Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Љубовни проблеми и совети

Дискусија во 'Врски' започната од bilkata, 4 декември 2009.

1. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    Ocajna, а тебе уствари што ти е проблемот сеа? Не те сфаќам.

Многу е едноставно. Ако ти е убаво со новиов, раскини му на стариот и прави што ќе правиш со овој, ако ти е криво, не се гледај со новиот и готово.

2. Ocajna55555

Ocajna55555 Нов член

Се зачлени на:
    21 април 2014
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    0
    Епа овој мој дечко сме во врска една год, сериозна врска и за година ке се земеме, ако го оставам ке бидам сама. А со овој другиов сме само пријатели.

3. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.383
    Допаѓања:
    17.599
    Прашај го да не е настинат нешто, брзо се пренесува.

Епа ич да не те боли тулето, штом за една година ќе се земете да не ти е страв од ништо. Тој другиот што ти е, што си го запознала на улица и те викнал одма кај него на слушање музика, не е опасност за тебе и нека ти служи само за освежување на врската, која и онака ќе биде крунисана со брак. Ама единствениот страв што постои е-да не бил нешто болен оној другиот.

Каков триаголник, ни Бермудски не му е рамен.

На SunshineYo и Tikvice им се допаѓа ова.
  4. MissFortune

MissFortune Истакнат член

Се зачлени на:
    22 декември 2012
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    78

На Dee, De-lovely и FotoLina3 им се допаѓа ова.
  5. Madam-A

Madam-A Популарен член

Се зачлени на:
    10 мај 2013
    Пораки:
    1.603
    Допаѓања:
    8.006
    И? Што помош бараш? Не гледам формулирање на проблемот. Не знаеш ни сама што сакаш и очигледно сметаш дека најдобра варијанта ти е да се гледаш со двајцата. Веројатно што и да ти пишеме ти пак ќе цупкаш исто. Така да гледај си се со двајцата, твој проблем. Не прави драми на форумов. Мисли си дека во сериозна врска такви „пријателства“ се во ред и тоа е тоа. Со тек на време можеби ќе одгатнеш како си требала да постапиш во даденава ситуација. Сега очигледно не согледуваш рационални совети, кога и самата не знаеш да си го дефинираш проблемот.

6. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    Доста тролање.Звучиш ко мало девојче,а ќе се земала...... :@ Прај што сакаш, земај се со едниот а сексај се со другиот и употреби кондом, ама се разбира на пријателска база, оти сте само пријатели!

На Tikvice и Glasna им се допаѓа ова.
  7. Anne15

Anne15 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 февруари 2012
    Пораки:
    762
    Допаѓања:
    244
    Немора да ме критикувате,само многу погрешно ме сфативте. ;)

Јас не реков дека ако е ноќ, дека дечко ми не смее да оди никаде,да де строго забрането му е да излезе од дома,бидејки е навечер не за друго.Глупости.Ако сака да направи нешто не му треба ноќ.
    Нормално е да имаме и двајцата пријатели.
    Се мислеше дека по кафичи,клубови,такви журки,одиме двајцата заедно,бидејки сакал или не сакал секогаш има некој што ќе флертува со тебе,но не значи дека и ти мора да обрнуваш внимание на тоа.
    Едноставно поубаво изгледа кога сме двајцата излезени заедно.Јас му верувам и тој мене.
    Така сме се договориле и тоа е тоа.А никој не рече дека јас седам како анама дома и го чекам него или пак обратно.За се има време и за пријатели и за љубов. |(

8. Dee

Dee Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    289
    Допаѓања:
    334
    Абре жени, за флертување може да флертува и до продавница кога ќе оди, и по улица, и со комшиката и тн. Чувајте ги вие само ко кучиња на ланец, па после ќе се жалите.

