1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Dushica-sk

Dushica-sk Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.925
    Се согласувам со Тренди . Ако сакаш врска биди со овој што сака да бидете заедно , ако не сакаш гледај се повремено и кога сакаш со тој што тоа ти го предложува . Различни предлози , размисли што сакаш ти и според тоа одлучи си :)

2. angelaaaz

angelaaaz Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    abe znaete kako jas sakam nesto poseriozno..i zatoa sakam da se probam so noviov..posto e mn poseriozen i namerite ni se i na dvajcata isti..da bidime zaedno..za razlika od drugiov koj sto mi ima otvoreno kazano deka nemozi da bidime vo vrska ...ne sakal obvrski i toa e se...

3. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.600
    Епа ете одговор на прашањето. Почекај го дечкото од Италија, под услов да расчистил со бившата, и со среќа. ;)

4. Dushica-sk

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.925
    Знаеш што се вика за бившите? Дека се како книга која е веќе прочитана и и јас знаеш крајот .. Ако сакаш нешто посериозно , биди со новиов .. одкај знаеш како ќе ти биде ? Може ти се погоди дечкото , не те кошта ништо ;)

5. angelaaaz

angelaaaz Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0

Ama toj vejke rascisti so nea...i sega pon si idi i ke se vidime itn..
    fala ;)

6. angelaaaz

angelaaaz Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    Da taka e samo sto taa premnogu go saka i nema sansi tolku brzo da se otkazi od nego bidejki mn dobro znae deka toj i se skara samo za da bidi so mene...:D se nadevam ke mi se pogodi....:)

7. angelaaaz

angelaaaz Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    i zaboraviv da spomnam deka toj,bivsata negova,drugarkite nejzini i drugarite negovi ke odat na odmor zaedno....ne znam sto da pravam:worried: :worried:

8. angelaaaz

angelaaaz Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    i zaboraviv da spomnam deka toj,bivsata negova,drugarkite nejzini i drugarite negovi ke odat na odmor zaedno....ne znam sto da pravam:worried: :worried:

9. Little-one

Little-one Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    79
    Девојки јас денес разговарав со него... Се се случи некако ненадејно... Јас ги чекав другарките за кафе но тие доцнеа, а во меѓувреме помина он. Застана да се поздрави и како секогаш почнавме да се задеваме еден со друг... Толку многу се бевме замуабетиле што не ни забележав дека другарки ми ми пратиле порака дека седнале на кафе у еден кафиќ што е малку подалеку од другите... Он испадна кавалер и се понуди да ме испрати до таму за да не одам сама...Почнавме да се присетуваме колку ни беше убаво заедно и на сите убави моменти... Едноставно ме фати некоја носталгија ;( и токму кога поминувавме покрај местото на кое толку многу се среќававме он ненадејно се сврти и ме бакна... :o Не знаев како да реагирам но сепак му се препуштив на моментот :$ Останавме некое време заедно... Во неговата прегратка се чувствувам најсигурно и најубаво... Но тогаш сфатив дека не е ТОЈ оној кој ми недостига туку напротив мене ми недостига она што го имав со него... Сите изненадувања кој он ми ги приреди, сите прегратки, сите пораки, останувањето на мсн до 5 саат само заради мене иако утредента има школо од сабајле :( :( :( :( Воопшто не се каам за денешниот ден но сепак да му се вратам или...? Please help :* :* :*

10. puflaa

puflaa Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    23
    Девојки ај хелп плиз!
    Значи не сум во врска, последната врска ми беше пред година и пол, и тоа 4 месеци ама не беше ништо посебно, типот ничто не ми значеше. Од тогаш се мувам ама рабoтата е што ништо не чувствувам. Ќе ми се свиѓа некоj, после тоа ќе го смувам и се некако ми е празно, нема хемија, не затреперувам, ништо, а чувствувам дека така е и од другата страна. Не знам како да ви објаснам ко да неам хормони у мене :?:Инаку зборам за мување, не секс. Не знам ако вака продолжам дали ке стигнам некад до таму :worried:

