Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.783
    Допаѓања:
    100.177
    Dali krie neshto od mene?

Ти се нервираш,зошто го сменил пасвордот? Сериозно?Остави нека течат работите,здобиј се со неговата доверба,ако биде така тој самќе ти каже.И секогаш треба да се има малку приватност нели?!

2. Bonbona1

Bonbona1 Активен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    pomogne te

Decki imam vrska od 2 godini, i sega eden decko se pojavuva od minato koj mi se svigjashe mnogu i mi se svigja seushte ama malku sega.. saka da se smuvame da ne doznae nikoj a jas neznam sto da pravam pomagajte..

3. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.282
    Допаѓања:
    284.797
    Dali krie neshto od mene?

Јас стварно се чудам како во целата оваа ситуација ти си таа чија чаша претекува и која се спрема за расправија.
    Поради неоснована рекла казала, после само три месеци врска прашуваш за пасворд на фејсбук :clap:
    Биди среќна што типот немал воља да се расправа па ти го дал.
    И арно ти кажал, си видела што си видела и готово.
    Ти така ли си ја замислуваше вашата врска. Добро утро и одма уклучуј се на неговиот профил секој ден?

Ако милиш дека некои гласини се основани треба да разговараш со него, а не со овие детски работи.

4. baby-star

baby-star Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2012
    Пораки:
    2.470
    Допаѓања:
    10.903
    Јас па тебе ти се чудам,не него..Нели самата знаеш дека ти му служиш само за повремено орално задоволување? Дали тебе ова ти личи на нешто друго и нормално?Мене искрено не.
    Не те разбирам,го сакаш ли,не го сакаш,па му ја местиш другарка ти,ова е стварно лудост.
    Веднаш бегај од таков човек,мани му што можеш поголем игнор,заборави го и не се врти назад.Вака те третира само како кучка.Извини али мене ова не ми е нормално.

5. meganfox23

meganfox23 Активен член

Се зачлени на:
    11 ноември 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Јас па тебе ти се чудам,не него..Нели самата знаеш дека ти му служиш само за повремено орално задоволување? Дали тебе ова ти личи на нешто друго и нормално?Мене искрено не.
    Не те разбирам,го сакаш ли,не го сакаш,па му ја местиш другарка ти,ова е стварно лудост.
    Веднаш бегај од таков човек,мани му што можеш поголем игнор,заборави го и не се врти назад.Вака те третира само како кучка.Извини али мене ова не ми е нормално.[/quote]

Ma ne go sakam uopste samo onaka da si potpolnam vreme ko nemam so da praam .. ko kje mi se javese da se vidime ako mi bese dosadno togas prifakjav da izlezam .. od pocetokot se poinaku pocna jas sakam drug so ne sum pojke zaedno posto taka nalagaat situaciite i vielam daj ke se zabavuvam ovoj mi bese dalecen drugar i bevme sobrani ednas i se smuvavme posto e presimpaticen ima nekoja harizma vo nego .. i se zagrea toj a jas tus mi zvonese non stop mi pisese ama poso mene ne me interesirase uopste ne se zamarav ..sea ako epten nemav so da praam ke izlezevme i posle nekolku glenja to za oralnoto bidna i poso nemav praeno takvo nes aj si vikam neka uziva i jas ke vidam bas kako e cisto od ljubopitnost .. i posle pak mi zvonese pak se gleavme nekogas kje bidni nekogas ne .. i ne mi bese jasen uopste so go vleci da se javuva ko to so bara go nema somene moze da si ja najde koja saka .. a za drugarkami namerno mu praev taka da vidam so kako ke izreagira ..fintata mi bese kako da mu vratam to so se zezase ke te nosam ta ne te nosam malku si poigra ama ne se zamaram so saka neka praj iako bese dogovoreno da si ostanime prijateli ke go trgnam skros mi zvonese denes nekolku pati ne mu krenav i mi pisa poraka ne znaev deka si tolku golema lutka a mi kaza deka ne mi se lutis jas samo ti se javiv da te pozzdravam i da ti posakam ubav den i na kraj miss you .. stvarno ne go razbiram so saka od mene ...
    [mod-kirilica:10s799sl][/mod-kirilica:10s799sl]

6. Mitaa

Mitaa Активен член

Се зачлени на:
    12 ноември 2012
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0

ke mi odgovori li nekoj????? :(

7. mjauuuuuu

mjauuuuuu Истакнат член

Се зачлени на:
    13 октомври 2012
    Пораки:
    129
    Допаѓања:
    65
    прво велиш дека се гледаш со момчето и дека се е ок а после велиш дека те видел со другарка ти и дека не ти напраил муабет дај одлучи се е ок или не

8. zWaTuShKo

zWaTuShKo Активен член

Се зачлени на:
    29 септември 2012
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    10
    pomogne te

Не го уништувај за еден ден тоа што си го градела 2 години со дечко ти.Како што кажа тој е од минатото и тамо треба да остане.Зашто за едно мување дечкоти да го направиш будала ?Се што ти треба можеш кај него да го најдеш.Љубов,прегратка,мување,секс што и да е...Немој да правиш нешто за што подоцна ќе се каеш.Среќно !

9. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    pomogne te

ти како прво запрашајсе дали воопшто го сакаш дечкоти и дали го заслужваш,во 2 годишна врска си и сакаш да се муваш со некој од минатото?псссс смешки тоа што било поминало никогаш не се враќа и никогаш нема да биде како што било така да UZALUD SE NADAS од 2стола на ни еден нема да останеш...

10. Dona-Ares

Dona-Ares Истакнат член

Се зачлени на:
    25 август 2011
    Пораки:
    503
    Допаѓања:
    216
    pomogne te

Нешто што е минато и што завршило,не би завршило доколку е нешто право-затоа сега гледај да не ти заврши и ова па после да се прашуваш каде погрешив!!!

