Љубовни проблеми и совети

Discussion in 'Врски' started by bilkata, Dec 4, 2009.

1. hermosa

hermosa Популарен член

молам,се работи за 4 години :o ?девојко,те знаат ли неговите другари,ниеднаш ли не те прошетал во град,не те држел за рака :^) ?за што разговарате најчесто?имаш ли чувство дека те крие?
    ако е тоа што мислам,за секс се работи да :nod:

karma21 likes this.
  2. vw-girl

vw-girl Истакнат член

да да, секако дека ме знаат ме претставил и пред сите од работа и секогаш разговара на тел со другарки и другари и вели еве јас со Женичкава демек седам, ама во последно сака дома и само дома кај него. најчесто разговараме за тоа што сме правеле, ако има некој проблем ми кажува, јас исто. јас го напнувам ајде да излезиме ако не излезиме ке ти се лутам и тој како за инат да не сака

3. vw-girl

vw-girl Истакнат член

:( :( сега 1000000000 мисли ми се вртат низ глава, а колку го сакам само

4. Ketrin.Moon

Ketrin.Moon Популарен член

јас мислам нема ништо може е периодично па дома си седите ,според однесувањето ќе си сфатиш се 4 години не се малку да ги фрлиш така лесно во канта
    не се плаши толку
    барај во блиска идина да прошетате заедно

vw-girl likes this.
  5. vw-girl

vw-girl Истакнат член

не напишав во постовите, но пред 1 недела беше и исто се расправав и секој ден се расправам до душа :| , ми вика шо цело време нешто за прекинување ми вртиш? и јас му викам искрено кажими мислиш дека можеме да тераме вака само домати? и тој ми рече ДА, ми се обрати буквално вака, кукло ако сакав друга немаше да сум до тебе, туку сега ќе бев со таа што сакам да сум, јас сум ако ти одговарам ако не кажи па тогаш ке прекиниме. :|

6. Miss.M5

Miss.M5 Истакнат член

И јас помислив 4г не се малку ама гледам имаш 20г што значи мала си влегла во врска, ништо чудно тој намерно да го прави ова за да ти му раскинеш нему. :|

7. Ketrin.Moon

еве јас ќе бидам позитивна и ќе кажам ако не сака да биде со тебе ништо нема да го задржи, ми се чини дека е океј дечкото
    ти само потруди се да бидеш по позитивна ведра расположена и дај боже ќе си траете :)
    избегнувај да се караш за ситници

vw-girl likes this.
  8. vw-girl

vw-girl Истакнат член

а зошто тој не би ми раскинал? или би ме трпел константно со хистерични однесување.? :|

9. Miss.M5

Miss.M5 Истакнат член

За да си биде чист, ако раскинете вината ке падне на тебе(ова е најлошото можно сценарио)
    Еве и јас да бидам попозитивна пробај смени тактика ако сакаш да излегувате повеке (сепак имаш 20г и не треба да се затвориш дома се слагам со тебе за ова) не ја доведувај работата пред свршен чин туку пробај да го вртиш околу малото прсте дотерај се, трепкај со очињата... ;) ме свакаш нели? пробај со фино да дознаеш зошто не сака да излегувате. :)

vw-girl and bojanalove like this.
  10. hermosa

hermosa Популарен член

не си ти виновна,туку тој глуми голем фраер.секако нема да ти признае ако има друга,нели?отвори си ги очите,ти спомнал и раскинување.во секој случај реагира како да му речеш раскинуваме :geek: воопшто не е добро тоа.а ако не сака да излезете,гарант крие нешто.ако се работи за финански проблеми го разбирам тоа,но дали е тоа причината :?:

vw-girl likes this.
  11. bojanalove

bojanalove Истакнат член

Epa vaka... go sakam vekje 2 godini, a toj mene ne.. prvat se muvavme pred 2 godini i go zasakav ushe togas, a posleden pat se muvavme pred 9 meseci... i otogash se nemame slushnato nitu pak videno.. rabotata e shto toj e od drug grad i jas mnogu retko uspevam da goo vidam, a tolku mnogu posakuvam... i taman koga ni beshe najubavo koga mislev deka kje me prasha za vrska, edna glupacha se ni rasipa, go lazeshe mu praeshe filmovi za mene i se unishti...on vo megjuvreme si smeni 100 devojki a jas ne mozham da pomislam na drug zatoa shto go sakam nego i mnogu sum ochajna ne znam shto da pravam.. kako da mu se doblizham, kako da go osvojam.. ve molam kazhete nekoe reshenie.. :D

12. Sanni.5

Sanni.5 Истакнат член

Ве молам за совет..

