Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    па и сама кажа дека не Чуствувас нисто за тоа дете :!: а засто да прифатис врска нема засто.
    животот си оди понатака едноставно кажи не.
    а за другото дете па нели ке бидете пријатели,пробај и него да не го сакас како сто сега го сакас,туку само како другар..
    а за деЧко сигурно ке има некој кој ке го сакас и ке те сака,не се привајка туку така врска а не го сакас...поз

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    587
    Допаѓања:
    3.628
    Прочитај го ова болдираново. Па ти сама си даваш одговор што да правиш.
    А затоа што побара и туѓо мислење, јас не би почнала ништо со тоа дете.
    Сама кажуваш дека не чувствуваш ама баш ништо кон него, а според мене чувствата се најбитни.
    Зашто тогаш да прифатиш да бидеш во врска со него?! За мене тоа би било само измачување...

На rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr му/ѝ се допаѓа ова.
  3. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    премногу се замараш бившиот си требала бивши да го оставиш,нема што да се замараш сега со кој оди тој и не треба да те интересира пак си пробала со него не оди искрено детето нема повеќе никаков интерес за тебе или прави све со сила или ради реда прифатија реалноста и продолжиси понатаму па тој не е крив што ти не си фатила после него дечко и не си била со никој мислам дека премногу напињаш и без потреба се враќаш во минатотот и се замараш кога паг гледаш дека не оди...

На esperansa777 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. fuel

fuel Активен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2012
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    2
    Дали постапив правилно?

Вака,ние бевме 1 месец во врска и во сабота кога требаше да се договориме на фејсбук за излегување,тој ми напиша огромна порака во која пишуваше дека неможе да биде со мене,затоа што не ме сака,и дека воопшто ни на крај памет не му било дека ке бидеме во врска.Ми рече дека не сака да ми дава лажна надеж..јас на тоа одговорив знаев ..затоа што претчувствував иако навистина многу ми се допаѓаше..и тој ми рече дека му е многу жал што вака испаднало и дека не е до него и ми прати тоа смајли што плаче..Јас многу се изнервирав ..но што е тоа е. И после 2 часа излеговме со другарките и кога оддеднаш тој се појави пред мене и со раширени раце така ми се насмеа и тргна накај мене..а јас ладно си продолжив како да не го приметив.. и потоа застанавме со другарките затоа што на нив им беше смешно тоа..а тој сеуште стоеше свртен накај мене.
    Дали мислите дека добро направив..што го поминав и се однесував како да сме странци??Од една страна сеуште ми е во глава таа негова жална насмевка..и ми стана криво? Но,од друга страна тој можеше во живо да ми раскине а не на фејсбук! тоа ме многу повреди.
    Што мислите дека треба да направам следно?

5. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    хм а да не се зезал за тоа :!: или не би требало да се зеза за тоа,знам..најдобро ти знаес за сто те зеза највеке он....
    инаце па нормално дека ако ти раскине нема да имас нисто повеке со него,не ке игра он со тебе секогас...веке и готово е мегу вас,освен ако не направил таква глупава сала за вас... :fubar: не би требало да е игра...
    а инаце како сто писав само ладно стом така направил :worried:

6. lea26

lea26 Активен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    0
    еве утре две недели и уште го нема , така да повеке ке се правам како да не постои
    ако тој не ме бара мене, не го барам ни јас него
    фала многу

позз

7. rakce69

rakce69 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    231
    Добро имала некоја од вас дечко кој размислувал за вашите минати врски, како било што било? Ама да размислува сериозно, извесен период да го мачи тој проблем?
    Пошто ја неможам на крај да искочам со мојов. Ја сум спомнала нешто во стилот на неможеш ти тоа да го направиш, и сега он тупел мозок неможел да спие, размислува кој бил тој што можел тоа да го направи? какви биле моите бивши и врски..... Не ми се верува! Или он е мрднат или он, нема трето!

8. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Искрено на игнор стави све тоа. И не му давај мн извештаи за твои минати врска. Тоа е твое МИНАТО . крај. Свршено завршено време.
    Дај му го до знаење тоа. И на игнор сите тие негови прашања и сл. Не се замарај , не вреди. Битно не му вади на виделина раб кои може да ти ги плеска у фаца. Го искркрав тоа.
    Послушај ме ако можеш :)

9. rakce69

rakce69 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 септември 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    231
    Не е ни спомнато ни споделено, уште на почеток му дадов до знаење да не го пика носот кај што не му е место, а и јас мојот ќе си го држам кај што треба. Супер е се, ама претерува лелееее ...
    Ме излудува на моменти, кога ќе почне, нема крај! Значи поентата е што мисли дека бившите мои биле подобри од него во се! Во прашање е недостаток на самодоверба, која што пробувам да ја опраам и да му покажам и докажам некои раб кои би му помогнале, ама не бре. Нит се води нит се тера.

10. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Чим така не се нервирај и не се откажувај . Работи на негова самодоверба . И ке успееш без гајле :)

На rakce69 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Miss.M5

Miss.M5 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 декември 2011
    Пораки:
    102
    Допаѓања:
    85
    морав уште еднаш да прашам
    Ашто кога ова трае со години? Само се врти во круг и ниш др.
    Колку време најмн би останале во ваква врска?
    И зошто тој останува во ваква врска?!
    прашав и директно и пак нема промена
    почнувам да се заморувааам ....
    се изморив веке ....

