Pа и ти да си била на негово место нема да му вериваас многу. разговарај со него и објаснитиси на сто ке бидеете,јас го разбирам него измеверен е,ама и затворена да седис дома не и тоа некоја работа..
Ме интересира што можи да значи кога тој ке ја види бивша му, значи почнува да затреперува и го полива цела нервоза и тогаш мене ми се развикува дека јас сум го лажела и сл. а тоа нема врска, го осетив одма по погледот само..? Треба да преземам нешто?
дали има некој со доволно трпение да ме ислуша и да ме советува во лп(нека пише) зашо станав провидна(скоро се идентификував)а несакам да знаат сите околу мене што ми се случува.во невоља сум
Ако така се понаша секогаш кога ќе ја види и ако имаат имано подолга врска ништо чудно сеуште да осеќа нешто кон неа. Треба да направиш муабет и да го прашаш зошто е така и кажи му дека ти смета и те тера да се сомневаш во него
И јас после долга врска бев исто како случајот што го опишуваш,и му имав ставено до знаење на мојот тогашен дечко сегашен маж дека туку така некои работи не се забораваат,зошто и беше врска од 4 год со заеднички одмори и се заедничко,така да тој ме свати ми даде огромна подршка и со тек на времето кога и да го видов бившиот ми беше како и сите луѓе по улица,така ми е и ден денеска,буквално како странец да минува низ мене,ама првите неколку месеци не да треперев бегав одма од местото каде што беше тој зошто толку не можев да го гледам
Мене лично тоа ми се нема случено но зависи од кои причини е тоа ако е од здраствени оправдано е во секој случај
Очекувај уште едно неверство... Или пак и ти го изневери, кеиф една вечер, а исто ке го заболи како и на тебе и завршена работа
vaka sakam eden mal sovet od vas...Vo brak stapiv pred 2 nedeli so momce koe idev 3godini.No dodeka bevme vo vrska mene mi se zasviga eden tip sto me vozi ( taksist ) e do rabota i nazad...Tipot e zenet i ima 2 deca..No se gleda so poveke vo isto vreme i zenamu znae za toa.Pocnavme da se gledame..se pocna samo so baknez no posle toa imase i oralen sex...mn mi e grdo da ne doznae maz mi..Jas ne veruvam deka ke doznae no sepak se plasam.. ( ve molam za sovet so da pravam ? da prodolzam li ili ne?? [mod-kirilica:2icbotgo][/mod-kirilica:2icbotgo]
А што сакаш ние да те посоветуваме во врска со тоа? Или да те пофалиме? Не сакам да те навредам, но морам да те прашам каде ти е паметот????? 2 недели во брак и си почнала со неверства... А и на тој ако жена му знае дека тој излегува со други, па што мора и ти да бидеш како сите тие други кои немаат ништо попаметно освен да се плеткаат со туѓи мажи, а притоа и имајќи си свои. Јас би сакала маж ти да дознае па тогаш оди си кај твојот таксист. Не ми е јасно бе луѓе зошто незнаете да го чувате и цените она што веќе го имате? Срамота!!!
А да те прашам јас тебе нешто,дали имаш ти некаков принцип и морал во животот?2недели во брак,го изневерваш мажот ти со некој си женет таксис страмно и бедно одвратно и за гадење, и бараш совет?тебе господ неможи да ти помогни а не ние
Е ако де, продолжи си, па можеш да си фатиш и сифилис, гонореја, полни вошки, хепатит, сида.... Единствено греота е што тие срања можеш да му ги пренесеш на маж ти. Ама од друга страна, не ми се верува дека он за 3 години не те запознал каква си расипана и како дозволил да го бакнуваш со таква валкана усна. Па и пред Господ си се венчала со него Ауу па ти многу голема си била, 20 години и брак уште, или измислуваш само. Спојлер p.s. и не е војна туку е воена болница
вака сеа: го чекав погодниот момент за да си најдам девојка за цел живот и дојде тоа. Отсекогаш сакав да си најдам една и единствена девојка во мојот живот, а и девојката да нема дечко до сега јас да сум и прв.. и да не ги мењам ко чорапи како некои други.И во врска сум 2 месеци и оди супер, некни кога се скаравме сериозно а за глупа работа тогаш сфатив дека навистина неможам да поднесам да живеам без неа, морате да ме сфатите овде сериозно бидејки сум заслепен од оваа љубов.Она несвесно со нервоза ми рече да одмораме неколко дена да не се видуваме ниту пак да си пишеме , како да не било ништо можеби ке било подобро.. ја молев пола саат да не прави вака бидејки нема да можам да поднесам и некако се смиривме.И после тоа смирување 1 ден не се видовме, а кога се видовме синоќа повторно навистина ми рече после дека сфатила оти не треба да постапи вака и рече дека многу згрешила.Е сега, јас навистина сакам засекогаш да бидам со неа, до крајот на животот, сега сигурно ви е смешно , а можеби и јас не сфајкам бидејки сум да речеме уште дете.. којзнае што ке ме чека уште во иднина, али за сега цврсто стојам зад тоа дека сакам цел живот да сум со нејзе. И сакам да ве прашам да видам што ке ми кажете: ДАЛИ НАВИСТИНА МОЖЕ ДА ОСТАНЕМЕ ЗАСЕКОГАШ ЗАЕДНИ ДОКОЛКУ СЕ САКАМЕ ИСКРЕНО? ДАЛИ ПОСТОИ ВАКВА ЉУБОВ, ДАЛИ ЗНАЕТЕ НЕКОЈ ШТО ИМАТ ОСТАНАТО ЗАСЕКОГАШ? Поздрав и фала однапред.
Таа те треснала така леко, мислам дека овде нема љубов од нејна страна... Жал ми е што неможеш да си ја оствариш целта и дека ти ја има расипано таа на тој начин, но тешка работа... Ако уште во 2риот месец сте се скарале до толку, мислам дека си и оладил и готово... Велиш си дете, колку години си ? Ако си под 15-16, те молам не се замарај со женски, камо ли пак вечни врски Сериозно, тогаш ни девојките незнаат што прават за да можеш за некоја емоционално да се врзаш.. Има многу случаеви кога дечко и девојка се прв еден на друг и така остануваат вечно... Но тоа е сосема случајно и многу ретко, ако се тераш на тоа нема да ти се деси.
Секој со своето мислење ... Јас би ти одговорила и на двете прашања со ист одговор - ДА! Не е важно колку години имаш, ниту пак што се ќе ти донесе животот, а уште помалку важно е уште колку љубови ќе ти го заробат срцето. Она што е важно, е да веруваш во љубовта. Твојата сегашна љубов е твојата сегашна девојка и се додека размислуваш дека таа е таа и тоа е тоа, ти ќе ги уживаш сите благодети кои ги носи љубовта. Ќе има и препреки и порази и болка, но само човек кој безрезервно го сака оној кој е крај него, живее. Уживај во секоја твоја љубов, сегашна, идна ... или можеби една и единствена, којзнае.