1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. mimitka

mimitka Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    3
    ne si edinstvena ,ja na odmor isto zapoznav eden pre pre ubav moj stil i niso ne napraiv radi moite,a zaboraiv i kako se vika i sve neame kontakt nit fb nisoo :( ti baremke go vidis a do togas zezaj se iskacaj
    [mod-kirilica:3giorr3t][/mod-kirilica:3giorr3t]

2. mili4ka123

mili4ka123 Популарен член

Се зачлени на:
    12 февруари 2012
    Пораки:
    1.101
    Допаѓања:
    2.333
    Мислам дека не е пресудна. Колку девојки сум видела дебели,и тоа баш онака дебели, што имаат дечковци.. Но се полни со самодоверба :!:

3. mimitka

mimitka Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    3
    што би рекле за типов .значи искачавме се беше како бајка муабети све и ме викаше убавице тинтранје.и после се смувавме уште некое време беше ист и наеднаш почна да ми откажува искачања да ме лаже ,и таму на друштво им рекол лоши раб за мене и они ми пенесоа и му кажав , и вика се зезав и му се налутив после ме бараше се смиривме и се договоривме да си искочиме и ми откажа пак а ми вика за тебе секогаш сум слободен ,а ако мислите за нешто да искористел ни тоа нејкеше несакаше на само да останеме двајцата како да се плашеше да се срамеше а на крај да испадне дека ме заебава ?што мислите можеби не ни бил срамежлив све глума ? многу ми е мистерија типов ,крајот не му се наоѓа :^)

4. m.a.f.i

m.a.f.i Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    180
    душо јас мислам дека ти си погреешила првиот пат кога си му простила а зборел глупости на другарите за тебе.. требало да бидеш малку поцврста.
    а мислам дека му се допаѓаш ама остави времето ќе покаже..поздрав

5. mimitka

mimitka Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    3
    да знам ама како може да ме свиѓа а да несака да искочиме некој што ти се свиѓа од двај чекаш да го видиш.башка неколку пати пораки ми прати и кога му вратив ја не пиша ништо незнам ,а мене ми се свиѓа ама нема иднина .башка лошо да збори пред другарите за мене ,ако му се допаѓам треба да ме велича и да е така не треба да го каже

6. m.a.f.i

m.a.f.i Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јули 2012
    Пораки:
    522
    Допаѓања:
    180
    во право си и сосема те разбирам но мислам дека треба да поразговараш со него. можеби има некој проблем, можеби другарите го зафркаваат па овој се срами и те одбегнува..ме разбираш?
    не се секирај.

7. aleks26

aleks26 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јули 2012
    Пораки:
    309
    Допаѓања:
    97
    Ти требало уште првиот пат кога си чула лоши муабети дека шири за тебе да не му попуштиш и толку лесно да му се смириш,но сеуште не е касно не му се јавувај прва,кога ке те побара откажиму демек имаш некоја работа да види он дека не може да се заебава со тебе кога ке е расположен ако,а кога не е расположен не те познава.Не му оди кога ке те побара пак два три пати откажи му ако му се свиѓаш верувај ке се потруди да го смени однесувањето а ако не го смени значи тој не те заслужува.

8. mimitka

mimitka Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    3
    фала ви срцки мои ,ама ке да е тоа второто односно трето не ме сака .како да напраам да го закопка да не може да ме заборави.чудно мн ми се пуштаат ама све за една 2 вечери односно мувања и толку .а за врска не ме прашуваат освен еден до сеа што па ја него не го сакам :^) тоа не го сваќам многу сум добра затоа да не е бре толку чиста душа имам што не посакувам лошо на никој ,играње, моткање :^)

