1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. HoneyBun

HoneyBun Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2010
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    973
    Пак јас ...
    што кога мојот дечко мисли дека нема да ме изгуби? Кога е сигурен во тоа дека ќе останам со него. Како да го натерам да сфати дека може да ме изгуби со самото тоа однесување?? Очигледно е премногу сигурен во себе, но како да постапам за да сфати дека не може секогаш на стара слава да се извлекува.. Чувствувам како веќе воопшто и да не се труди и дека му е сеедно дали ќе бидеме заедно или не.. И во последно време имам чувство како да ја губи заинтересираноста и како да му е доста од мене. А не сме секој ден заедно, не се слушаме воопшто телефонски па да го гушам.. Не знам.На моменти е супер и воопшто немам сомнежи, но понекогаш како навистина да не го интересира ништо и забележувам некој нервоза кај него. Можеби пак е само во моја глава, не знам ...

2. svezata

svezata Активен член

Се зачлени на:
    21 август 2012
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    dolgo vreme ja sledam femina i mije najmilena stranica imam eden problem koj me maci podolg period vo vrska sum veke 11 meseci so eden tip mi dokaza deka vistinski me sakat cesto komunicirame no vo posleden period pocesto jas go baram vo mobilnijot i tova mi dava somnes deka ima druga ili tova je poradi sto ima obrski zbuneta sum mnogu i tova vlijajet na mojeto zdravje ve molam za sovet :^) :^) ;( ;( ;( ;( dali navistina seuste me sakat i dali tova sto mi go veti deka za nabrzo vreme ke bide moj zasekogas ili samo lazni vetuvajna mi davat ;( ;( ;( ve podzravuvam najdobri stee :)
    [mod-kirilica:3e014gd8][/mod-kirilica:3e014gd8]

3. lilybeth

lilybeth Активен член

Се зачлени на:
    31 мај 2012
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    14
    не знам навистина , мислам сигурна сум дека е со другарите се слушаат машки гласови не е нешто збунет кога го барам да крие нешто да е тишина се гледа дека се на седенка , не знам можеби и заради ПМС е , многу сум збунета , се видовме и вчера и денес ме викна само касно и не излезе имав јас договорено , ама н е знам затоа побарав мислења , се осеќам како јас да напнувам да се видиме и кога ништо нема да кажам и му з борувам после ете јас зошто така и така изреагирав и тој ке почне лелеле не знам веќе не ми се збори со тебе за тоа НЕ ЗНАЧИ ЈАС СУМ САКАЛ ...не знам дали јас малку сум го напнала па сега го нервира или навистина има нешто ... Инаку благодарам многу за одвоеното време и советот :)
    И јас помислив на истото и го прашувам да не сака да ми враќа за нешто тој не па не , не можам да опишам колку пати сум и прашала и направила муабет и тој се не веќе преку глава му било од тоа што нон стоп го прашувам кога ништо немало ... знам дека е најлошо ама јас сум многу одмаздољубива по природа и тој знае дека многу пати за инает сум направила нешто што сум мислела дека он намерно го прави ... еве сега пак почна за глупости да ми збори дека нешто со други сум правела , дека не знам се други ми се пуштале дека сум го лажела, за глупости буквално ми префрла нити го лажам , нити дозволувам да ми се пуштаат , затоа ми е криво , а претходно не ми се јави можеби 4 саата ... е стварно не можам да го сватам ми вика знаеш кај сум и што правам а у играм игри се зезам ... не знам стварно што да мислам. Благодарам на одвоеното време и на советот :)
    Веќе споменав дека секогаш кога ке ми се јави или ке му се јавам се слушаат машки гласови не е збунет , а на почетокот не избегнуваше разговор ама сега вика дека кога рекол нема ништо зошто сум вила напната ,ама јас сепак се сомневам многу и е едноставно не ми е јасно зошто некои работи се променија ... а тој не ми дава логично објаснување ... во многу искушенија сум можела да се најдам откако идеме и на ниедно не сум паднала затоа се осеќам така и ми е криво бидејќи добивам доста внимание и постојано некој ми се додворува и не сум погледнала друг и затоа толку ми влијае на здравјето . Инаку благодарам на советот и јас мислам да почекам и да не зборувам некое време , можеби така е најдобро ...
    јас колку се трудев да смениме некои работи кои и на двајцата ни препчат од негова и моја страна ама тешко ... се е до карактерот ... ке оди од почеток на добро според промените и се тоа што се собирало во себе , што се потиснувало ке излезе кога тогаш и на крајот излегува и поголема караница ... ако мислиш дека навистина има шанса да се промени дај му шанса ... ама јас мислам дека е многу тешко да се промени карактерот на некој

