,а не ти треба некој опсесивно љубоморен,па и да ти се заканува. little-girl-јас би разговарала прво со дечкото и би открила какви намери има,а потоа со другарката одоколу онака да знам што мисли за него,па би донела заклучок и решение за ситуацијата TeaB-За една врска да опстои еден од битните фактори е довербата еден во друг,а ти ја немаш во него и цело време те јаде сомнеж, па мислам дека би треабало да се запрашаш ако продолжите вака каде ви одела вашата врска.
па кажиму нека каже,нема да биде така цел живот да ти се заканува а и вече не го сакаш.. и ако каже нека каже ке им кажеш што и како било и ке те разберат,подобро сега од колку покасно и со проблеми
Спојлер само колку е тешко тоа што веќе ја имаш изгубено довербата во него,и сигурно он е виновен за тоа..знам како е тоа па разговарајси со него и кажиму дека не сакаш да оди а ако оди па оди и ти со другарки некаде па ке види како е... или кажиму да идете заедно ако не сакаш да иде со другари што би било др
и јас го имама истиот проблем и потполно те рзабирам како ти е откако некој ке ја загуби довербата многу е тешко да се врати исто како скршено стакло и да го залепиш нема пак да биде истото
Зошто да продолжиш со нешто што не сакаш? Девојко имаш еден живот.Еден ден ќе се покаеш за одредени нешта,но нека има и такви за кои вредело да се ризикува.Сите ние имаме соништа,зарем мислиш дека неговата претерана љубомора ќе ти дозволи да ги следиш?Ако не го сакаш заврши со него.Секако дека има некој кој ќе се согласи си твоите норми.Твоите ќе бидат со тебе без разлика на се.Сети се дека живееш за тебе а не да ги исполнуваш каприците на некоја личност.Немој еден ден да зажалиш.Вреди да се ризикува.Раскини му ако сметаш дека тоа е најдобро за тебе,а за него не грижи се.Обично велат кучето што лае-не каса
одма раскини му без разлика да дознаат твоите или не не дозволувај да те уценува За да опстане една врска најважна е довербата а ако ти немаш доверба во него и ако немаш некоја голема љубов кон него немаш ни причина зошто да бидеш со него,а сега ако ти направил ептен многу лоши работи како што си пишала тука раскини му но ако се увериш дека стварно со колегите бил на одмор и не правел ништо лошо и ако си стварно заљубена не му раскинувај но ако е спротивното....знаеш што треба да правиш
Me interesira vase mislenje... Odevme 9 den, se vidovme skoro 5 pati vo tie 9 dena, toj mi pobara sex posle 9 dena, a i isto mi vikase deka me saka... Taa vecer, napna da se vidime sami bez drustvo insistirase da se vidime (znaci imase planirano da imame sex). Jas mu raskinav zosto mislev deka me saka samo za sex, me interesira vase mislenje dali deckovo me sakal samo za sex. Sakam da go pobaram pak, ama ne znam dali e to ispravno i plus jas mu raskinav i ne sakam da si ja podgazam gordosta... [mod-kirilica:10l2g1l2][/mod-kirilica:10l2g1l2]
Значи после секоја кавга, јас сум крива(според него) ... кога сум крива признавам али да ме прави во здрав памет будала, не се толерира повеќе.. ем ме заборави буквално дека постојам цел ден, освен сабајле што ми се јави цел ден(и муабет никаков скоро) буквално јас само него го барав после тоа уште 2пати.. го немаше цел ден и тек сега му пишав порака и уште ми се јавува си излегол господинот... па дремнал демек пред тоа и одма излегол и немал време кога да ми се јави .. ма ајде бе .. и на крај ја сум била кривата, као што бил он крив што спиел.. а што е моментално излезен не се важи а?