9. sakamte

sakamte Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    169
    Допаѓања:
    15
    Феминки,
    незнам што е работава со мене и порано ви имам писувано за мопите проблеми со дечко ми ,но тој колку повеке прави да се сомневам во него толку повеке му попуштам,и да сакам да му се лутам неможам, :( ке ме гушне ке ме бакне и јас цела се топам како да ми е прв пат а одиме 4 години :) незнам што ми се случува го сакам секој ден се повеке а тој ми прави постојано сомнителни работи (на фб крие нешто коаг излегува со другарите до 4 ,5 не се прибира дома ) знам дека ме нема изневерено но секогаш кога излеземе заедно се ѕвери по секоја а мене не ме ни забележува акога сме сами како да сум на седмо небо ме убива од лигавење нз што да мислам и како да научам да го казнувам кога ме изнервира да не попуштам а јас неможам ... ве молам помагајте

10. DjinTonik

DjinTonik Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    110
    Ако знаеш дека те нема изневерено тогаш не се сомневај... Тоа што излегува со другарите не треба да ти смета зошто и ти сигурно сакаш да излезеш и да заглавиш со другарките, да се напиеш па млади сме, а тоа што се ѕвери во други додека е со тебе е тоа треба да ти смета и треба да му кажеш дека ти смета, мислам дека таквите машки тешко да се сменат но барем ако знае дека тоа тебе ти смета и ако му значиш ќе се потруди да не го прави... Позз

На Arianna му/ѝ се допаѓа ова.
  11. srcuskata5

srcuskata5 Активен член

Се зачлени на:
    23 јуни 2012
    Пораки:
    22
    Допаѓања:
    0
    Здраво феминки се надевам дека ќе ми помогнете..Со дечко ми сум во врска веќе 2 год..Цело лето секој ден се гледавме но само на кафе преку ден бидејќи беше на раб..само викенди се гледавме навечер и секогаш кога ке се видевме се задоволуваме..сега почесто се гледаме навеер секоја втора вецер и тој секогаш сака да го правиме тоа..јас не сум навикната така..убо ми е и мене ама постојат денови кога не сум располозена за тоа..Сношти му реков не и одма се налути ми вика добро ако не сакас од сега нисто нема да правиме само ке се бакнуваме..Незнам како да му објаснам дека не сакам така да е..нормало е во 2 год врска да има такви раб но не мора тоа да е секој ден а покрај тоа и секој ден се расправаме за несто..нема ден да помина а тој да не ми се налути..Дали е тоа од што сме си здосадени еден на друг, па се караме нон стоп? Векје 3 месеци секој ден се гледаме..еден ден ако отказам ако имам раб несто тој се лути..несакаш да ми видиш,не ме сакаш..Немозам повеке вака..секој ден се нервирам и само плачам помош ве молам..

12. mimitka

mimitka Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    3
    дали си сигурна дека те сака? бидејќи по ова покажува дека си му претежно за односи.тој што вистински те сака ќе му биде доволно само да те видии ,нормално и тоа др ама не секој ден кога ти сакаш ке му речеш ако не нека синајде друга .па види баш како ке реагира

На fallenangel му/ѝ се допаѓа ова.
  13. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    181
    Ја искрено не те разбирам,ок е тоа шо несакаш секс секој ден тоа се решава со муабет.Тоа шо се глеате секој ден е ваша работа исто така ако ти несакаш секој ден никој не те присилува.Он ако стварно те сака ќе ги прифати твоите сугестии.А тоа што постојано плачеш е до тебе тој нема ништо со тоа иако ти мислиш дека тој е "виновен за се'

14. barbyyy

barbyyy Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2012
    Пораки:
    801
    Допаѓања:
    297

додека ти седиш дома и пропаѓаш некој те чека надвор за да те насмее , тој што те сака никогаш нема да те натера да плачеш јас само тоа ке ти го кажам