11. bart.simpson

bart.simpson Активен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2012
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    7
    Мене некој да ми каже дали има некој што мисли дека за една врска да се прекине е доволна причина тоа што едниот сакал помалку од другиот???
    Дали е можно за една ваква банална работа да се прекине некоја врска??? - а посебно да им биде убаво на двајцата, без некоја посериозна кавга, толку слични еден на друг по карактер и двајцата да викаат дека тоа е идеалната личност...

12. anooo

anooo Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2012
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    3
    Zdravo de4ki ajde edno mislenje od vas moj drugar t.s se imame ednas muvano me prognuva hahha nz stvarno kako da kazam mngou mi se dopagase ama pomegu nas imase samo edno muvanje a potoa od vreme na vreme se gledavme ama sepak toa bese onaka drugarsko gledanje a koa i da go vidam imam nekoi 4udni 4ustvava vo posledno vreme go odbivam kade i da me vikne i vecerva se sluci najglupata rabota sto moze da se desi mi se javi i mi rece vo slucaj ako nekoj na mojot tel se javi da kazam deka pomegu nego i mene nemalo nis rekov ok i se iznasmeav ne znaev kako da reagiram pa potoa prativ sms a toj mi se javi i mi kaza deka predhotdniot den koga jas sum mu pisala sms toj bil so devojka pa taa bila ljubomorna i kako na demek ke se javela kaj mene stv ne svakam moze da kaze deka sme samo kolegi od fax a ne da dava broevi na dr od mene koga megu nas nisto ne ni postoelo ajde vase mislenje da cujam
    [mod-kirilica:2wf2dpzr][/mod-kirilica:2wf2dpzr]

13. gooogle

gooogle Активен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Zdravo decki mi treba vase mislenje (ako ima nekoj raspolozen da vrati :) ), kje gledam da bidam kratka. Znaci vaka... ima eden ''drugar'' so koj praevevme muabet na fb sve dur ne se muvavme.Posle toa se vidovme nekolku pati vo disko (ke se pozdravese so mene onaka drugarski i si zaminuvase po 30 min). Vo sabotata mi pisa da se vidime i jas normalno izlegov, ostanavme 2 saati sami i posle zaminavme vo disko ama tamu pred drustvoto negovo se pravese ko da ne me poznava... sto mislite treba da prezemam nesto i onaka izgleda ko da trcam po nego ili da ostavam na nego? :?:
    [mod-kirilica:2nujf6iu][/mod-kirilica:2nujf6iu]

14. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341

Реши се дали сакаш дечко за ,,озбилно,, или мувач. Ако сакаш дечко кажи му дека сакаш врска а не да ти биде мувач. Ако оставиш на него ќе си прави како него му одговара т.е игнорира и бара по потреба. А ако сакаш мувач терај и понатаму како до сега зашто очогледно дека тој тоа го прави (да му бидеш мувачица).

15. NoellePage

NoellePage Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    910
    Допаѓања:
    1.767
    Очигледно си бара пополнување време.Прашај го дали сака нешто повеќе, а ако не среќен му пат и мирно море. Оти очигледно си бара некоја занимација, а далеку од тоа дека му е сериозна според горе наведеново. Сепак пробај ако ти се допаѓа, нема што да изгубиш

16. gooogle

gooogle Активен член

Се зачлени на:
    15 ноември 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    Vi blagodaram, za toa ke mi treba malku poveke hrabrost ama sepak kje probam da go prasam :D

17. mimitka

mimitka Активен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2012
    Пораки:
    77
    Допаѓања:
    3
    izvinete za latinica od mob sum.imam eden poinakov problem porano luduvavav gluposti praev so maski sve .i sea suim mn mirna i smeneta duri i ne iskacam ama minatoto me tone.sto da praam mi ide da umram radi toa neam spokoj,nekako loso se osekjam ,osekjam nekoja dusevna rana koja mn pece :worried: sum slusnala i muabeti losii kako da se spravam so seto toa kako da reagiram???poluduvam

18. homealone

homealone Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    1.286
    Допаѓања:
    361
    остави ги муабетите зад тебе заено со минатото и двозволи им на луѓето да те запознаат во ново светло и ќе сватат дека си се промнила и нема повеќе да зборат едносавно прави се дека ништо не си слушнала

19. LoveTheWayYouLie

LoveTheWayYouLie Истакнат член

Се зачлени на:
    21 јуни 2011
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    11
    Здраво девојки...да скратеме и веднаш ке ви кажам што е проблемот :)
    Значи имам другарка со која сум веке 4 години,а исто така имам и дечко со кој сум 2 години..Па сега проблемот е што кога ке му речам на дечко ми ке идам кај другарка на кафе тој се лути пошо повеке време сум била со неа наместо со него а јас навистина се трудам да го распределам времето најрамноправно но не успевам па секогаш некој се лути(другарка или дечкото)...Истото е и со другарката кога ке и речам ај ке одам кај дечко ми таа почиња со:Пак ли со него,аман више од него нели ти е досаден,Што ке правите,и плус тоа вчера кога седевме со другарката кај мене тој дојде неочекувано и го слушна тоа што го кажа за него (другарката) и се налути.И сега го барам на моб не се јавува добив порака од него кој беше:Нека ти биди таа дечко сега... бев кај него дома отвори братучед му демек бил испаднат и така....Нешто што мразам у животот е да бирам меѓу две работи ама во моментот немам идеа како го решам проблемот со двајцата... :)

20. TeonaTeona

TeonaTeona Активен член

Се зачлени на:
    16 ноември 2012
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    heloo curki.. ja sum nova na forumov....pa heloo na site..

:)