12. Bianca.M

Bianca.M Активен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    9
    Значи вака пред едно 6 месеци се мувавме само ама поради туѓи мислење за разлика во години..дека е 5 години постар од мене ја го откачиви го блокнав на фб,испаднав ужасна личност..А беше добар со мене,убав,мил ама ете јас кретен најголем..Шо ќе каже мајка ми брат ми..И сеа почна да ми фали и го одблоканв и го адднав и сеа денес ми лајкна нешто ама многу ме израдува..тоа е се радувам на мали работи..Иначе он беше во врска ко се смува со мене па и до некаде тоа беше причината што така напраив..И после неколку дена раскина со неа,сеа нема девојка и сакам утре да се видам со него ама незнам како да напраам..да ми пише!

13. EleMental

EleMental Популарен член

Се зачлени на:
    16 мај 2011
    Пораки:
    753
    Допаѓања:
    4.243
    И сега ти како ужасен карактер и кретен најголем, за да покажеш трошка зрелост после резилот што си го откачила на таков начин поради туѓи перцепции, треба фино лепо прва да му пишеш нешто.

Искрено, самиот начин на размислување после тоа како си се испонашала и тој сега пак да те брка е шокантен. Сваќам дека си тек 18 години ама размисли малце, кај ти е основниот осет?

Или и покрај твоите грешки, тоа сеуште ти е под честа?

Кажи фала што воопшто те прифатил назад, треба да има доста ниски стандарди за однесување кај женско штом истрпел шо истрпел и пак ти обрнува внимание макар со лајкови.

Ај сеа ти да го ловиш.

На mili4ka123 му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Bianca.M

Bianca.M Активен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    9
    Да,ама немам лице да му пишам..Ќе си рече оваа ме замара или можда ме мрзи пупу недај боже него си признавам неам гз да му пишам незнам зашо ама срам ми е !

15. WildCherry

WildCherry Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2011
    Пораки:
    1.193
    Допаѓања:
    1.172
    Па ај ние да му пишеме ако не у твое име ??

Реално и искрено : Ако сакаш нешто со него пиши му. Немора од одфма да му се правдаш, види прво на која фрекфенција ке бидете.
    У спортивно само време губеше додека го пишуваше постот овдека ...

Размисли :)

16. Bianca.M

Bianca.M Активен член

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    46
    Допаѓања:
    9
    Ама луѓе лесно е да кажете,ја тука се туфкам дома ама сакам он прв да ми пишееее нели е глуп и не глеа дека се му исполајкнав и дека го чекам жими се утре ќе му купак острилка со порака НЕ ГО ТУПИ.
    Шала на страна незнам шо да праам...сакам да ми пише!

17. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    ракЧе не е несто лосо сто прасувал за твоето минато :!: барем јас така мислам ама ако не помине граница..
    еве и јас и мојов си се прасавме сто било пред да сме заедно и ете онака да си знаеме и двајцата :)
    е сега пак ако тој претерува кажиму дека не го сакас тоа.. да те прасува и прасува :^)

18. cheetah.girl

cheetah.girl Популарен член

Се зачлени на:
    31 октомври 2012
    Пораки:
    1.620
    Допаѓања:
    1.416

Исто и ние си кажавме на почетокот на врската тоа што треба да се каже :)
    И повеќе не се наврајќаме на минатото. Што било таму останува. Било па поминало ;)
    Сега се многу поубави времиња од тогаш :$ :inlove:

19. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.654
    Допаѓања:
    22.355
    На дечко кажување за минати врски, не. Праксата покажала дека тој кој нема да го злоупотреби тоа што си му го кажала, нема ни да те замара со прашања за минатото. Не си се родила ти за тој дечко и тој пред тебе имал живот и ти пред него. Ја лично никогаш не сум прашувала машко за минатото и би се почувствувала навредена доколку тој мене ме праша истото. Дури ни мм, кој сепак е некој за кој треба подобро да се информирам, ама никогаш не сум го прашала за минатото. Видов дека си е совесен, дека си користеше заштита пошо здравјето ко и на мене му е приоритет и такви ствари и тоа ми беше доволно да знам. Само од тој аспект би ме интересирало. А љубовни романчиња раскажување не сум дозволила.

На EleMental и WildCherry им се допаѓа ова.
  20. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    181
    Лепотици ХЕЛП!
    Има дечко од факс со кој што се мувам ЦЕЛА ЕДНА НЕДЕЛА |( . Дечкото е влезен у филм дека ќе се жени со мене...да фин е,добар е,внимателен,згоден анд стаф ама сериозно. Лично се знаме само месец дена...ја уште незнам дали стварно ми се свиѓа он одма срце,бебе,љубов моја,јас за тебе ова јас за тебе она...мислам сериозно. Сеа прашањето е како најбезболно да му објаснам да не ме оптеретува толку затоа што ми станува одбивен. Не е дечкото лудак,не ме бара постојано,не ме замара што како,ама коа е со мене се понаша ко да сме заедно со години и мене тоа не ми се свиѓа. Сеа нели муабетот доаѓа дека јас треба да му објаснам дека не е ок,веќе го напраив тоа али беше од едно влегува од друго излегува и после пола саат па беше муабетот ја за тебе се ќе направам,заедно ќе ја пребродиме твојата несигурност (wtf? :fubar: ).
    Помош!!!