15. liily

liily Активен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    5
    ова што мене ми се дешава незнам дали на некоја друга и се десило
    во врска сум 9 месеци и за тоа време ни се дешавало се, сме се смееле, сме се карале дури и 3 пати раскинавме е сеа проблемот е во тоа што јас ја изгубив довербата во него
    на почетокот т.е. првите 4-5 месеци се беше супер скоро ич не се каравме али кога отиде на одмор се смени се
    пошо беше цел јули на одмор се видовме само еднаш али за тоа време он секоја вечер идеше во кафичи и дискотеки и една вечер ми пиша порака дека се смувал со друга и дека ме сака уштеутредента ми рече дека било тоа на заебанција и дека не направил ништо
    кога се врсти во ск бевме ок али онака случајно видов некои пораки од девојчиња и ми дојде малку сумњиво и му кажав и се скаравме за тоа
    исто така секој ден се слуша со едно девојче од едно село (не е скопско) и си пишуваат нон стоп пораки и во скоро секоја порака се нарекуваат душо, буци, ау бу а со мене не е таков од кога се врати од одмор
    пред некој ден кога зборевме ми рече дека сака да се мува со неа и дека сака да ми раскине, правевме муабет за тоа скоро 2 саати и на крај ми рече дека се заебава и дека ме сака и дека она му е братучетка, башка сефевме после таа вечер кај мене и он и пиша порака дали сака да се мува со него и таа му врати како да е зачудена и и дека нејќе
    ама ете мене пак ми е сомнително и он знае за тоа и знае дека сум љубожорна и дека не му верубам и не презема ништо си продолжува со исто со неа, ете и прееска бевме заедно и она му sвонеше и и се јави и нешто збореа за да се видат на скајп и ја му реков дека нема да го замарам да збори со неа и ми вика јес и ја се налутив и он и спушти и ми вика дека намерно така зборел за да ме направи љубоморна и дека ако не ме сакал немало да ја тетовира првата буква од моето име, иначе од пред некој ден жу е тетоважата
    али ете незнам ја некако не му веривам во врска со неа а нејќам да му кажам да бира меѓу мене и неа зашто знам дека ќе згрешам... ако може совет зашо незнам озбилно шо да правам, прва озбилна врска ми е оваа и стварно ми значи он и го сакам и нејќам ради неа да направам грешка и да го изгубам

16. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.582
    Допаѓања:
    40.011
    Чим нејќеш да му кажеш да бира меѓу тебе и неа значи сигурна си дека ќе ја избере неа. И он како зафатен дечко неможе да прави такви работи. Не ти треба некој како он и нема што да изгубиш ако е така како што викаш

17. liily

liily Активен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2012
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    5
    не сум сигурна дека ќе ја избере неа туку нејќам да испадне дека му забранувам да контактира со девојчиња
    прави многу работи со кои ми докажува дека ме сака ама пак не ми е сигурно заради пораките што ги читав размислувам да оставам уште оваа недела да видам како ќе се одвива се па да му спомнам

18. Emma89

Emma89 Популарен член

Се зачлени на:
    11 април 2010
    Пораки:
    1.258
    Допаѓања:
    426
    Дечко ми да се допишува, слуша, збори по телефон, смс пораки со некоја си па уште и да ме зафркава цело време сум се смувал, не сум се смувал, сакам да се смувам и тн. има да лета 5метри на клоци. Братучетка? Абе ајде и братучетка да му е какви се тие ненормални односи и пишал дека сака да се смува со неа и тоа пред тебе? Божееееее, свашта.

Па и да направи избор меѓу тебе и "братучетката" или што и да е? Извини за постот, ама ова за мене е болна работа. Се извинувам уште еднаш. Уште ова не чув дека може да се случи.

На SomeWhere, fallenangel, Spell и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Spell

Spell Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2011
    Пораки:
    550
    Допаѓања:
    400
    Боже Петраааа . Сакам да си игра типот бе. Направи му и ти таква заебанција раскини му па смири му се може ќе му дојде памет иако не верувам. Ако не ча чао има други има милиони :)

20. DjinTonik

DjinTonik Истакнат член

Се зачлени на:
    15 септември 2012
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    110
    Јас се лутев денеска што дечко ми на цимерот му вика треба да искочиме заено да гледаме убави девојки имало во Скопје, и тоа на заебанција, а јас нормално се лутам... а да ми прави така да се допишува со други и да ми вика дека сака да се мува со нив, ќе го плукнам и нема ни да го погледнам више :envy: