ее јас си напрајв вака и еве уште си одиме и преубаво ни е..а пред тоа и се скара на девојката за мене со која имаше врска од 7 месеци што не е за потценување...
А зошто не му предложиш да искочите од кола и да шетнете во природа ? Немора да е негде кај што идат сите.. навечер , си земете нешто за пиење и се заебавате Пуштете музика и така потпивнати играјте
Ништо од мојот план! Денеска пак, ми рече дека имал работа во село, и не сме можеле да се видиме! Па не сме видени 8 дена....! Планирам да му раскинам!.......
abe zosto da mu raskines poleka cekaj prvo razgovaraj so nego za se sto se slucuva dokolku go sakas toa e najdobro dvajcata obbidetese da gi resite problemite mozebi se ke bidi ok i ke bidite srekni ..... i toa ti go posakuvam da si srekna pozz
Без разлика дали ти е другарка или не, не се мешај во врска, сигурно несакаш кога ќе бидеш ти во врска да ти се мешаат. Ако дечкото сака да е со тебе, макар и за забава, нека ја остави па прајте што ќе правите. Некој убаво ти кажа не го прави тоа што не сакаш да ти го прават. Тркалото се врти.
Тој за сите има време, за роднини и за другари, само за мене нема време! Чим нема време, тоа значи дека не ме ни сака! Јас му реков од кога ја почнавме врската, дека не сум тип на личност што е љубоморна, и што не дава слобода! Ама некои работи, премногу се злоупотребуваат!...............
epa sega ako e taka i ako go zloupotrebuva toa sto si dobra i sto se mu dozvoluvas..... no sepak razgovraja kazi mu deka se custvuvas osamena deka ne se custvuvas dovolno sakana od negova strana deka sakas da bides so nego prasaj go dali mu znacis dali i toj saka da e so tebe i obidetese niz razgovor da gi podobrite tie raboti objasnimu kolku ti znaci i koluku mn sakas da si sonego i deka ako sakas so nekoj da bides sekogas ima vreme ... moj sovet razgovaraj pred da doneses bilo kakva odlukaa
Да, ама како и секогаш тој се ваѓа на тоа, ама јас те сакам многу тебе, ти си мојата душичка, ова, она....зошто се однесуваш така со мене, јас тебе те сакам......! Стварно незнам што му е финтата????????????????????????
nemoj da se nerviras samo kazu mu da ti pokazi nekako deka te saka a ne samo na zbor deka te saka neka ti pokazi deka te saka i deka saka da e so tebe.. ako ne neka bide iskren ednas i neka ti kazi sto misli za da ne se izmacuvas ...
Се согласувам. Ако тој навистина ТЕБЕ те сака тогаш самиот ќе раскине со неа, нема да има потреба ти да се мешаш и ТИ да испаднеш кривецот и негативниот лик во целава ситуација. Ако тој навистина те сака и заслужува тогаш нема да има никаков пробелм самиот да си стави крај на таа врска.
Без разлика дали ти е другарка или не, не се мешај во врска, сигурно несакаш кога ќе бидеш ти во врска да ти се мешаат. Ако дечкото сака да е со тебе, макар и за забава, нека ја остави па прајте што ќе правите. Некој убаво ти кажа не го прави тоа што не сакаш да ти го прават. Тркалото се врти.[/quote] Овој има 2 годишна врска а можеби и подолга... Кога јас бев со него првиот пат, он имаше раскинато со неа затоа што не се согласувале најдобро и девојкава била многу посесивна итн... Јас доколку он не беше сингл немаше да бидам со него затоа што и самата имам искусено колку е глупаво кога некој ти се меша у врска... Но сега не знам дали поради инает или нешто друго е во прашање сакам пак да го имам. Јас и онаа неговата сме тотално различни. Мене не ми смета да имаме поголема слобода а не да сме постојано заедно, а таа го загушува му се јавува сто пати на ден, да дури и кога он беше со мене. Она не знаеше за нас макар што се сомневаше но никогаш не дозна. Тоа си беше наша мала слатка тајна за која не знае никој освен ние двајца. А сега не знам како им е. Пред сите глумат среќно заљубени но знам дека не е така... Да си ја пробам среќата со него или да видам колку ќе трае оваа нивна ‘‘љубов‘‘ ?
Значи таа штом не знаела за вас, не ви ја расипала врската таа намерно. И ако е навистина така како што викаш дека не се сакаат, само глумат, тогаш брзо ќе им се здосади од таа глума и ќе раскинат, а ако тој те сака навистина тебе, ќе ти се врати. СЕКОГАШ се врти кругот, сакале или нејќеле.
Јас не реков дека таа ни ја расипа врската... Всушност ние и немавме врска... Нашето беше чисто од забава... Таа го молеше да се смират а јас знаев за тоа затоа што тој самиот ми покажа нејзини пораки што беше многу фер од негова страна... Јас мислам дека сепак сама сум крива затоа што му дозволив да и се врати... Во тој момент мене ми беше сеедно и не сакав да е несреќен со мене или пак да се преколнува себе си зата што не и се вратил... Одев на варијанта СЕ ШТО Е МОЕ ПАК ЌЕ СИ Е МОЕ... А тие Многу пати имаа раскинувано и пак се смируваа... Ова нивново мене повеќе ми личи да потреба да се заедно нешто како навика отколку вистинска љубов... Поради тоа се плашам дека без некој посебен повод нема да раскинат... Мала инцијатива не ќе да е на одмет ?
Јас секогаш сум била со тоа дека што е твое само ќе си дојде, но ако тебе тоа те направи среќна тогаш па зашто да не. Ако подобро размислиме, па се бориш за љубов а знаеме дека во љубовта и во војната се е дозволено Ако си сигурна дека тоа го сакаш, само напред. Имаш потполна моја подржка, а верувам и од другите форумџики. Ајде па да ни кажеш што се случува понатаму, па и да славиме за вас двајца
Благодарам за поддршката... Јас сепак уште малку би размислила дали ова е вистинската работа за мене... Можеби во меѓувреме работите сами по себе ќе си се средат... или пак ќе се најде некој кој е сингл и вреден да влезеш за него во борба... Зашто сепак по дечко и по автобус не се трча... секогаш доаѓа некој нов и поубав Како и да е ќе бидете известени
Zenski mi treba pomos sovet sto i da bilo....Ke vi raskazam prvo kako se desi sve Vcera decko mi me vikna za na slava kaj eden drugar i ja mu rekov ne idam dosadno ke mi bidi site maski i ok toj.Posle ve4erta mi se javuva edna(ne znam kako da ja narecam sega) od sk i taa na gosti i mi vika ej sobrani sme vamu drustvo i ja i sestrami(a ja znam sestrae se druzevme) i ja rekov ok ke dojdam i pojdov i sve ok ubo si pominavme malce se podkaravme so deckomi ama ok bese sve si zaminaf ja mi se javi posle zborevme ama normalno ne befme ni luti nisto.Sabajleto prajvme muabet prvin i pak normalno se dogovaravme za ve4erva za izlaganje.I posle 10-15 min pak mu se prejaviv i toj me zafati nesto za to oti prvin nemu su mu rekla deka ne ida a posle su dosla demek go rugale drugarive ne me nosel mene,i se iskaravme gadno i posle na msn go naogam mu vika vaka i vaka aj da izlezime ve4er da zbornime i toj mi vika ne izlagame ni ve4er ne utre cela nedela do ponedelnik i ja mu vika planiras da mi raskinis i toj mi re4e ne samo ostajmi malce mesto(toa sigurno mu zna4ese daj mi vreme) i ok mu rekov pobarajme koga saks da se vidime ok.Posle gledam toj stanal prijatel na fb so taa skopjankata.i ok si pokutiv.bef izlezena so drugarki i go gledam nego na kafe so nea sestrae i uste eden drugar.ne im napraviv muabet misla podaleku bea si pominav si zaminaf.Sega ve4erva na fb bese priklu4en ama ne mu pisuvav i odkako se ikslu4i vlegov na fb od kaj nego(go znam pass i toj go znae mojot)i go vidov razgovor so nea se dogovara da i zavrsit toj edna usluga t.e rabota i nakraj i pisal toj mi dolzis baknez i taa mu vratil vred se gledame.... Premnogu mi e tesko....site ke re4it sigruno me iznerviuva raskini mu ama en mozam za ovaa godina sto odevme doziveavme mnogu raboti i kaj nego doma sum bila i sme imale odnosi i sve...i tesko mi e da mu raskinam sega.....