9. Dolela

Dolela Активен член

Се зачлени на:
    19 мај 2014
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    2

Не знам колку години си ама до сега во животот требало да научиш дека како стануваш повозрасен не можеш се да имаш. Мораш да донесуваш тешки одлуки колку и да не сакаш. Ова е моментот кога треба да одлучиш со кој сакаш да бидеш. Можеби си барала само малку забава од долгата врска. Јас би ти препорачала што побрзо да заборавиш на ова и да си продолжиш со твојот дечко.Многу ризикуваш. Во моментот си размислуваш само колку убаво, различно ти било нешто ново си доживеала тоа е сосема ок, но освести се на време за да не плачеш после. Овој дечко што те поканил во станот и ти рекол као демек што сакаш ќе правиме, мислам доколку е заинтересиран за тебе ќе те покани да излезете или било што а тој што прави те води во станот каде никој чул ни разбрал можеби и тој има женска со која набргу ќе се венча а ти не знаеш за тоа а нема ни да ти каже. И утре ти ќе раскинеш со дечко ти и ќе почнеш да „трчаш“ по овој. Тој ќе го види тоа и ќе се заебава со тебе. Не го оправдувам она што си го направила но нема назад, тоа е што е. Ова исто може да ти биде показател дека еве не го сакаш дечко ти повеќе. Не мора со овој да бидеш може натаму ќе си запознеш друг сфаќаш? Ти сама најубаво можеш целата ситуација да си ја процениш според твоите вредности во животот. Се надевам колку толку помогнав. Со среќа!

На Ocajna55555 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. omg92

omg92 Популарен член

Се зачлени на:
    22 март 2014
    Пораки:
    325
    Допаѓања:
    584
    А тетка му како се вика? Шо години беше жената?

На Sanjichka007, QweenSM, Luna91 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  11. Luna91

Luna91 Популарен член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    3.175
    Допаѓања:
    17.745
    Ептен ти е крио да. Можеби ти е криво зошто сте немале секс,а не зошто со го изневерила дечкото :lol:

12. mime87

mime87 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2010
    Пораки:
    3.956
    Допаѓања:
    6.949
    Ти навистина си ОCAJNA VO SEKOJA SMISLA NA ZBOROT мислам според мене за жалење си,прво не се слушаш што пишуваш алоооо си била кај него дома си поминала време со него си се смувала со цел памет велиш дека ќе одиш на 2 состанок без никаков страм и трошка совест,па уште нагласуваш дека имаш сериозна врска пред брак ахам да сигурна сум дека со твојот памет ќе стигниш до брак да,мн ќе ми биди мило ако дечкоти дознај што поскоро за твоето неверство и од 2 столчиња нема да седниш на ниедно за таквите како тебе така треба...

На missfortuna му/ѝ се допаѓа ова.
  13. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    Трол е, недозреан и тоа!

14. Ocajna55555

Ocajna55555 Нов член

Се зачлени на:
    21 април 2014
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    0
    Каков трол јас мака си имам..
    И дечко ми сега сака да ме остави. Е не можам веке. Се плашам дека го изгубив тој што најмногу го сакав.

15. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.010
    Допаѓања:
    33.852
    Па кога ќе го изневериш, фала богу дека ќе сака да те остави. А сега нема причина од што да се плашиш. Тоа треба да си го мислела пред да го изневериш. ;)

16. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    Е како бе така "најмногу го сакам", а одиш со првиот што ќе ти се најде на патот и го изневеруваш??? |(

Ова никогаш не го сфатив и нема да го сфатам, а не сум го слушнала или прочитала еднаш.

17. Ocajna55555

Ocajna55555 Нов член

Се зачлени на:
    21 април 2014
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    0
    Ама не знае за неверството.

18. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.180
    па што е причината што не сака повеќе да е со тебе,кога веќе сте планирале брак???

19. Ocajna55555

Ocajna55555 Нов член

Се зачлени на:
    21 април 2014
    Пораки:
    14
    Допаѓања:
    0
    Ми кажува дека глупо сум се понашала, дека не сум го почитувала, дека сум го третирала како ѓубре, дека не можел повеке, и тој бил човек.

20. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.010
    Допаѓања:
    33.852
    И во право е.