4. taznatajbg

taznatajbg Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    74
    Денес ќе се видиме и ќе зборуваме па ќе одлучам дали има можности да се промени за да му дадем уште една шанса која дефинитивно ќе биде последна или пак ќе ставам конечно крај.Ќе ве известам што сум направила :hai:

5. D-e-v-o-j-k-a

D-e-v-o-j-k-a Активен член

Се зачлени на:
    18 август 2012
    Пораки:
    10
    Допаѓања:
    0
    Помагааајте девојки..
    Тој го баталив зашто беше идиот и вчера бевме во диско со другарка ми и запознав еден и ај со него одма легнав,ама не бев пијана.И денес ми се јавува и ми вика дека ако секој ден имаме секс,без врска добро ке биде,а ако не на сите ке каже,имал доказни незнам што,ке ме оцрнел,ке ме правел будала.Што значи ова? Треба да се плашам?

6. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Никако да не се плашиш, веднаш сложи се да имате редовен секс ама два пати на ден (еднаш малку е) и речи му ако немаш редовен оргазам барем три пати на ден ќе го оцрниш на другарките и другарите :D.

Пс. Обавезно видео да снимите па да се фалиш кога ќе бидне :D

На lilybeth, Darya, sweet25 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.622
    Допаѓања:
    9.024
    Драга феминке СВЕЖАТА,добредојде :hai: .
    Не знам што се случува ,веројатно треба да бидеш опрезна,барај докази ако сумњаш на неверство.Сама треба да осеќаш некои работи,да откриеш дали дечко ти навистина те сака,како се однесува со тебе,како ја докажува љубовта :) .Ти треба да го откриеш сама ова,можеме да те советуваме да расчистиш со него што како,пред да носиш било какви заклучоци :?:
    Ајде ,без плачки,се ќе биде добро,ќе бидит твој засекогаш ;)

8. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.638
    Допаѓања:
    8.482
    Ма батали го и овој идиотов, и вечер со другарка ти пак отидете во диско и запознај се со друг, ама пак немој да бидеш пијана, и ако имаш доволно фантазија си знаеш што понатаму.

Значи батали го овој идиотов он на тебе така |(

9. Volsebnicka05

Volsebnicka05 Истакнат член

Се зачлени на:
    17 март 2012
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    90
    ее девојке сега ти си во онаа фаза што е главно она познатоно: после е*ање нема каење така да било што и да има тој да си „докажи“ за да те оцрни отфрли настарана сепак ти не можиш да му станеш на некој сексуална играчка поради твојата грешка..
    мое мислење е дека тој нема докази зошто да имаше точно че ти кажеше за да ти биди полесно да не се двоумиш дека треба да имаш со него секс без обврска
    соочи се застани му пред него и пред неговото друштво и кажи им дека тој е еден сексуален манијак ништо повеќе пак со среќа

10. taznatajbg

taznatajbg Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    375
    Допаѓања:
    74
    Мислев ќе зборуваме но не тоа не се случи.Се обидов да зборуваме,но тој или молчеше или ќе кажеше нешто друго.Значи дефинитивно не го сфаќам само ми рече ајде да оставиме тоа и да продолжиме,а како бе па треба да зборуваме да го разјасниме тоа и да одлучиме,а не со еден збор и готово да продолжиме.Не сака да зборуваме за тоа,не сака да се потруди да каже нешто за да биде се ок,а ваму ми досаѓа да бидеме заедно....На крај му реков само додека не се смењиш не идеме само другари сме,а сега кога размислам не требаше тоа да го кажам,бидејќи со неговото ќутање и игнорирање на проблемите не заслужува ни тоа.... :fubar: :x

11. Springy

Springy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    522
    Што кога
    човекот со кој се гледаш неколку месеци (два-три) искоментира на негов другар дека сестра ти е поубава од тебе. :) Коментарот што го дал е точен да, ама глупо ми е па :?:
    :)

12. fallenangel

fallenangel Популарен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    2.150
    Допаѓања:
    16.150
    :headbang: нареден пат кога ќе се видите искоментирај другар ти или брат ти(ако го има) е поубав од тебе па да видиш како ќе се навреди тој и раскини му додека е посовреме,кратко време сте заедно ,подоцна ќе ти биде потешко не вреди да бидеш со некој кој не те прифаќа таква каква што си ,најди си си друг дечко кој стварно ќе биде подобар од него во се и во убавина и во карактер :!: (според тоа што тој ти го кажал немора да значи дека ти си помалку вредна и од сестра ти и од друга девојка) само тој е некој кој не ја знае твојата вредност како личност