11. malecka.16

malecka.16 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    22
    Девојкии.. во моментов ми треба совет од некој. Премногу ми е потребно тоа :worried: Вака, дечко ми со кој се фативме пред еден месец ( после долги напори :D ) сега е на одмор. Пред да оди така многу се испраќавме, гушкања и све тоа, ама он од кога отиде таму, а веќе 4 дена е таму не ми пиша ништо :worried: . Ни порака ни ништо. Јас сум премногу горда, тоа можеби сте го прочитале и во предходните мои постови и не му пишувам ни јас ништо и така еве веќе 4 дена сме без никаков контакт, а пред тоа секој ден се слушавме по 4-5 пати. И згора на све бидејќи они отидоа само машко друштво јас си помислив секакви работи, дека си нашол некоја за забава и заборавил дека има некоја што чека да и пише. И денес бев излезена со едни другарки и они ме запознаа со нивни другар и незнам како се случи јас и тој се смувавме, симпатичен беше дечкото но кога отидов јас немав таква намера, но потоа ми дојдоа слики од мојот дечко во глава дека можеби сега е со некоја друга и јас се смував со овој :worried: . Дечко ми после се уклучи и на интернет ама ништо, ништо. Не ми пиша ни инбокс, ни на мсн, ни ништо :@ Ни јас ништо не му кажав. Сега малку се чувствувам виновна и треба така да се чувствувам, но тоа го направив во момент на нервоза и очај. Ве молам девојки, што мислите, зошто така наеднаш прекина да ми пишува? Дали ви се слушило ова некогаш? Дали мислите дека си нашол некоја за забава и заборавил на мене? :(

12. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    а не те разбирам зашто не би му пишала прва?не гледам јас тука никаква гордост.отишол на одмор и му пишуваш прва,мене ми е тоа многу нормално,сеедно е кој на кого прв.освен тоа,може и он не пишал намерно да види колку ти фали и слично.пиши прва,ништо нема да се случи и види реакција

13. malecka.16

malecka.16 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јануари 2010
    Пораки:
    294
    Допаѓања:
    22
    Па јас би му пишала,ама јас не ја објаснив убаво ситуацијата |( . Он ми пиша само сабајлето кога стигнаа, и јас му вратив добро само пази да не ме замениш со некоја црногорка :D ама тоа беше се на зафрканција, значи и друг пат сме се зафркавале така. И он после тоа не ми врати ништо и веќе не ми пишува НЕЗНАМ зашто. Не верувам дека е за тоа што му го пишав, ама не гледам ни друга причина. Незнам што се случува, а јас несакам да му пишам пак затоа што веќе му вратив и несакам да изгледа како да го гњавам. Незнамм.. :( :worried:

14. marama

marama Форумски идол

Се зачлени на:
    20 април 2010
    Пораки:
    6.385
    Допаѓања:
    91.007
    Добро вие сте заедно еден месец, така да остај го нека ужива, кога ќе се врати ќе видиш дали има промени кај него. Не му пишувај, ако знаеш кога ќе си дојде само дента пиши му дали стигнал.

15. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    А не сфаќам што е толку страшно ако му пишеш прва, па не е тоа газење на гордоста ако му пишеш прва :^) Прашај го како си, како си поминуваш, интересно ли ти е таму.. А за мувањето не знам што да ти кажам, испаѓа дека ти се плашиш тој да не те изневери таму на одморот, а всушност ти си го изневерила него. :wasntme:

16. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Како бе така ќе оди со бившата на одмор? :^) Па нели она уште го сакала,сигурно ќе направи се што може за да се смири со него додека се на одмор. Ако се фатиш со него, не дозволувај да оди со неа на одмор |(

17. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170

јас мислам дека најубаво ќе биде ангелааз ни да се фати со него ни ништо ..туку да ги остави работите да мируваат па времето ќе покаже..Ако тој сака да биде со тебе сам ќе дојде..не е важно да имаш само дечко,важно е да знаеш каков е тој дечко..А.ако оди тој со бившата на одмор таа 100% ќе сака да ти врати тебе за тоа што ти ја скара нејзе со дечко е...
    така да кругот си се врти ;)

18. angelaaaz

angelaaaz Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    ama toj vika deka sansa nema da se smira...i preku lazen maski profil na fb pisuvav so nea za da doznam sto misli da pravi so bivsiot..i taa rece deka po sekoja cena nema da se smiri i ke go odbegnuva..mn ja povredil..taka da sansa nemalo da mu se smiri i taa..toj uste pomalce:D

19. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.003
    Како и да е тоа е непочитување спрема тебе!
    Јас да сум на твое место, нема да дозволам, ма колку сака нека не се смират.

20. Dushica-sk

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.048
    Допаѓања:
    3.925
    Никогаш не викај никогаш ! Лето , вода , плажа .. можда нема да се смират ама можда нешто ќе направат . Се сложувам со Дарки , тоа е непочитување спрема тебе . Јас не би дала да иде не со бивша , со другарка нема дадам да иде .. Уствари може , преку мене мртва !!! :devil: :D