Бившиот мој пред две недели фати девојка а уште е во контакт со мене. Пред една вечер ме разбуди од спиенје за да збориме на скајп. Ivka [14.06.2012 02:35:55] ZzZzZzZzZz: usvari sakas da sum single i posle da mozes cejvski da me otpukas za sve so se desilo megju nas? [14.06.2012 02:35:59] ZzZzZzZzZz: toa sakas? [14.06.2012 02:36:02] ZzZzZzZzZz: da mi vratis? [14.06.2012 02:36:09] ZzZzZzZzZz: pa kazi deka sakas kje te razberem [14.06.2012 02:36:24] ммммм: ova ozbilen si so mene? [14.06.2012 02:36:30] ZzZzZzZzZz: da [14.06.2012 02:36:43] ZzZzZzZzZz: pa so demek ne e take? [14.06.2012 02:36:58] мммм: znaes sto...fala ti [14.06.2012 02:37:06] ZzZzZzZzZz: demek ne ti go napolnile pametot demek napraj sve za da mu vratis? [14.06.2012 02:37:28] ZzZzZzZzZz: zas sea fala? [14.06.2012 02:37:42] мммм: zas take mislis za mene [14.06.2012 02:37:54] ZzZzZzZzZz: aj dojdi nakj mene kje praemo muabet sakas? [14.06.2012 02:38:15] ZzZzZzZzZz: kazi doma deka kj mene ides i deka kj mene kje ostanes ako treba pa dojdi i da praemo muabet И денеска ми вика ако дознае женска ми и дека збориме на телефон и дека збориме на скајп ја ке прекинем секаков контакт со тебе и тек тогаш ќе дознаеш кој сум ја ќе видиш што ќе ти напраем. Демек ајде вечер ќе се читнеме пак на скајп. Стварно не знам што му е намерата...Што сака од мене? Прво вика дека е озбилен после дека се зеза.Ако може да ми помогнете!!!!!!!!!!!!
абе...така да те онади......како што се онадува........епа што друго да сака.........да не сака на месечината да те носи
Еј кој е тој фраер?си седи на две столици а ти и уште му зборуваш а тој ке ти се заканува дека ако дознае девојка му дека сте збореле ке ти направел нешто...Тој треба да внимава не ти.Тој те бара ако добро сфатив по напишаното овде Јас да сум на твое место би прекинала контакт со него,заеби го ти не тој тебе. Не дозволувај да бидеш нечија играчка.
Значи одма од самиов муабет негов се гледа каков дебил е Да сум на твое место би го блокирала од секаде и би се правела дека не го познавам кога ќе го видам.
Еххх највеќе мразам да се жалам но изгледа сепак морам, ако можете да ми дадете било каков совет ке сум ви благодарна.Епа вака...Вчера му реков на сега веќе бившиот дека ке одам на одмор со моите и тој се налути бидејќи пред некое време бев на екскурзија со училиштето,а тој тоа не го сакаше.Вчера цел ден значи баш цел ден плачев се дерев на сите како ненормална во фацата бев како бумбар,мајка ми ми бутна во уста апче да се смирам бидејќи бев страшна...се смирив после некое време и со мојата постара сестра излегов бидејќи мислев дека ке умрам ако останам дома,тој го немаше да се јави цел ден јас му вртев тој ми се понашаше цело време.После веќе кога излегов тој ми врти му кажав каде сум и тој сега се лути бидејќи сум излегла со сестра ми таа ме учи против него оваа онаа сум нашла друг. И денес јас му се јавив и тој пак ми зборуваше истото дека сум излегла и дека сака да се помириме ама сака да го молам најочигледно.Многу ми иде на живци незнам како да постапам што да направам дали да му се јавам пак иако е за џабе ве молам за помош бидејќи сум полудела сама се приметувам. И заборавив да кажам дека ме скара со сите другарки, а сега тој се шета надвор со другарите. Helppppp ve molam
Човекот што си во врска треба да те прави среќна. Запрашај се дали си ти!? Штом си пишала дека си била на екскурзија претпоставувам дека си средно уште. Во најубавиот период си, не дозволувај поради некого да пиеш апчиња за смирување. Излегувај со сестра ти, дружи се, батали го него. Покажи му дека не ти значи, немој да го бараш. Баш зашто си ги изгубила другарките, знае дека само него го имаш и знае дека може како сака да те врти тебе, а ти повторно ќе го бараш. Ме интересира колку години има тој?