Ne rekov deka si lesna, interpunkcijata ??? znaci deka se zaprasuvam zosto TI mislis taka?nema veze ne me razbra...vo sekoj slucaj mislam da si prodolzite da kontaktirate po facebook, pa dokolku se ukaze prilika pojdi i zabavuvaj se, pa sama ke si vidis dali ti odgovara toj za vrska ili ne.
Воопшто немој да му се лутиш, свати го срам му е ! И јас не сум појдена кај дечко ми на слава, па ни тој кај мене, а 2 години сме заедно Срамот си го прави своето
Па вака, имам 15 ипол години и досега се немам смувано со никој ниту дечко сум имала. Mислам сум имала многу шанси но некако изгледа сум пребирлива многу ии мислев дека ми е рано за дечко. Сега има еден што и кажал на моја другарка дека ме сакал, мене ми е симпатичен но не сум сигурна што чувствувм за него а воедно ми е и школски... Незнам што да правам, ми е страв дека ако имам несто сонего потоа кога ке раскинеме или билошто како ќе ми биде пошто имаме уште 2 години заедно даа учиме незнам некако многу ми е глупо.. А и незнам што да правам пошто ако има нешто ке ми биде прв дечко/мувач... Ве молам кажете ми што да правам пошто сум многу збунета...Секој совет е добредојден.
Мое најискрено мислење немој со некој од твое одделение. Вие сите сте како едно семејство, другари. Ќе имате прекрасни заеднички моменти. Ако не си сигурна во своите чуства најдобро кажи му дека го сакаш само како другар.
И јас бев во слична ситуација. И да ти кажам не ми беше гајле што дотогаш немав дечко, за разлика од некои мои другарки кои веќе ги имаа по 3-4, а имав многу повеќе шанси од нив. Сакав само да биде некој што ќе го сакам и ќе му верувам. Зависи каква личност гледаш во момчето. Ако мислиш дека ќе се сложувате и ќе ви биде убаво пробај зошто да не. Но ако мислиш дека би раскинале за 2-3 недели тогаш воопшто не пробувај. Тоа што е од твоето одделение нека не ти пречи во нашето училиште има многу такви долги врски и одлично им оди.
Најпрво благодарам за совето Па тој секогаш е добар со мене... Не ни мислев да се фатам со некој ако раскинам за 2-3 недели или само за да имам со кој да се забавувам... Aли многу сум збунета незнам што ми се случува, секогаш знаев што сакам и одлучував многу бргу, но сега како да не сум јас..
Тоа што на 15 години не си имала мувач или дечко,не е ништо страшно. Инаку стекнав впечаток дека поради тоа што дечкото те сакал,и ти би пробала со него. Размисли добро,тоа што имаш некои симпатии кон него не е доволно. Ако навистина немаш некои преголеми чувства кон него,не пробувај. Почекај да се појави некој којшто навистина ќе ти го растрепери срцето
Женски, се смиривме да ви кажам не му се лутам за славата, негов избор бе па али разговаравме и се се среди, фала ви многу сите
остајте дефиниции сега за љубовни проблеми, ако има некој нека си каже ако не друго ке му поолесни на душичката