На Springy му/ѝ се допаѓа ова.
  13. la-lita-e

la-lita-e Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2012
    Пораки:
    265
    Допаѓања:
    151
    Ја па не го разбирам тоа толку трагично. Ми си кажал човекот,голема работа,дал коментар не значи дека тебе не те смета за убава,не те прифаќа или сака да има нешто со сестра ти. Нема потреба да се иде толку далеку со размислувањата. Да раскинеш само заради тоа,а да немате други проблеми за мене е глупо. Уште полошо е да идеш лута и да го прашаш-еј ти,зошто така си кажал,шо јас не сум ти доволно убава ?! Мислам грешка впечаток и ти ќе оставиш,како да не си доволно уверена во себе за убавината.

14. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.664
    Ако прокоментирал дека сестра и е поубава не значи дека не ја почитува неа и не ја прифаќа. Можеби и ти некогаш си кажала на другарка некоја, не пред него, дека некој друг е поубав од него. Што знам, глупаво е, да, и мене ми се има случено, ама јас не го сфатив тоа толку трагично.

15. Springy

Springy Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    337
    Допаѓања:
    522
    Па да, не го сфатив и јас тоа толку трагично, не сум му споменала ништо, (мислев да му споменам одоколу, ама си приќутев) само онака без врска ми беше кога слушнав.

16. starbucks

starbucks Популарен член

Се зачлени на:
    12 април 2011
    Пораки:
    3.064
    Допаѓања:
    6.664
    Да, глупаво и без врска е кога слушнеш такво нешто, без разлика дали е точно или не. Спомни му кога ќе бидете сами, ама не директно, туку одоколу. Можеби само така пред другар му кажал, се знае повеќето машки какви се пред другарите. Според мене не мислел ништо лошо дечкото.

17. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.390
    Допаѓања:
    1.115
    Не се замарај, ниту му спомнувај нешто. Сигурно не мислел ништо лошо, само бил искрен, ете и самата си признаваш. Што има да ти е глупо, треба да се гордееш што имаш убава сестра и искрен дечко. ;) Дај, немој само да бидеш љубоморна, нема потреба. Ако каже дека Анџелина Џоли е поубава пак ќе ти е глупо? Плус не кажал пред тебе, туку пред некој друг. А се чудам пак на тој другар му што му бил филмот после да пренесува лични разговори :?:

18. omfg2

omfg2 Активен член

Се зачлени на:
    25 јули 2012
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    1
    se izvinuvam sto vrakam vo prethodnite stranici no sakam da ja pitam sweat2 dali deckoi znae za toj pijanica da i e vlezen u glava bez obzir na negoviot karakter. Kako bi izreagiral deckoto koa ke doznae deka taa sto ja saka i se vrtaat drugi u glava?

19. girl.23

girl.23 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2011
    Пораки:
    2.129
    Допаѓања:
    1.800
    Истово го има искоментирано наш другар за женска му, и тоа додека женска му беше во ВЦ. :fubar:

Машките викаа: опааа батооо, ама на крај искоментираа дека е невкусно тоа што го рекол. Дури и да го мислел, не требало да го речи. Ниту за другарка, а не па за сестра. :!:

Мојот бивши со кој бев долги години сум го запознала со секакви мои другарки и братучедки, некои од нив просечни, некои бомби, ама НИКОГАШ не искоментирал нешто во тој стил, дека се поубави. :)
    Сепак, се работи за почитување.

Ете, јас мислам поинаку од претходните што напишале, можеби сум малку построга, ама така мислам.

А, ти запрашај си го срцето - дали те здоболи/пецна тоа што си го чула. Ако одговорот е ДА, тогаш не била во ред неговата постапка. ;)

Ама не е причина сега да патиш, да се јадиш себе си. Не замерувај многу. ;)

20. XMaN

XMaN Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.307
    Допаѓања:
    2.371
    Јас би ти рекол доста неубави работи за ова што го напиша ама бидејќи за девојките е ништо посебно а не ми се објаснува надолго и нашироко нема да коментирам. Сепак отвори четири очи да не бидеш изненадена од некои постапки во иднина ;).

На Springy и fallenangel им се допаѓа ова.