Значи вака со него се запознав пред 1 год. Тогаш не чувствував ништо за него но пред неколку месеци беше во врска со една што многу ме нервира.. Сега знам дека многу ми се свиѓа ама немам храброст да му кажам. И он е сингл сега. Како што кажав во насловот ми треба совет.. Кажеме ми како да постапам..
    Позз :*

13. vw-girl

vw-girl Истакнат член

па јас и му реков сакам да раскинеме и го прашав тој што мисли, и тој тогаш пресече и ми кажа. :|
    леле што ли се случува?

14. hermosa

hermosa Популарен член

тоа е,сака да раскинете.не му го крши филмот и батали го 8) .белки нема да дозволиш на тоа да остане,да се среќавате само за секс :^) ?
    и да ти даде и да не ти даде објаснување,таа е ситуацијата.или има друга или си му здосадила.знаеш дека машките не се емотивни како нас.

Miss.M5 likes this.
  15. NeverSayNeverJ

NeverSayNeverJ Активен член

Како да му раскинете на дечкото во врска а да не го повредите .. Проблемот е во него а неможе девојчето несака да му каже дека е поради него се плаши од тоа што да му рече кога ке ја праша зошто .. Што да и речам ??

16. something

something Истакнат член

vw-girl
    Јас не сметам дека сака да ти се скара :!: туку дека многу го напнуваш, не му даваш да диши - мисли вака: ако сака да те изневери секако ќе те изневири, ти дали проверуваш или не нема врска може да биде било кое девојче на кое не му ставил лајк или слично ... можеби таков му е периодот и едноставно не му се испаѓа(наговори го ама не го притискај) и чим не сакаш да дојде до раскинување не го ни спомнувај тоа и не ја прави понапната ситуацијата.

vw-girl and Ketrin.Moon like this.
  17. Ketrin.Moon

vw-girl

something
    - така

мислам дека треба малку попозитивно искулирај малку мислам дека ќе се средите

vw-girl likes this.
  18. eye

eye Истакнат член

so dechko mi sme zaedno edno 3ri meseci i minatiot vikend eden negov drugar mi kaza deka toj ne me saka i deka e so mene samo za da ima nekoja do nego(za redoven seks) jas razgovarav so nego veli deka toa ne e tochno
    a jas veke neznam shto da mislam,ako e toa taka zoshto togash ponekogash ispagjame onaka na kafe, se shetame a od seks ni S....

19. LoveIsAllAround

LoveIsAllAround Истакнат член

Најверојатно тој “другарот„ има нешто против вас и вашата врска,па гледа дека сте кратко време заедно и гледа како да ви ја размрда врската.Не му обрнувај внимание и верувај му на својот дечко, но секако ако и тој ти дава причини за сомнеж разговарај со него и кажи му се што ти лежи на срце.Само ти можеш да видиш дали тоа што го кажува тој е вистина.

20. eye

eye Истакнат член

vchera tolku se iznervirav shto mu raskinav preku poraka i dopolnitelni 12 chasa se kaev za postapkata denes razgovaravme i edno trieset pati go prashav dali saka da e so mene i veli deka saka i deka site okolu nas jadat gomna za da ne skaraat... vekje ne sum pametna sama da ja razgranicham situacijata a dopolnitelno mi vleva somnez i toa shto izminatava nedela se gledavme mnogu retko :^)
    [mod-kirilica:19t4pwd8][/mod-kirilica:19t4pwd8]